Punce povejte, a vam je to všeč, kar je na sliki?
Glede na pogovore z ženskami tako v reali, glede na tole temo. Očitno ženskam ni všeč, razen Črni vrtnici. Všeč pa je nekaterim moškim.
Me pa zanima, če je kateremu hetero moškemu všeč tak tip?
[/quote]
Vrtača je to napisala samo zato, ker ji v zbirki oboževalcev manjka Thorrr. In zdaj ga bo zalezovala in se slinila, dokler ji še ta ne bo prijaznosti pisal 🙂
Glede na pogovore z ženskami tako v reali, glede na tole temo. Očitno ženskam ni všeč, razen Črni vrtnici. Všeč pa je nekaterim moškim.
Me pa zanima, če je kateremu hetero moškemu všeč tak tip?
[/quote]
O kakšni črni vrtnici ti sanjaš daj vtakni si jo v rit. Mogoče ženskam taki niso všeč, ker se jim bojijo jezikat. ha ha ha. Ženske bi rade s strap onom podrejale moške. E pa malo sutra!
Škoda, da ni še spodnjega dela.
Tole kar se vidi, je itak grozno. Še nisem srečala ženske, ki bi rekla, da ji je to všeč.
Ampak, ko takega tipa pogledaš še spodnji del, je pa sploh smešno. POgosto imajo namreč tanke, krhke nogice. Nabijajo se zgoraj kot kake nabite opice. Nogice pa take tanke, nič mišic. Da je še bolj smešno.
Meni tudi tista dva nabildanca nista všeč. Sploh prvi, tisti blondinec, kakšna majhna glava napram takemu balonastemu telesu! Ni lepo za gledat. Ampak mogoče je njemu njegovo lastno telo tako všeč in toliko bilda zase, da se lahko občuduje v špeglih…
Telo na tej fotki mi je zelo všeč, jaz bi ga samo spremenila v belca, ker mi črnci nekako niso.
Ste pomislili, da mogoče ni tak zato, da bo puncam všeč?
Mogoče je fant začel trenirat, najprej, da so izboljša kondicijo, samopodobo itd. in je potem sproti “padel notri”, začel mogoče delati v tej smeri (kot trener), se udeleževati tekmovanj, fotomodel,…
Ne delajo vsi vsega samo za nasprotno spol. Glejte malo širše.
Hej! Kaj ti hočem?
Sutra da je? Pole imate raje dečkote?
[/quote]
Oprosti, nisem vedel je na forumu črna vrtnica. ha ha ha Da imamo raje deckote. Tudi meni sta tista prva dva prenabildana pa sem moški. Tole pa je njami:
Vaš link
Oprosti, nisem vedel je na forumu črna vrtnica. ha ha ha Da imamo raje deckote. Tudi meni sta tista prva dva prenabildana pa sem moški. Tole pa je njami:
Vaš link
[/quote]
Praviš, da si moški, daš link kaj ti je njami in na linku je moški :).
Vaš link
[/quote]
Ta tipček je pa res luškan za pojest:))