Punce povejte, a vam je to všeč, kar je na sliki?
Oprosti, nisem vedel je na forumu črna vrtnica. ha ha ha Da imamo raje deckote. Tudi meni sta tista prva dva prenabildana pa sem moški. Tole pa je njami:
Vaš link
[/quote]
Jap! dober okus.
[/quote]
ja sej vemo da fitnesiraš, tega nikdar ne pozabiš povdarit 🙂
ampak če ne vidiš razlike med tipčom iz plemena in tipčkom “kr neki”, potem je to tvoj problem … vsaka ženska vidi razliko in verjemi, tale iz plemena je top, o ostalih slikah tukaj pa ni da bi človek sploh govoril.
[/quote]
se popolnoma strinjam!!!
Ja, sem prepričana, da nikoli ne bom taka kot ti. Tudi ko bom v tvojih letih ne.
[/quote]
Joj, kako zrelo – namigovati na starost. Koza, še spola ne veš, pa brcaš na sto strani kot pobesnel bivol.
Pa tako se trudiš izpasti nekaj boljšega na tem forumu, zrela, razmišljujoča, pametna in ne vem kaj še vse – potem se pa ob prvi priliki pokaže prava “vrtnica”.
Daj, ne vsiljuj svojega mnenja! To ni lepo in pove veliko o moškem. Samo koze padajo na take brezmožganske tipsone. Katera pa rabi takšnega, ki je po cele dneve v fitnesu in samo na beljakovinah. Non-stop se samovšečno gleda v ogledalu in se naceja z wheyem in drugimi proteinskimi šejki, smisel življenja mu je bildanje. Pha!!!
Sicer pa, kaj se nisi nedolgo nazaj že poslovil?
sej je že velik napisanega, kaj ti ljudje jedo in od česa so tolk napihnjeni, ampak prispodoba, ki jo je opisal tale igralec, ko je za film Wanted moral mal nabildat telo, posledično bit cele dneve v fitnesu, pa na proteinih, piščancu in jajcih je pa epska :-)))