Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punca po novem zasluži več od mene

Punca po novem zasluži več od mene

Vsa leta kar sva skupaj, je ona zaslužila do 500 evrov na mesec, večinoma preko študenta. Kasneje v času pripravništva nič. Ves čas sem mislil, da bo bolje, ko bova oba zaslužila tam-tam. Zdaj že neke cajta zasluži za tretjino več od mene. Opažam da mi to načenja samozavest. Poleg tega vsi hvalijo njeno lepoto, pamet in karizmo. Po eni strani mi je to všče, po drugi ne. Ima kdo od moških podobne težave?

Glede na tvoj ego si v tezavah.

Ja, res je tako. Večina moških je nesamozavestnih in se blazno bojijo, če imaš ženska višjo plačo.
Bo treba delat na samozavesti. Najdi se kak hobi ali kaj takega, da se boš počutil bolj samozavestnega.

Jaz si želim da bi moja zaslužla od 2.000€ naprej, ker to pomeni da lahko jaz neham delat….

Keri pacienti ste tipi ej…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sej jst bi se tud počutu nesamozavestnega, če bi bil tak kot večina Monovcev.

Da lahko nehaš delat ali da lahko delaš zastonj, na pol zastonj? 🙂
Katera pa misliš, da bo gledala lenuha, od danes na jutri, brez vizije?

V teoriji bi ti vse. Kako pa kaj praksa? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

posluš me zdej dobr, tale clip si dobro poglej/preber https://www.youtube.com/watch?v=Dw6VE8jjP-0

Potrudi se zaslužiti še bolj, drugače jo boš mogel zamenjati, ni druge, še prej ji povej kje je problem oz. naj gleda ta clip.

Tekst iz clipa:
Alex Goran: You know, honestly by the time you’re 34, all the physical requirements just go out the window. You secretly pray that he’ll be taller than you, not an asshole would be nice just someone who enjoys my company, comes from a good family. You don’t think about that when you’re younger. Someone who wants kids, likes kids. Healthy enough to play with his kids. Please let him earn more money than I do, you might not understand that now but believe me, you will one day otherwise that’s a recipe for disaster. And hopefully, some hair on his head. I mean, that’s not even a deal breaker these days. A nice smile. Yea, a nice smile just might do it.

Ja kastrirala te je, nimaš ji kaj več dati in te bremeni, normalno pri pravih moških https://www.youtube.com/watch?v=IVmJO_RHw98

Potrudi se, GAME ON, zasluži več kot ona, vsaj 20% več.. če ti pa ne uspe, potem jo zamenjaj oz. te bo ona, kar je normalno a ni ?

Normaln, sej zato je pa tud dobila višjo plačo. šef ji je dal povišico in se še približal njenemu mednožjo, vedel je tudi, da bo narava doma naredila svoje, katera (normalna) bo ob sebi na dolgi rok prenašala manj sposobnega moškega ? Če si direktor in ti je všeč kakšna tajnica (wife material), potem ji daš večjo plačo kot jo ime njen fant/mož in narava doma naredi svoje, pride k tebi kot putka. A mislš da bi preživeli, če bi si ženske izbirale manj sposobne moške od sebe..

For the 3rd time… Potrud se da zaslužiš ko pes več, naredi dodatno šolo, odpri firmo, pofafaj ga v službi, do what ever it takes, drugače si lepotičke s pametjo, ki še dobro zasluži, itak ne zaslužiš in slej ko prej jo bo nek zmagovalec nafilal. To je naravno, normalno in pričakovano. Think about it.

O fak, a pravnica oz. ODVETNICA bo ? Ti si fucked, lahko si samo še zdravnik, podjetnik ali pa deepthroat(er) prodajalec oz. morda vrhunski razvojni inžinir svetovnega kova patentov/izumov… Drugače jo kar pozabi pa pejt po Kruh v trgovino in začni kurit trgovke, nad tistimi se ti bo mogoče prebudil.

Vzemi kot motivacijo or GTFO.

Maš pa še opcijo, da (p)ostaneš beta fag oz stay-at-home-dad… Boš lepo doma, otroke previjal, jih dojil in vse, ona bo pa breadwinner-ka, sem pa tja bo morda rabla še ljubimca, da zadosti primarnim instiktom. The power is yours. YOU CHOOSE! No fate but what we make.

