Punce , rabim nasvet – dišava
Ha ha. To pa res ne. Višnjić je precej starejši od mene…
A ni to fino? Ti, pravi moški, se tako samo elegantno izogneš samicam, ki bi te požirale z očmi in te nadlegovale.[/quote]
Ja, kaj naj, Štajerci smo pač simpatični tudi brez parfumčkov ženskam. Še posebej Ljubljančankam, fejst, kot smo. :)[/quote]
To bo :)))))
Vidiš, tako debato imam rad! Torej najlepša leta šele pridejo.
Ampak Antilopa je Višnjiča izbrala zaradi parfuma, ti ga pa šele kupuješ. Čemu, saj še nisi dovolj star…. :))
če je tvojemu ph-ju odgovarjal P.R Black,zakaj ne probaš P.R. Invictus ki je dosti bolj blag…:)
a ne hodiš več v fitnes in potem doma drkaš na preznojene MILFe☺
Armani? Antilopa, ti tudi nimaš nosu za moške kot Ana ne ob poplavi umetnih parfumskih vonjav.
Glejta Margo, kakšen dober nos ima, ali pa ima ona poseben vonj, da moški še po dekadah ostane z njo? 😀
Margo, daj kak življenjski nasvet tem forumskim samicam, ki mečejo stran stotake evrov za drage parfume, da bi privlekle moške nase. Kaj je tisti pravi parfum za življenje, ga proizvajajo v Franciji ali Italiji? :)[/quote]
Mojga “parfuma” kdo drug ne bi hotel vohati niti dve uri. Verjem. Sem težek karakter, priznam. Ampak tudi on ni glih “Armani”. Tako da jaz ne bi stavila lih na parfume. Ker hudič se “razdiši”…
Sploh pa, kaj čem jaz stara baba takim mladim žrebcem svetovati. Pejte lepo v parfumerijo, tam so same mlade lušne pomagačice, pa madona moj dedc se po dve uri pusti svetovati :))
Pa nisam ni ja mlad. Kaj te 22-letne študentke vedo, kaj paše 36-letnemu dedu. valjda to bolj ve tetka margot..he he..
Žalostno, da deda pri teh letih še ni pogruntu, kaj sede njegovi koži. In zdaj sprašuje na forumu…on, ki prezira vse kemikalije, ki si jih ljudje mečemo na kožo. Phe, od mene ne dobiš nbenga nasveta:).
Pajki, dedc mora dišat po … mmmm, pa u njegovih učkah moram videt tist … mmmm, samo takega parfuma nikjer ne prodajajo, leč pa tudi ne. Ampak ti to že veš :))
Davidoff Brilliant Game
Tom Ford Noir Extreme
Dunhill Icon
Byredo Mojave Ghost
Dior Aqua Fahrenheit
Saj ga redčiš. S Celsiusom. 🙂
Mislim, da je to neumnost, da si moški kupi 100 € za parfum. Raje kakšno tehnično napravico za ta denar ali dobro knjigo. Kozmetika je bolj za ženske. Moški naj bo moški. 🙂
Monovke, a obstaja tak parfum, ki se lahko kosa z naravnim prvinskim vonjem moškega? Ne… 😀
Saj ga redčiš. S Celsiusom. :)[/quote]
Tako ja:). Ti se na vse spoznaš, samo na ženske ne hahaha.[/quote]
Kdor se ne parfum spozna, se pa na ženske res ne rabi. Saj same pridejo. A ne Spider? 🙂
S temi parfumčki, deodoranti, gelom na glavi, boš nase prvleku kvečjemu samo kakega geja. Pa te lepe srajčke polikane, pa čevljčki nalekirani, pa perfektno postrižena bradica, c’mon no, get srs.
Babe hočjo ob seb orng deca in tak se ziher ne bo rihtal zarad njih, ne bo se prilagajal trendom, sledil nekim modnim smernicam, gor bo dal kar bo njemu sedl. Če se mu ne bo dal tud do frizerja ne bo šov, vzel bo strižnik nastavu na 4 milimetre in samo čez potegnu. Pa en dan bo obrit, drug dan ne bo, ne bo ga strah dt gor trenerko, nost superge,… Dokler maš karakter, dokler si faca, ti ni treba nič od tega počet.
Forum je zaprt za komentiranje.