Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pula – banjole

pula – banjole

Pozdravljeni

Poleti se nameravamo odpraviti v Banjole blizu Pule (hotel Centinera). Ima kdo kakšne izkušnje? Kako je? Kako je za otroke? Je senca?
Hvala za odgovore
LP
Malči

v banjole hodim že več kot 20 let in poznam vsak kamenček na obali. 🙂

kar se obale tiče lahko zbiraš med skalami ali prodnato plažo (na eni strani večji, na drugi manjši kamenčki). Del z malimi kamenčki je za otroke seveda najbolj primeren.
Najde se tudi kaj sence v bližini obale, a moraš včasih že zjutraj nesti kako brisačo, ker je senca hitro zasedena.

Voda je ponavadi zelo čista.
v glavnem – vse ok!

aja, še to – če pričakuješ kako silno dogajanje na dopustu, potem banjole niso pravi kraj.
to je mirno letovišče, kjer se ne dogaja takorekoč nič. mogoče 1x tedensko igra nek band pri bifeju na obali in to je vse.

Mi že par leto hodimo v Banjole. Nič posebnega, plaža ima senco, vendar priporočam, da že zjutraj nesete brisače. Kakšne hude zabave ni, ob vikendih igrajo neki bendi. Za otroke je trampolin, biljard. Voda je v glavnem čista, lani je bilo ogromno meduz, res ogromno – samih vijoličastih.

tašika napisal:

trampolin, biljard.

Pa gugalnice, peskovnik.
tašika, biljarda pa že dve leti ni več, se mi zdi?!

ogromno meduz, res ogromno – samih vijoličastih.

lani sem bila tam dobre tri tedne in nisem srečala nobene. Nikoli pa se ne ve… Ampak itak nikjer nimaš zagotovila, da jih ne bo.

New Report

Close