Normaln, sej zato je pa tud dobila višjo plačo. šef ji je dal povišico in se še približal njenemu mednožjo, vedel je tudi, da bo narava doma naredila svoje, katera (normalna) bo ob sebi na dolgi rok prenašala manj sposobnega moškega ? Če si direktor in ti je všeč kakšna tajnica (wife material), potem ji daš večjo plačo kot jo ime njen fant/mož in narava doma naredi svoje, pride k tebi kot putka. A mislš da bi preživeli, če bi si ženske izbirale manj sposobne moške od sebe..

For the 3rd time… Potrud se da zaslužiš ko pes več, naredi dodatno šolo, odpri firmo, pofafaj ga v službi, do what ever it takes, drugače si lepotičke s pametjo, ki še dobro zasluži, itak ne zaslužiš in slej ko prej jo bo nek zmagovalec nafilal. To je naravno, normalno in pričakovano. Think about it.[/quote]

Stvari so jasne.

kaj pa si delal ves ta čas, ko je ona životarial preko študenta, brezplačno pripravništvo ?
imel si čudovit čas, da tudi sam iz sebe nekaj napraviš, sedaj te pa že sedaj vodi za 30% pa dobro začela je šele “ta pravo službo” ? Pariraj ali se poslovi, si jo lepo grel za uspešne moške, sedaj jo moraš izpustit ali pa zdominirat s tem da še več zaslužiš… Lahkote je konec, ko si dominiral revno punco, sedaj moraš USPEŠNO ŽENSKO osvojiti kot lovec ali pa jerkoff oz iskati med nižjo kasto.

Saj ni nič slabega, če jo prične ponovno osvajati. Še bolj rajc in zanimivo postaja življenje v trenutnem času.

seveda ni nič narobe, le če bo temu kos, bojim se le, da se je navadil imeti revno študentko/pripravnico… odvetniški plači lepe mlade in sposobne ženske bo pa težko kar čez noč konkuriral brez radikalnih sprememb oz naporov 🙂

Veš kako se temu reče:

Nisem mož za tako ambiciozno ženo.

Sedaj sem komaj prebral naslovno temo.
Meni je ta človek zakompleksani vozek in bolje za oba je, da odide.

Katera pa misliš, da bo gledala lenuha, od danes na jutri, brez vizije?[/quote]

Meni se pa je zmeraj zdelo, da je vizija dela samo velika neumnost, če bi delo res bilo tako fajn in vizionarsko, ljudje ne bi delali za velike denarje da bi plačevali da za njih DRUGI opravijo dela, ampak bi jih sami…..

Vizija je kako imaš čimveč časa za svoje želje in užitke, in zato se tudi dela, če to dosežeš ”brez”dela oziroma ima partner dovolj denarja, zakaj bi se to smatralo kot brez vizije.

Vizija je uživanje do smrti, to je edina prava vizija. Vse ostalo je samotolažba ker pač moramo delati 🙂

In ja, če bi jaz imel visoko plačo bi tudi bil raje da oseba ki jo imam rad, uživa in dela kar si želi, ne pa hodi v službo zato ker drugače ne bi imela ”vizije”

Neumnost.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj lahko pričakujemo od prispevka, če pride Izpod peresa gospodične Multinik ( Starunklje, Ronke, itd., itd., itd….) ? 🙂 Izvirnost, zabavnost, svežino, lucidnost, zanimivost? Ehhhhh…., se bojim, da ne…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pomoje si pa ti mau preveč za računalnikom.

Skratka, hočeš povedati, da oba skupaj še vedno premalo, a ne? Hja glej, boš moral kaj pokazati, dati od sebe.

Katera pa misliš, da bo gledala lenuha, od danes na jutri, brez vizije?[/quote]

Meni se pa je zmeraj zdelo, da je vizija dela samo velika neumnost, če bi delo res bilo tako fajn in vizionarsko, ljudje ne bi delali za velike denarje da bi plačevali da za njih DRUGI opravijo dela, ampak bi jih sami…..

Vizija je kako imaš čimveč časa za svoje želje in užitke, in zato se tudi dela, če to dosežeš ”brez”dela oziroma ima partner dovolj denarja, zakaj bi se to smatralo kot brez vizije.

