Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Punce, ženske, kateri moški vam je res res lep?

Punce, ženske, kateri moški vam je res res lep?

Lahko napišete ime, če gre za slavno/poznano osebo,

Franc Sinatra.

Meni definitivno Alp Navruz.

Jason Lewis, ko je bil mlad.

v puberteti je bil to Jason Donovan, okoli 20ih Ricky Martin, malo kasneje Bruce Willis, zadnji, za katerega sem rekla, da je lep, pa je Tom Ellis.

v puberteti je bil to Jason Donovan, okoli 20ih Ricky Martin, malo kasneje Bruce Willis, zadnji, za katerega sem rekla, da je lep, pa je Tom Ellis.

Zadnja leta se mi kolena zašibijo le ob Momoi. Drugi so mi prefantkasti.

Že dolgo let.

Tiste, ki pravite, da je to vaš partner, lažete.

Še en glas za Alpa 🙂 mmmm

Zakaj misliš, da lažejo? Doslej je to itak napisala le ena.

Podpis.

Ker je to pogosta tema tudi med nami, ženskami, ko gremo na kavico. In ene rečejo, da je njihov partner kao zanje najlepši…Ne verjamem. Med vsemi milijardami moških, da ti je najlepši glih tvoj partner…ma nemoj!

:)))

Seveda je. Če ne razumeš, še ne pomeni, da je obstaja. Dober značaj in dobro razumevanje z njim moža še polepša. Že tako je lep, tako pa zagotovo najlepši, ker ga imaš rada.

Evo, ko sem bila še tam okoli 20 Rajiviv Gandhi,
Pol pri tridesetih Junior John Kennedy,
Zdej pa Roo Panes…pa še bi se kakšen našel 🙂

Od Slovencev Pa Matjaž Nemec…..

Seveda je. Če ne razumeš, še ne pomeni, da je obstaja. Dober značaj in dobro razumevanje z njim moža še polepša. Že tako je lep, tako pa zagotovo najlepši, ker ga imaš rada.
[/quote]

Iskrenost, socutje, lep znacaj, prijaznost do tebe lahko v tvojih oceh moskega naredi tudi lepotca in obratno, tisti, ki je lahko fizicno lep bozanski v obraz in telo, pa se grdo obnasa do mene, nesramen, neiskren, nezanesljiv. Jaz potem s pogledom v obraz se takega takega lepotca, vidim cisto drugo, meni grdo osebo. Pogled v oceh je cisto drug pri taki osebi in mi postane neznosno grda tudi fizicno. Ta isti top obraz mi postane po takem obnasanju grd, oci cisto druge.

Meni je vseeno za to, kako ti gledaš na to. Če sem zate lažnivka, tudi prav.
Pa nimamo vse grdih, no. ((:

Ko sem bila še najstnica, mi je bil Axl Rose oh in ah, takrat je bil še mlad, seveda.
Paul Newman v mladih letih je bil greha vreden, trenutno pa Jasona Momoa, itak, potem še Michael Fassbender, Liam Neeson in Ralph Fiennes. Od Slovencev pa Vasilij Žbogar, izjemno simpatičen tudi v živo!

Tom Burke in Jason Mamoa

Mladi Denzel Washington, Colin Firth, zadnje čase pa opažam da so Turki lepi moški 🙂

Robert Redford
Russel Crowe
Več njih je…prijetnih na oko:)

Michael Fassbender
Alen Kobilica
Jason Momoa

Robert Redford, Ryan Gossling

Hehehhe moj izbor tudi, ko sta bila oba mlajša za ene 15 let:)
Zdaj so mi pa modrooki in svetlolasi ala Paul Walker všeč – pa ne taki od slavnih daleč od mene, s takimi si nimam kaj pomagat, ker jih ni v bližini (ne sanjam več na daljavo, sem ženska akcije) ampak taki, s katerimi se laho pogovorim in …mmmmmmm 🙂

New Report

Close