Punce , rabim nasvet – dišava
Ena za toplejše mesece, kaj bolj svežega. Če vprašam kako 2strokovnjakinjo za dišave” v Mullerju, mi jih našteje 15, potem pa vem en kurtz. več kot treh pa moj nosek ne sme vohat v enem dnevu.
Pozimi koristim Paco Rabanne Black, onega s srebrno smrtno glavo, samo za poleti je to malo premočno…
Tenx…
Mmmmm, Jean Paul Gaultier – Le Male
Me uspe navlažit še po 15 letih al kolkrkol časa ga pač že poznam.
Noro. Hvala za nasvet. Kdaj se lahko srečava, da vidm če res:)
če se fu.kneš v gnojnico bo bolje od tega kar tipkaš ☺
aja .. pa piz.do od mame drkni v mojem imenu ☺
Ker so tu gor vsi natur in se noben ne parfumira, a neb raje unih vprašu, ko ti z njim v nos silijo tam po hodnikih? Zihr majo na zalogi vsaj testerje, ki ne dišijo po natur čez ekran. )))
Ko si pa že ravn nek drugje šinfal, kako pa veš, kako drugim diši tale tvoj Paco v ostalih letnih časih? A si mogoče opazil kaj več prepiha mogoče takrat, če te že ne vprašajo, če si se z natur žajfo umil? )))
Naravni vonj prešvicanega žrebca najbolj vžge pri ženskah, ki imajo dober nos. 🙂
Tebe sintetika ‘nažge’, pa še to za 100€, to imaš ti nekaj pomešane vonjave… :/
Kako boš zavohala dobrega moškega, ki te bo poročil, če zlije nase Paula Gaultierja? 😀
Gej tema. Disappointed…
Probaj dišave od Armanija. Verjetno se bo našla kakšna bolj “poletna”. Ali pa izberi kakšno dišavo z nižjo koncentracijo, torej ne parfumsko vodo, ampak toaletno vodo. V vsakem primeru ne pretiravaj, da ne boš v navzkrižju s temo, ki si jo odprl glede preveč nadišavljenih žensk. :))
Naravni vonj prešvicanega žrebca najbolj vžge pri ženskah, ki imajo dober nos. 🙂
Tebe sintetika ‘nažge’, pa še to za 100€, to imaš ti nekaj pomešane vonjave… :/
Kako boš zavohala dobrega moškega, ki te bo poročil, če zlije nase Paula Gaultierja? :D[/quote]
A me nisi že davno sprofiliral, da sem frderbana?
Pusti ti mene in pa moje žrebce pri miru, pa se raje brigaj za svojo kobilo 🙂
Armani? Antilopa, ti tudi nimaš nosu za moške kot Ana ne ob poplavi umetnih parfumskih vonjav.
Glejta Margo, kakšen dober nos ima, ali pa ima ona poseben vonj, da moški še po dekadah ostane z njo? 😀
Margo, daj kak življenjski nasvet tem forumskim samicam, ki mečejo stran stotake evrov za drage parfume, da bi privlekle moške nase. Kaj je tisti pravi parfum za življenje, ga proizvajajo v Franciji ali Italiji? 🙂
Emporio Armani.
A ni to fino? Ti, pravi moški, se tako samo elegantno izogneš samicam, ki bi te požirale z očmi in te nadlegovale.
Zanimivo, skoraj shizofreno se mi zdi, da nekdo v razmaku par dni odpre temo o pretirano dišečih babah in temo o tem, kakšno dišavo naj si pak nabavi za poletje (namig: pravega moškega ne definira sezonsko izbrani parfum).
Pa sje moški načeloma uporabljamo toaletno vodo, ne ravno parfuma..
Pa sje moški načeloma uporabljamo toaletno vodo, ne ravno parfuma..[/quote]
Spider, ista dišava ne diši enako na vseh. Bistveno je, da tebi diši.
A ni to fino? Ti, pravi moški, se tako samo elegantno izogneš samicam, ki bi te požirale z očmi in te nadlegovale.[/quote]
Ja, kaj naj, Štajerci smo pač simpatični tudi brez parfumčkov ženskam. Še posebej Ljubljančankam, fejst, kot smo. 🙂
mistejka total … lahko si na kurtzu ali kurtz v tebi … za več te pa ni
mistejka total … lahko si na kurtzu ali kurtz v tebi … za več te pa ni[/quote]
precenjuješ
največ, kolikor mu “stegne” je, da je V KURCU
Forum je zaprt za komentiranje.