Vizija je uživanje do smrti, to je edina prava vizija. Vse ostalo je samotolažba ker pač moramo delati 🙂

In ja, če bi jaz imel visoko plačo bi tudi bil raje da oseba ki jo imam rad, uživa in dela kar si želi, ne pa hodi v službo zato ker drugače ne bi imela ”vizije”

Neumnost.[/quote]

matkič do sedaj sem se skoraj z vsem strinjal s tabo, samo tukaj si ga pa pihnil mimo…

Če delaš nekvalificirano/robotsko oz “retard” delo, potem je to safr ja, se al navadiš al pa zapiješ…

Putka pa pravilno razmišlja, KREATIVNO DELO potrebuje vizijo. Užitek/dopust/sprostitev je lahko le v razmeru do dela (al delaš za nekog al delaš sam kot firma al pa privat, al v garaži, karkol, a si plačan al ne, probono al pa 10k/mesec…), samo po sebi vodi v depresijo, zato veliko brezdelnežev tako ali drugače zabrede. Užitek je potemtakem delta oz razlika potencialov. Tok teče, dokler je razlika potencialov/napetosti. Če imaš kreativno delo, potem zelo paše film, zabava, sprostitev, ker se ti sprošča napor, ki je sicer sladek, če za sabo puščaš kaj pomembnega oz dopolnjuješ svoje življensko delo oz poslanstvo. Če pa ne delaš nič, potem rabiš PODsprostitev, se pravi glede na potencial 0, rabiš negativno sprostitev v smislu drog, zato se večina brezdelnežev tako ali drugače omamlja, čeprav to ni očitno. Poznamo samo alkohol, vendar je droga lahko vse, odvisnost pa je tisto česar se ne moremo nasititi čeprav si ga ne želimo 🙂 Droga je lahko vse (alkholo, prenajedanje, potovanje, egotrip, hvaljenje). Ko ima človek kreativno delo mu je to naravno zadovoljstvo. Pomisli še na zelo premožne ljudi, ki se udejanjajo, čeprav mnogi ne razumejo zakaj sploh še delajo, gre za PURPOSE oz. potrebe po Maslowu tisti na nižji ravni bivanja težko razumejo motivacijo višjih.

No sej ne vem a si se samo zajebaval, sem mislil da poznaš zaodovljstev kreativnega dela. Če pa delaš to kar zna vsak z enim treningom v realtivno kratkem času, potem zna biti delo depresija ja 😀 Pa je objektivno al subjektivno vrednoteje, dosti je že, da se tebi zdi da delaš kaj pomembnega, smiselnega. Vsi imamo potrebo po biti potrebe, to je tudi tisto kar najbol zjebe upokojence, k se počutijo zavrženo, nepotrebni družbi in najedajo naključne ljudi…

Mnogi ljudje, tudi v slo, med tistimi top bogatimi, se je upokojilo predčasno, vendar so zdržali samo 2let, potem so se reaktivirali razen zelo zelo redke izjeme, ki so mental cases oz overflegmatični. Človek rabi PURPOSE, zato taka potrebe po zapolnitvi identitete oz. bivanjske praznote in če nimaš vrhunske izobrazbe/poklica etc. folk potem išče pripadnost v različnih stvareh (glede na tip prehranjevanja, glede na vero, kulturo etc.. karkoli, folk rabi identity in purpose, zato ti filmi tok laufajo, k so okoli IDENTITIY/MISSION (Bourne, Terminator etc.:), čeprav bo za mnoge MU MU HA HAHA smešno, primarno pišem tebi, če še kdo kaj potegne… No eni so zdravniki, vizionarji, podjetniki, odvetniki, drugi so pa vegani, apple userji, dolenci, religijci, nacionalisti…

Zato vidiš polno ljudi s polnimi ritmi, od bogatih sinčkov do upokojencev, ki so izgubljeni, ne vidijo smisla, iščejo vznemirjenje v norih stvareh, ki jim da občutek življenja. Najbolj srečni ljudje so tisti z vizijo in ki se je držijo 🙂 Vse tiste s polnimi ritmi, k ne delajo nič, so pa vsi brez izjeme izgubljeni in iščejo omamo. V življenju imaš pravilo 2 izbiri, preživeti ga v KREATIVNOSTI ali OMAMI 🙂 In ja, če ni drugega poslanstva v življenju, naj bo pa družina ali pa tudi družina. No nekaj v tem smislu 🙂

I couldn’t have said it better myself
02:20-04-35
http://www.dailymotion.com/video/x1t2uf_richard-nixon-interviewed-by-david_news

Če je bilo prej, ko je bio manj, dovolj, dvomim, da je problem v tem. Tip se pač počuti manjvredno, kar čez noč ne bo spremenil. Razen, če banko oropa. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je bilo prej, ko je bio manj, dovolj, dvomim, da je problem v tem. Tip se pač počuti manjvredno, kar čez noč ne bo spremenil. Razen, če banko oropa. :)[/quote]

Pri majhnih cifrah tretjina več pomeni “ni omembe vredno”. Ampak naj se zlasa s svojim egotom za oslovo senco. Zakaj ne miga, da bi sam zaslužil več? Itak, nesposobnež, samo jamrat pa zna.

