Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punca se ne uredi zame

Punca se ne uredi zame

Pozdravljeni,

S punco sva skupaj okoli 3 mesece. Moti me saj se po mojem mnenju ne uredi zadosti zame. Pred enim mesecem je šla v salon na permanentno lakiranje nohtov na nogi. Zdaj so ji že zrasli, pa si jih še kar ne odstrani. Tudi pramena si redno daje, je blond, pa ima zdaj ze kar veliko narastka, pa tudi ne gre k frizerju. Pravi da ima zdaj izpitno obdobje, in ker se cele dneve doma uči, se ji ne da zrihtat, ker pravi da jo itak nihče ne vidi. Ko sem pri njej doma in ko sva na morju ne želi imeti z maskaro namazanih trepalnic. Meni pa se zdi da izgleda brez kot da je bolana. Saj ne zahtevam nic drugega makeupa, samo malo maskare. Tudi oblecena je za en drek. Veliko majic si kupi v kiku. Enkrat sva sla na zmenek in je imela strgane cevlje. Denarja ima pa še pa še zadosti. Saj drugace ni nemarna. Za higijeno skrbi zelo dobro. Samo vcasih ima mastne lase. Sicer pravi da si jih je umila pred dvema dnevoma in da se ji pač zelo hitro zmastijo.
Kaj pravite na to? Mene te zadeve ful motijo. Jaz hocem da je moja punca vedno urejena. Ne rabi vedno izgledat kot da gre na modno revijo. Samo tudi za doma se mi zdi da bi lahko izgledala malo bolje.

Zate bi bila ena plastičarka, ki nima drugega dela, kot da se non stop lajha po salonih: danes nohti, jutri lasje, pojutrišnjem stopala, nato umetne trepalnice, nato umetne obrvi in tako vsak dan v tednu nekaj.
Če ti ženska brez mejkapa ni všeč, potem ti ni všeč, a zastopiš?

Se ti zrihtaš zanjo, paziš, da si urejen, jo kam pelješ in se nasplošno trudiš zanjo?

Če je odgovor ja, potem te delno razumem. Sicer je še vedno malce grdo napisano, ampak v splošnem je res, da se ženske več rihtamo za v službo in za ven, za “neznance” v bistvu, doma pa pred svojimi najdražjimi čista kontra ….

Mah, tip je res malo grobo napisal in se strinjam, da če imaš nekoga res rad, te njegov naravni obraz brez mejkapa ne bo motil. Halo.

Se pa ne strinjam, da urejenost = plastičarka. Tudi punca najbrž ne bi bila ful zadovoljna imeti nekega tipa, ki bi bil po cele dneve neobrit (ker ga itak noben ne vidi.. razen nje, seveda), mastni nepostriženi lasje, v neprivlačnih oblekah. Dajmo imet malo spoštovanja do samega sebe.

Mah, tip je res malo grobo napisal in se strinjam, da če imaš nekoga res rad, te njegov naravni obraz brez mejkapa ne bo motil. Halo.

Se pa ne strinjam, da urejenost = plastičarka. Tudi punca najbrž ne bi bila ful zadovoljna imeti nekega tipa, ki bi bil po cele dneve neobrit (ker ga itak noben ne vidi.. razen nje, seveda), mastni nepostriženi lasje, v neprivlačnih oblekah. Dajmo imet malo spoštovanja do samega sebe.
[/quote]

Mene je izgubil pri obvezni maskari na plaži.

Mene je izgubil pri obvezni maskari na plaži.
[/quote]

mene tudi :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close