Punce!
…… mislem, tolko je tle v tej kletki dobrih fantov, lepih, obdarjenih…… pa še ponujajo se nam……… hmmmmmmm………
pa radi nas imajo…….. me pa jih samo hecamo, dražimo, vzburjamo, razburjamo, razkurjamo……….
kaj pravite, da bi se katerega le resno lotile…… mislem, vsaka svojega, ne vse enega………. ????????
no, zagrebte se……. bom jst vzela, tistega, ki bo ostal………
fantki, rada vas imam vse…….. samo kaj, ko lahko imam le enega…….
Hm … saj nisem povedala, kdo je ta moj izbranec … Kaj veš … mogoče si pa ti … ko se zadnje čase vse tako zat potegujejo … :)))) ;)))))
Hm … jst se počutim … juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiii … he he he … res ssuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer … … :)))) A bo zadost?
Hm … najprej povej kdaj prideš na tisto kofe … pol ti bom pa še povedala, kam morš parkirat … … … ;)))
Lp, Bgv
štartar???????????
ja od mene valjda……………pa saj veš, kadar sem tvoj sem samo moj..ops….tvoj mislim………
ok polej pa povedi kira cesta je lepša……….bolj romantična, brez zavor…………..da bom čist nežen k tebi prišel…saj veš, kakšnega me ljubiš….hiihihih
no bugy, a zdaj me pa nečeš več?????????
še vedno sem frei…saj vidiš, da razen tebe se nobena neče osvajat…..
zato tebi:
Ce si nesrecno zaljubljen bodi srecen, da si zaljubljen. …
cmoke bugy…
Zame je najlepša cesta tista čez Col … še posebej jeseni … ko te celo pot dol skoz spremljajo rdeči, rjavi, rumeni listi … oooohhh … … … in če te med potjo karkol prime imaš en kuuuup stranskih poti … ;)))) :)))))
Lp, Bgv
hmmmmmmmmmmmm….samo a misliš da bi kira hotla z mano i k tebi…………..ooooooooooooooolalalalall bugi…kaj ti jaz ne bi zadoščal………..
čaki Col???????
kje se pa to zavije………………levo al desno?????
bugi ne me hecat zdaj še ti…sem milslil, da bi blo kaj med nama…tak ob kofiju……..bi ti lagal sto na uro….hehhehe…tak da bi na koncu, še sam verjel….seveda, če bi me mal drobčkeno gledkala…hihiihi
bugy daj resno……
Hm … ti meni praviš, daj resno … huh … Bi se blo za prašat kdo je bolj neresen … Jaz te že cel teden vabim na to kafe … ti pa neč … … A se me slučajno bojiš? Ma sej ne grizem … vsaj na začetku ne, no … :))) ;))))
Dej dej … ti zavij kjer ti paše … in glej kje so puščice za Novo Gorico … … … Pa tut če mal sfališ … pa greš mimo Bovca … se mimogrede še pri Sp-jkotu oglasiš … pa prideta pol oba skupaj k meni … pa gremo na enega ta velkega … … kafe ne … :))) ;)))) … al pa pir … ku češ … …
Lp, Bgv
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr……..a maš raje dva????
zakaj pa ti jaz ne bi bil dovelj….zdaj sem pa čist preč………….jest pa čisto resno sem se mislil povabit….ok pa kdaj drugič…….ko bom spet kaj šel v monfalcone……
pa pa bugika….špa ne se sekirat, saj nič ne zamujaš…hihihihihh…sem potrpežljiv….sploh sedaj ko vidim tisto tvojo slikico…hiihihiihihihi
samo kaj bo pa miškolin sedaj noru,….
Hm hm hm … :(((( … ma sej lahko prideš tudi sam … Sam sem si mislila, da … ker nikoli ne prideš nikamor … na nobeno srečanje … na noben obisk … da te je sram … al pa te je strah nas pupik … pa sem zato predlagala, da dobiš enega bodygarda … … Pa SP je glih ta prav za tako … :)))) ;))))
Lp, Bgv