Neumnost.[/quote]

matkič do sedaj sem se skoraj z vsem strinjal s tabo, samo tukaj si ga pa pihnil mimo…

Če delaš nekvalificirano/robotsko oz “retard” delo, potem je to safr ja, se al navadiš al pa zapiješ…

Putka pa pravilno razmišlja, KREATIVNO DELO potrebuje vizijo. Užitek/dopust/sprostitev je lahko le v razmeru do dela (al delaš za nekog al delaš sam kot firma al pa privat, al v garaži, karkol, a si plačan al ne, probono al pa 10k/mesec…), samo po sebi vodi v depresijo, zato veliko brezdelnežev tako ali drugače zabrede. Užitek je potemtakem delta oz razlika potencialov. Tok teče, dokler je razlika potencialov/napetosti. Če imaš kreativno delo, potem zelo paše film, zabava, sprostitev, ker se ti sprošča napor, ki je sicer sladek, če za sabo puščaš kaj pomembnega oz dopolnjuješ svoje življensko delo oz poslanstvo. Če pa ne delaš nič, potem rabiš PODsprostitev, se pravi glede na potencial 0, rabiš negativno sprostitev v smislu drog, zato se večina brezdelnežev tako ali drugače omamlja, čeprav to ni očitno. Poznamo samo alkohol, vendar je droga lahko vse, odvisnost pa je tisto česar se ne moremo nasititi čeprav si ga ne želimo 🙂 Droga je lahko vse (alkholo, prenajedanje, potovanje, egotrip, hvaljenje). Ko ima človek kreativno delo mu je to naravno zadovoljstvo. Pomisli še na zelo premožne ljudi, ki se udejanjajo, čeprav mnogi ne razumejo zakaj sploh še delajo, gre za PURPOSE oz. potrebe po Maslowu tisti na nižji ravni bivanja težko razumejo motivacijo višjih.

No sej ne vem a si se samo zajebaval, sem mislil da poznaš zaodovljstev kreativnega dela. Če pa delaš to kar zna vsak z enim treningom v realtivno kratkem času, potem zna biti delo depresija ja 😀 Pa je objektivno al subjektivno vrednoteje, dosti je že, da se tebi zdi da delaš kaj pomembnega, smiselnega. Vsi imamo potrebo po biti potrebe, to je tudi tisto kar najbol zjebe upokojence, k se počutijo zavrženo, nepotrebni družbi in najedajo naključne ljudi…

Mnogi ljudje, tudi v slo, med tistimi top bogatimi, se je upokojilo predčasno, vendar so zdržali samo 2let, potem so se reaktivirali razen zelo zelo redke izjeme, ki so mental cases oz overflegmatični. Človek rabi PURPOSE, zato taka potrebe po zapolnitvi identitete oz. bivanjske praznote in če nimaš vrhunske izobrazbe/poklica etc. folk potem išče pripadnost v različnih stvareh (glede na tip prehranjevanja, glede na vero, kulturo etc.. karkoli, folk rabi identity in purpose, zato ti filmi tok laufajo, k so okoli IDENTITIY/MISSION (Bourne, Terminator etc.:), čeprav bo za mnoge MU MU HA HAHA smešno, primarno pišem tebi, če še kdo kaj potegne… No eni so zdravniki, vizionarji, podjetniki, odvetniki, drugi so pa vegani, apple userji, dolenci, religijci, nacionalisti…

Zato vidiš polno ljudi s polnimi ritmi, od bogatih sinčkov do upokojencev, ki so izgubljeni, ne vidijo smisla, iščejo vznemirjenje v norih stvareh, ki jim da občutek življenja. Najbolj srečni ljudje so tisti z vizijo in ki se je držijo 🙂 Vse tiste s polnimi ritmi, k ne delajo nič, so pa vsi brez izjeme izgubljeni in iščejo omamo. V življenju imaš pravilo 2 izbiri, preživeti ga v KREATIVNOSTI ali OMAMI 🙂 In ja, če ni drugega poslanstva v življenju, naj bo pa družina ali pa tudi družina. No nekaj v tem smislu 🙂

I couldn’t have said it better myself
02:20-04-35
http://www.dailymotion.com/video/x1t2uf_richard-nixon-interviewed-by-david_news%5B/quote%5D

Pametno razmišljanje.
Samo glava-misel-um, pogojujta delo, delo pa človeka.

Matkičeva vizija je luknja v glavi tega njegovega obdobja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close