Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punce povejte, a vam je to všeč, kar je na sliki?

Punce povejte, a vam je to všeč, kar je na sliki?

Narobe si napisal. Namesto tudi moškim je všeč, bi moral napisat samo moškim je všeč ali vsaj predvsem moškim je tako moško telo všeč.
[/quote]
Kwa pa ti veš komu je vse všeč? Ne se delat pametne in tišina.

se vidi da ne razumeš … ne dojameš kje točno je razlika, verjetno zato, ker nisi ženska 🙂
[/quote]
Seveda sem…

Kwa pa ti veš komu je vse všeč? Ne se delat pametne in tišina.
[/quote]

Glede na pogovore z ženskami tako v reali, glede na tole temo. Očitno ženskam ni všeč, razen Črni vrtnici. Všeč pa je nekaterim moškim.
Me pa zanima, če je kateremu hetero moškemu všeč tak tip?

Seveda sem…
[/quote]

Seveda si ženska?

V vsakem moškem mora biti vsaj nekaj medvedastega: topel, kosmat, brundajoč, počasnih in hkrati spretnih gibov, prijaznega pogleda.

Glede na pogovore z ženskami tako v reali, glede na tole temo. Očitno ženskam ni všeč, razen Črni vrtnici. Všeč pa je nekaterim moškim.
[/quote]

Vrtača je to napisala samo zato, ker ji v zbirki oboževalcev manjka Thorrr. In zdaj ga bo zalezovala in se slinila, dokler ji še ta ne bo prijaznosti pisal 🙂

in ni mi všeč

[/quote]

O kakšni črni vrtnici ti sanjaš daj vtakni si jo v rit. Mogoče ženskam taki niso všeč, ker se jim bojijo jezikat. ha ha ha. Ženske bi rade s strap onom podrejale moške. E pa malo sutra!

Škoda, da ni še spodnjega dela.
Tole kar se vidi, je itak grozno. Še nisem srečala ženske, ki bi rekla, da ji je to všeč.
Ampak, ko takega tipa pogledaš še spodnji del, je pa sploh smešno. POgosto imajo namreč tanke, krhke nogice. Nabijajo se zgoraj kot kake nabite opice. Nogice pa take tanke, nič mišic. Da je še bolj smešno.

O kakšni črni vrtnici ti sanjaš daj vtakni si jo v rit. Mogoče ženskam taki niso všeč, ker se jim bojijo jezikat. ha ha ha. Ženske bi rade s strap onom podrejale moške. E pa malo sutra!
[/quote]

He, he, torej si moški. No pa kaj se sekiraš, saj ti nihče ne brani, da občuduješ take teleščke. Ti kar.

Tako se bildajo za moške, za ženske verjetno ne saj niso vredne truda.

Fanta na prvih dveh slikah sta meni grozna 🙁 Tale mi je pa blazno všeč, ravno pravi:
[img]https://i.pinimg.com/736x/fe/49/b4/fe49b47207e3b54568725237a2416a46–african-style-african-fashion.jpg[/img]

Sploh neee:((. Vse drugo kot sexy.

Vrtača je to napisala samo zato, ker ji v zbirki oboževalcev manjka Thorrr. In zdaj ga bo zalezovala in se slinila, dokler ji še ta ne bo prijaznosti pisal 🙂
[/quote]

Hja glede na to, da si ne pišem zapiskov in ne zalezujem članov, nisem niti vedela, da ima Thorr rad bildanje. Čudno to, ne?

[/quote]

Hej! Kaj ti hočem?

Sutra da je? Pole imate raje dečkote?

Ta rek ne drži, izmislili so si ga neki suhi, skrivenčeni tipčki, z ozkimi rameni, brez prave moške postave – zato, da bi se tolažili. Kao, oni imajo pa v hlačah nekaj, v resnici imajo pa nekaj črvičku podobnega:))

Ta zgornji too much zgleda umetn. Ta drug če bi bil majčkeno manj bi blo super.
Tud ta zadnji črnc ni svoh.
Mišičaste babe so pa nekaj najbolj grdga kar lahko vidiš.

Meni tudi tista dva nabildanca nista všeč. Sploh prvi, tisti blondinec, kakšna majhna glava napram takemu balonastemu telesu! Ni lepo za gledat. Ampak mogoče je njemu njegovo lastno telo tako všeč in toliko bilda zase, da se lahko občuduje v špeglih…
Telo na tej fotki mi je zelo všeč, jaz bi ga samo spremenila v belca, ker mi črnci nekako niso.

Ste pomislili, da mogoče ni tak zato, da bo puncam všeč?

Mogoče je fant začel trenirat, najprej, da so izboljša kondicijo, samopodobo itd. in je potem sproti “padel notri”, začel mogoče delati v tej smeri (kot trener), se udeleževati tekmovanj, fotomodel,…

Ne delajo vsi vsega samo za nasprotno spol. Glejte malo širše.

Od kje ti sploh ideja, da to dela za nasprotni spol?
Kaj ni povsem jasno, da tako moško telo občudujejo moški in ne ženske?
Da je namen bildanja moških biti všeč moškim?

Hej! Kaj ti hočem?

Sutra da je? Pole imate raje dečkote?
[/quote]

Oprosti, nisem vedel je na forumu črna vrtnica. ha ha ha Da imamo raje deckote. Tudi meni sta tista prva dva prenabildana pa sem moški. Tole pa je njami:
Vaš link

Oprosti, nisem vedel je na forumu črna vrtnica. ha ha ha Da imamo raje deckote. Tudi meni sta tista prva dva prenabildana pa sem moški. Tole pa je njami:
Vaš link
[/quote]

Praviš, da si moški, daš link kaj ti je njami in na linku je moški :).

Sem že malo starejša, zato v tem fantu vidim bolj mojega sina kot moškega. Kaj razberem:
Da fant veliko časa prebije v telovadnici ter da se naceja z raznimi pripravki in da na dan sprazne cel hladilnik.
No ne bom rekla pa da je grdo ker to bi se pa zlagala.

Vaš link
[/quote]

Ta tipček je pa res luškan za pojest:))

Praviš, da si moški, daš link kaj ti je njami in na linku je moški :).
[/quote]

Mogoče je pa gej. Saj imajo geji tudi dober okus.

New Report

Close