Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Punce , rabim nasvet – dišava

Punce , rabim nasvet – dišava

Gre, če si najdeš eno nesamozavestno. Ti si copatar že samo zato, ker se tok ponašaš s to tvojo babo, pa perfektno zvezo. Normalen tip bi take privat stvari zadržal zase, ti pa še na forumu s tem utrujaš.

Očitno sem ta pravi ded, pa še coparat zraven. Gre to skupaj? :)[/quote]

Hahaha! Štajerski copatar? Dej ga no srat!

a tebe to utruja? Pa tako mlad in poln energije. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ful si mi zabaven ej…

NOT

Verjetno si preutrujen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S takim humorjem bi se in jst zadovoljil z internetarko.

Zato sem priporočila Aqua Fahrenheit, ki bazira na citrusih.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Meni osebno je zelo dober Versace Man Eau Fraiche. Je res tak svež in vonj traja, te prav sezuje.

Hvala vsem za ideje..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V Müllerju dobiš tud take male testerje, sam moraš jih nažicat, ker ne radi dajo.
Zgledajo pa tako
http://www.salma.si/vzorci-parfumov/?f=1-1-1-100114-3618#ac=2

meni vrže polno teh testerjev not, ko kaj kupim v Mullerju..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Naravni vonj prešvicanega žrebca najbolj vžge pri ženskah, ki imajo dober nos. 🙂
Tebe sintetika ‘nažge’, pa še to za 100€, to imaš ti nekaj pomešane vonjave… :/
Kako boš zavohala dobrega moškega, ki te bo poročil, če zlije nase Paula Gaultierja? :D[/quote]
Too, Matjažko 😉

meni najbolj diši ACQUA DI GIO od Armanija – je svež in ni premočen odličen za poletne dni.

Jas voham dekle kidiši po prfumu .
Vendar nevem zakaj so potem še našminkane .

Izjava za Nobelovo. Joj, se režim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close