Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Punce, ženske, kaj pravite na tole

Punce, ženske, kaj pravite na tole

če bi bila kera zainteresirana, greva recimo za savo enkat pet popoldne sobota bned po dogovoru, sva naga, jaz si ga vržem na roke in ti dam 20 evrov nagrade. Nobenih seksov fafanj. Ena urca in čao pa še drugič.Piši na mail vitekmoski@tutamail.com. Ni zajebancija

Sicer s cenami na tem področju nisem seznanjena, a 20 EUR, da se ti ženska sleče, ti pa se onegaviš nanjo, se mi zdi sramotno malo. To bi verjetno sprejela le kakšna obupanka, ki nujno rabi za joint. Videz bi verjetno bil temu primeren. Me zanimajo mnenja drugih.

Modri vrag, si to ti?

Ti si bedak, da to sploh tukaj iščeš

Kolikšnega pa imaš?

20 evrov na uro (mogoče samo pet minut) za nič dela ni malo. 95% ljudi ne zasluži toliko za brez veze. Moral bi ponuditi pol manj, potem se šele pogajati.

Bo treba več ponuditi. Vsaj 60 EUR, toliko stane erotična masaža

Odgovor na objavo uporabnika
Ojej, 01.04.2025 ob 20:53

Sicer s cenami na tem področju nisem seznanjena, a 20 EUR, da se ti ženska sleče, ti pa se onegaviš nanjo, se mi zdi sramotno malo. To bi verjetno sprejela le kakšna obupanka, ki nujno rabi za joint. Videz bi verjetno bil temu primeren. Me zanimajo mnenja drugih.

ti pa delaš za koliko na uro. in delaš vse kar ti šefi rečejo, ponižno slediš njihovim nvodilom ko te jebejo v dupe in povsod za usranga minimalca. v domovih za starce si ga posrani deci mečejo na roke na negovalke in fizioterapevtke DNEVNO. ogabni starci in to vse v rok službe minimalav.

avtor ponudil si občutno preveč, 10 eur za tam ležat je več kot dovolj za vsako pičko.

za avtorico ojej

ti ga pa tvojmu zastonj vlečeš, šprica ti v usta fuka ti in si prazni jajca vate in to zastonj in ne sam to, še v službo moraš hodit. slabo si prodala to pičkovje za katero govoriš koliko je vredno. očitno ne kaj dosti, saj ste vse na istem, na tem kar sem napisal. očitno vaše poscane pičke niso nič vredne.

ti anonimnež preveč si ponudil, realna nagrada za to je največ 15 evrov.

Spet sami fajn pobi na kupu, ki so spregledani s strani žensk ker le te ne dojamejo kako so fajn 🙂

Samo šanso jim morte dat ženske, bodo pokazali vam kako niso eni moteni seksualni izprijenci 🙂

Anonimno 9470, 01.04.2025 ob 21:12

ti pa delaš za koliko na uro. in delaš vse kar ti šefi rečejo, ponižno slediš njihovim nvodilom ko te jebejo v dupe in povsod za usranga minimalca. v domovih za starce si ga posrani deci mečejo na roke na negovalke in fizioterapevtke DNEVNO. ogabni starci in to vse v rok službe minimalav.

avtor ponudil si občutno preveč, 10 eur za tam ležat je več kot dovolj za vsako pičko.

Takole od oka res delam za tretjino manj, gledano netto uro, se mi pa ni treba slačiti pred pohotnimi neznanci nekje za Savo, temveč večinoma iz udobja svojega doma, kjer komot tudi sama postavljam svoje pogoje sodelovanja na določenem projektu.

👍

Za Savo je za tipe,  kaj bi z žensko tam? Verjetno si se zmotu.

A veš, da se nisem bla za Savo čeprav redno hodim na fkk. Če bi si jo lohk se jest zraven božala, sem za, ampak mi daš 50e.

Ojej, 01.04.2025 ob 21:41

Takole od oka res delam za tretjino manj, gledano netto uro, se mi pa ni treba slačiti pred pohotnimi neznanci nekje za Savo, temveč večinoma iz udobja svojega doma, kjer komot tudi sama postavljam svoje pogoje sodelovanja na določenem projektu.

KOk pa uzameš za uslugo srečanja, če je tretjina

New Report

Close