Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Punce nujno rabim dobrega odvetnika za delitev premoženja,100krat hvala!!!

Punce nujno rabim dobrega odvetnika za delitev premoženja,100krat hvala!!!

Res nujno, zlate ste!

V Murski Soboti vem za enega dobrega, pa v Metliki tudi, v Goriških brdih pa itak 🙂

Joj sem pozabila, Ljubljana…

Šikovec, Fišer….

Kaj pa Tanja Pečar ali Tatjana, kako je prav? Kako je pa z njo? Kje pa dela?

Briga dobrega odvetnika za tvoje premoženje. Vse bo odločilo sodišče na podlagi verodostojnih dokazov (računov, zapuščin…). Dobrega odvetnika boš samo dobro plačala. Priskrbi si raje verodostojne dokumente o imetju na tvoje ime. No, odvetnika tudi moraš imet.

ne vem, če je čisto tako.
ker v šartu se VSE, kar je bilo na novo pridobljeno v času zakonske zveze šteje, da gre na pol/pol, pa čeprav je npr. on sam, samcat kupil celo bajto in tudi razpolaga z računi, pa … In če je to res, potem mora on dokazovati, da mu pripada več kot 50 odstotkov, kar pa dokazuje s plačo, pa računi, pa ne vem še čim. In tudi če, cela ne bo nikoli njegova, pa tud če žena niti evra ni vložila. ker ona je pa gospodinjila, pa otroke rodila, pa … in vse to šteje in zato rabiš odvetnika. Sicer ga ne in gre le na pol. remoženje izpred zakonske zveze pa ostaje v rokah prvega lastnika in tudi to je potrebno dokazovati. In težko verjemem, da ljudje hranijo račune 10, 20, 30 let. Niti za kake stvari večjih vrednosti.

Tjaša Andree Prosenc

Ja, Tjaša Andree Prosenc je znana po tem, da zna najbolje oskubiti moške pri razvezah.

Hihii, moj kolega je enkrat, je že nekaj let od tega, rekel, da je samo malo manjkalo, pa bi ga še pod gatam oskubila:-))

Kolikor mi je znano avtorica posta išče ravno to.

http://www.odvetnistvo.si/
Zelo dobra za ločitve je odvetnica Kozamernikova. Tjaše A. Prosenc ne priporočam, po besedah moje znanke sodnice, nimajo dobrih izkušenj z njo. Se ne potrudi oz. se ji ne da kaj dosti.

ni čisto tako: to mi nikol ni blo jasno, kako se da finančno ovrednotit da je ženska rodila in bila matera otrokom. če bi jaz v zakonu kupila hišo z mojim denarjem, sama finančno vlagala vanjo in skrbela zanjo, ob razvezi pa bi mož hotel del od nje ga raje ubijem al pa bajto požgem. resno. je pa žal tko, da pesjanarja spoznaš šele ob razvezi oz. ob nesreči.

Ali pa pesjanarko a ne?
Poznam primer, ko je hotela od moža še avto, ki ga je kupil 10 let preden je njo sploh spoznal.
Da ne govorim, da je mož v zakonu kupil tudi stanovanje izključno s svojim denarjem, ona pa zahteva polovico. Tudi on razmišlja, da bi jo ubil…

Iščete hitro tempirano financiranje? Z XPRESS LOANS SA se odločimo za rešitev financiranja med 2000 in 500.000 evri z obrestno mero 1,91{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Kontakt: [email protected]
Whatsapp: + 1-587-600-9695

New Report

Close