Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Punca Luke Meseca: roka se mi je samodejno sprožila

Punca Luke Meseca: roka se mi je samodejno sprožila

Presneto, nima zavestne kontrole nad svojimi gibi in kaže sredinec ljudem, ki baje njenega fanta označujejo za geja in po nacistično pozdravljajo?

Še dobro, da je Mesec imel s sabo punco, da ga je obranila. Tovariš Kordiš se najbrž ne bi pustil kar takole boječe.

Daj mi nekaj povej, zmerjal ga je trop prepotentnih mulcev, ki so hrabri samo v tropu, nacistično pozdravljal vpili, da je pede.r , izzival z dvignjeno desnico, Luka ni odreagiral kar je prav, je pa punca tem hrabrim pokazala sredinec in tebi je zaradi tega skoraj prišlo, kakšen bi bil tvoj komentar če bi Luka stopil iz avta in enemu ali dvema prisolil eno vzgojno, povej kako bi šele takrat ti kokodakal.

Daj mi nekaj povej, zmerjal ga je trop prepotentnih mulcev, ki so hrabri samo v tropu, nacistično pozdravljal vpili, da je pede.r , izzival z dvignjeno desnico, Luka ni odreagiral kar je prav, je pa punca tem hrabrim pokazala sredinec in tebi je zaradi tega skoraj prišlo, kakšen bi bil tvoj komentar če bi Luka stopil iz avta in enemu ali dvema prisolil eno vzgojno, povej kako bi šele takrat ti kokodakal.
[/quote]

V šoli smo stalno poslušali, kako so partizani brez težav vedno premagali nekajkrat močnejšega sovražnika, same nemške elitne enote, ki so se namesto v Rusiji borile v Jugoslaviji, ker so bili partizani tako žešći. Če pa je bilo nasprotnikov ene 100 proti 1 v korist Nemcev pa četnikov, so jih pa partizani ukanili, ker so bili okupatorji grobi, nasilni in neumni.

Mesec je pa sodobni levičar, daleč od herojev partizanov, pred katerimi kleči Kordiš. mesec ni zmogel ne obvladati tropa nacijev, niti jih ukaniti.

Glede na to, da so bili očitno v avtomobilu, jih 10 očitno ni bilo? Razen če so bili tudi v prtljažniku? Če pa ne zmore pošolati 2, 3 mulcev (in to brez uporabe sile, saj je baje fuul pameten), potem pa tudi ne vem. Očitno jih je Grenko obvladala zgolj z uporabo ene geste, pa je 3 glave manjša od Mesca pa še beder nima tako mišičastih.

Nič ne bo z borčevsko penzijo.

Niti za moment nisem verjel napisanemu – zdi se mi perfektna volilna reklama. Ne verjamem.

Na tem tipu ne vidim 1% moškega, res tak tipičen levičar – telesno šibak, dolgi lasje, medel,… ne predstavljam si ga med aktom z žensko :D. Prav nič moškega ni na njem in da ima punco se mi zdi tak… nepredstavljivo. V roko z roko s tipom – ja, si predstavljam in sprejmem.

Tale mesečnik ni m od moškega. Takih primerov bo doživel še več.

Imate prav vsi, ki trdite, da je Kordiš z nastajajočo zgodnjo tonzurno plešo (le ta si zasluži lastno temo) v primerjavi z Mescem bolj veren (v smislu podobnosti, ne religije) naslednik partizanskih politkomisarjev. Njemu nek rahitičen 18 letni neonaci pač ne bi nekaznovano grozil.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

⭐⭐

drug drugega programiramo

kordiš ni nič manjši pezde od meseca. Sama usta.

New Report

Close