Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punce pomagajte – nujno!!!!

Punce pomagajte – nujno!!!!

V soboto ima moj naraščaj rojstni dan, mi pa smo še brez torte ( po spletu okoliščin). Kje se da v Ljubljani ali okolici naročiti okusno torto za okrog 12 otrok? Lahko je čokoladna ali sadna. Kje ve to naročite in kje so vam bile najbolj všeč? Pa še nekaj? Ali bi se dalo naročiti navadno torto in potem nekje narediti iz sprintane slike ( Yugi – On) tisto užitno sliko, ki jo položiš na vrh torte? Kje to delajo? Upam, da ste razumele kaj mislim, ker pišem tako zmedeno. Hvala za pomoč.

Slaščičarstvo Martina Kastelic, Veliko Trebeljevo, TEL. 3669191.

Zelo okusne torte, poceni, dostavijo na dom, upoštevajo vse želje.

Najboljše torte so definitivno pri Vikiju, kako pa upoštevajo želje pa ne vem. Okus je super, pa tudi cene niti ne pretirane…

v lecrercu imajo kar dobre sadne torte, naredijo na torto kar hočete, samo fotografijo rabijo.

Enkrat je bila na forumu objavljena naslednja spletna stran:

Drugače pa delajo torte po naročilu tudi v Trebeljevem – jaz sem jo tam kupila lansko leto – delajo vse mogoče oblike in pripeljejo v Ljubljano na dom. Cene pa so tudi bile kar znosne. Njihov telefon je: 01 366 91 91.

Imaš pa tudi možnost, da jo kupiš recimo v Leclercu in jo še sama dodatno okrasiš. Nekatere tam so meni tudi čisto OK (recimo črni gozdiček in čokoladna).

Sprašuješ še o užitni “fotokopiji”. Mi smo jo lani za nekaj več kot 1000 sit za A4 format dobili v profesionalni trgovini za peke na črnuški obvoznici-zraven Moj fit-a.

Mamica najlepša hvala in drugim tudi. Kakšne so pa kaj cene? Pa še nekaj, za užitno fotokopijo samo prineseš sliko, ki jo želiš A4 in ti oni potem to naredijo? Hvala.

Cene – v Trebeljevem so bile z dostavo vred velike torte (nad 16 oseb) cca 6.000 – 7.000 sit. V Leclercu so po 3.000 sit, na spletni strani pa imaš cene zraven.

Osebno obožujem leclercovo torto, ki se ji reče nekako tako “črni gozdiček” ali čokoladni gozdiček. Je čokoladna in prav nič umetnega okusa. Mi si jo ponavadi vzamemo za kakšna manjša praznovanja ali pa kar tako. Tudi cena je namreč čisto normalna.

Poceni in odlično, pa še narišejo ti gor, kar želiš – Linzer 04 204 93 93, Kranj (mislim, da je Šenčur).
Preverjeno super – za ogromno torto (mislim da 20 kosov) 7000 SIT (lani).

Dobro, lepo torto, pa magari tudi s tvojo sliko gor, naredijo torto v Galeriji Grad (sam če bo tvoja slika gor pazi, ker jo boste pol rezali). Cena mogoče malo višja, okrog 10.000 SIT.

Mi gremo danes ali jutri tja, ker bo naša mala v soboto stara 1 leto.

Daj pokliči v Hotel Mons, so skoraj tako dobro kot pri VIkiju in cenejše. Imajo lastno slaščičarno. Če ti pa ne bodo dali dobre cene, me pa kontaktiraj nazaj.

LP
J. sicer privrženka Vikija

Nam pa je najboljsa torta sadno cokoladna od domace peke. Velikost izberes sam po kosih, lahko pa izbiras sadje in kombinacije. zelo priporocamo. Res pa je nekoliko drazja.

New Report

Close