Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek punca je premalo aktivna na družbenih omrežjih

punca je premalo aktivna na družbenih omrežjih

Spoznal sem fajn punco, vendar me moti to da ni zelo aktivna po smsih, facebooku in sporočilih preko neta. Tudi ne lajka nobene moje objave, videa ali moje slike. Mislim da je to jasen pokazatelj da nekomu nisi dovolj všeč. Sama sicer pravi da nima časa za to, vendar ne verjamem. Tudi to je pokazatelj, da podpiraš fanta oz. mu pokažeš preko potrditev, če ti je dovolj všeč.

Se ena tistih pametnih, ki ji FB pomeni toliko kot lanski sneg in ima raje realo 🙂

Da vam lajki nekaj pomenijo. Ta družba res tone vedno globlje.

nova
Uredništvo priporoča


Ocitno si kr.eten. Tudi jaz ne lajkam nic, enostavno me ne zanima. Sem na fb, ampak le zaradi tega ker je bilo takrat pac to “in”.. Ce si taksnega mnenja, pol je bolje, da si sam..

Eno tako pa poznam tud jaz 😉
Pa ima tipa ful rada, pa mu kr noče oz mu sm pa tja kdaj kaj sama napiše, mogoče mu sm pa tja lajka kakšno fotko, ampak so to res izjeme, skoz pa čaka na fbju da ji on kaj napiše ali da ji pošlje kakšn sms. Če on ni aktivn, je pa takoj jezna.

Jaz sem se izbrisal iz fb… sem mislil da bom pogresal ampak je bilo pravo olajsanje 🙂 sem ze vec kot leto brez..

Poišči si kakšno opico, ki rada vidi samo sebe v ogledalu kakor ti. In nekoga, ki ti bo ploskal za vsako bedarijo, ki jo pokažeš. Butec.

Hja, tole pa ne bo šlo! Kako boš pa potem objavil klip misionarca pod kovtrom in v temi?

http://www.cheatsheet.com/gear-style/ways-your-facebook-looks-psychopath-narcissist.html/?a=viewall

Posveti se raje lajkanju v živo s punco kot pa virtualnosti, ki vam povzroča vse splošno zakrnelost organov.
A če ne bi imela tega, bi ji pa čustveno izsiljeval, da če te ma kaj rada, si bo vse te virtuale navlekla?

Facebook je danes pač norma, kjer je treba bit kul. Moraš nekaj pokazat, imet za sabo potrditve, s čimer je vidno da te kdo podpira in da si pomemben. In to ti dajo lajki. Norme se pač spreminjajo skozi desetletja.

Uslugo ji boš naredil, če ostneš z normo fb, ker hodiš z vsebinsko prazni formo. Pa še 24 ur ti je ba razpolago, razen, če te ne ulovi kakšen kibernetski črvček.

Če te punca lajka v postli potem pust virtualo v nemar.

Kdo pa verjame da lahko tako zabit fante obstaja ?

Ne kupim zgodbe 🙂 nekdo zgolj dreza v osir.

To je pa tako očitna provokacija… Verjamem pa, ja, da takšni reveži obstajajo, ki so jim družabne strani smisel obstoja. Usmiljenja vredno. Sama sebe bi podcenjevala, če bi se prijavila na fb, twitter ali podobne. Ravno zato, ker so “vsi” gor. Jaz ne, ker nisem ovca. Res žalostno, kako so nekateri sužnji teh novotarij.

hjoj.. ne vem če sem jaz za svoja leta prestara ali kaj, ampak res. kam gre ta svet? a ti je dejansko tolko do teh lajkov pa ne vem kaj? ali ti je bolj pomembno, da bodo potem drugi videli da je punca lajkala/komentirala itd?

raje se poberi skup in ne misli tolko na internet in družbena omrežja, namesto tega lahko kaj kvalitetnega narediš, bo več haska.

Kako naj prijatelji vejo da punci kaj pomenim, če mi niti ni zmožna dat lajka na moje objave? Oseba, ki bi ga mogla prva dati. To jasno pokaže da te nekdo ne podpira, da mu ne pomeniš dovolj dosti. To je tako kot da jaz ne bi prišel na njen javen nastop kje.

Tudi moj je tak. Pravzaprav fb profila sploh nima. Niti sms mi ne pošilja, pravi, da se raje z menoj v živo dobiva, ker se mu to dopisovanje zdi hladno, ponarejeno. In jaz sem presrečna, da je tako. Ko sva skupaj, se pogovarjava in skupaj kaj ustvarjava, se stiskava… Ure in ure, ne pa samo kot nekateri drugi pari, ki samo vsak na svojem aparatu visijo.

Drži – za luzerje, ki se ne morejo potrjevati kje drugje. Zanimivo, da marsikakšen uspešen – tudi mlad – človek sploh nima FB profila. Se rajši dokazuje na zahtevnih faksih, s članki v strokovnih revijah, … Luzerji in luzerke pa objavljajo debilne fotke z našobljenimi kljuni in si med seboj zdravijo svoje komplekse manjvrednosti z lajki.
Tvoja punca očitno ni neka taka bednica in si zasluži kaj boljšega kot zakompleksanega odvisnika od lajkov in sluzastih komentarjev.

Pametna punca, te se drži. Čeprav sumim, da gre za provokacijo. Facebook je itak samo sredstvo za samohvalo.

In zakaj bi prijatelji morali vedeti, da te podpira? Se ukvarjaš s politiko in zbiraš glasove? Imaš punco zato, da se dokazuješ pred prijatelji? In kaj objavljaš takega, da bi bilo vredno lajkat – kakšen nov izum ali patent, uspešno izvedeno operacijo, si spravil za rešetke kakšnega tajkuna?

Nisem na FB in tudi ne bom. Na začetku sem še razmišljala, da mogoče si pa res MORAM narediti profil, saj ga imajo skoraj vsi, ki jih poznam… potem pa je čas tekel, drugi so šli še na Snapchat, Instagram, Tweeter, kaj jaz vsem, kam še vse – jaz pa nikamor. Samo e-mail imam. Enega domačega, enega itak v službi in to je vse.
Zdaj mi sploh ni žal, da se nisem nikamor prijavila, ne bi želela še jaz postati obsedena s tem in potem non-stop dr*ati telefon, na vsaki pijači, v kafiču, v restavraciji, na obisku pri znancih… brez veze.

Otročje….

Imata različne poglede na svet. Ti živiš v virtualnem svetu, ona v realnem!

Trapasta provokacija. Ampak dokler pali…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

New Report

Close