Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punce povejte, a vam je to všeč, kar je na sliki?

Punce povejte, a vam je to všeč, kar je na sliki?

Objavljanje fotk na fb, fantje se matrajo, jedo samo določeno hrano, da postanejo takšni, kot je ta na sliki.

Kaj sploh je smisel tega, da imaš tako telo? Ne poznam nobene ženske, ki bi ji bilo všeč takšno telo. Mene iskreno povedano odbija. Obraz je ok, telo mi pa sploh ni všeč.
Veliko raje imam normalnega, lahko ima tudi nekaj kg preveč, pa da tisti čas raje preživi z mano in se imava fino.

[img]http://2.bp.blogspot.com/-XY-YrITH_78/U8fZLuIGDBI/AAAAAAAAAVk/J-e6NZemtD0/s1600/muscular-body-to-attract-women-04.jpg[/img]

Jaz sem moški in mi je načeloma všeč. Ta je za moj okus malo preveč napumpan.

Nikol in nikdar…

To je preveč na zgornji sliki. Zgornja meja zame je nekaj takega
[img]https://orig00.deviantart.net/758b/f/2011/248/3/f/hot_shirtless_guy_by_stonepiler-d48yls7.jpg[/img]

Oboje je tumač. :-((((

ma grozljivka, škoda da si tega, kar ima človek v glavi ne da nabildat, ker tele slikce, obe, sta meni en velik gravž.
Sej ni tolk v mišicah, gre za človeka, ki to počne, glava v podnu.

Pa to fantje, ko padejo not ni konca. Oni bolj tekmujejo med seboj kakor pa, da bi zaradi ugajanja puncam.

STARI REK PRAVI NEKAKO TAKO:

MANJŠI JE KURAC, ŠIRŠA SO RAMENA.

Meni je to odbijajoče. Ker mi že na prvi uč pove, da mu je bolj pomembno to, kako izgleda kot pa to, kakšen je.

Nikoli ne bi bila z kakim nabildanim tipom.

Tiste babe, katerim je to že tumač, imate resne probleme…poglejte si mal plemena po svetu, kjer ni hrane v izobilju, in kjer morajo lovit živali za preživetje…takšna postava je že od pradavnine značilna za tipičnega moškega prebivalca našega planeta…posledice hrane v izobilju in moderne tehnologije so pa jasne…zelo jasne…

https://i.pinimg.com/736x/fe/49/b4/fe49b47207e3b54568725237a2416a46–african-style-african-fashion.jpg

Tud sam fitnesiram dokaj resno in Lorencin mi je vzgled že od nekdaj…just perfect…naslednje leto upam da se mu bom dokaj približal …
https://lh5.googleusercontent.com/-PvhTxYq5sus/Tw3dlueVNLI/AAAAAAAAAEQ/qpfMqZ83PYg/w800-h800/mgl0015_3_goog.jpg

….. in večji avto!

….. in večji avto!
[/quote]

pravijo tut da tisti ki imajo majhnega ku-rca, vozijo velik avto.

zato jst vozim smart 😉

Hočeš reči, da ne opaziš razlike med telesi na tvojih dveh linkih?! Ojoj…….

Narobe si napisal. Namesto tudi moškim je všeč, bi moral napisat samo moškim je všeč ali vsaj predvsem moškim je tako moško telo všeč.

ja sej vemo da fitnesiraš, tega nikdar ne pozabiš povdarit 🙂

ampak če ne vidiš razlike med tipčom iz plemena in tipčkom “kr neki”, potem je to tvoj problem … vsaka ženska vidi razliko in verjemi, tale iz plemena je top, o ostalih slikah tukaj pa ni da bi človek sploh govoril.

A ni zanimivo, da so se v tej temi nad takim tipom navdušili samo moški :).
Torej se ti tipi nabildajo za moške? Futrajo se pa kot piščanci, z nekimi šejki, krmili, tableti.

Hočeš reči, da ne opaziš razlike med telesi na tvojih dveh linkih?! Ojoj…….
[/quote]

Valda je razlika ampak spet ne tolk…če je za koga Lorencin že preveč nabildan in zdefiniran, sem nalimal tipičnega afriškega domorodca, glede na to da babe sanjate o tem da dec MORA imet mal špehca…in tak bi moral minimalno zgledat tipičen prebivalec Zemlje…ne samo špehovje, kamor pogledaš…fujjj!!!

Moj zelo dober prijatelj je osebni trener in tekmovalec Ifbb tekmovanj. Zelo dobra in prijazna oseba.
Nekaj kolegov je bilderjev, tudi čisto ok.
Ta način življenja sicer zahteva veliko prilagajanja, odrekanja… a vseeno so večinoma zelo vredu ljudje.
Če mi je všeč? Še kar. Sicer tisti za tekmovanje, ki pusti telo dehidrirati, da žile izstopijo in so ožgani od solarija pa namazani z oljem – no to mi ni lepo. A že 14 dni po tekmovanjih izgledajo čisto ok 🙂

Valda je razlika ampak spet ne tolk…če je za koga Lorencin že preveč nabildan in zdefiniran, sem nalimal tipičnega afriškega domorodca, glede na to da babe sanjate o tem da dec MORA imet mal špehca…in tak bi moral minimalno zgledat tipičen prebivalec Zemlje…ne samo špehovje, kamor pogledaš…fujjj!!!
[/quote]

Pa kaj se sekiraš kaj všeč nam ženskam. Saj tipom so taki tipi všeč. Tako, da ni panike.

Ali pa v hlačah 🙂 Dostikrat gre za kompleks majhnosti neke skupine mišic in kit, ki jo kompenzirajo z velikostjo mišic, kot vidno na fotografijah.

Taki, ki se takole “napihnejo”, nimajo izdelane samopodobe.

Ni mi vsec telo. raje imam normalnega

[/quote]

se vidi da ne razumeš … ne dojameš kje točno je razlika, verjetno zato, ker nisi ženska 🙂

uh, pri v “mojem” fitnesu mrgoli takih. In se nastavljajo in se šopirijo naokrog… vsaka odbojna površina je dobra za samoobčudovanje:)

In smo enkrat ženske (redne obiskovalke) udarile debato, kolk so nam kaj všeč taki.. mal preveč definirani 🙂 Niti eni! Fantje niso mogli verjet. Pol pa nos do tal pa hitro na špikico v garderobo in bildat dalje 🙂

Drz’ se ti raje fitnesa, prjatu… :-)))

[img]https://assets.survivalinternational.org/pictures/7668/degraaff-san-hunting-3_article_column.jpg[/img]

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ob odprtju te teme, sta bili zagotovljeni dve stvari:
oglasil se bo Thorrr, ki obožuje mišičasta moška telesa (tudi potencialne partnerke morajo biti vsaj toliko mišičaste, da so bolj podobne moškim kot ženskam – drugače ima fant težavo, khm, saj veste kje)
in
da se bo za primerjavo dala slikca špehnatega.

Ker – za omejene – vmes ne obstaja nič.

New Report

Close