Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Punce, ženske, kateri moški vam je res res lep?

Punce, ženske, kateri moški vam je res res lep?

Na uslugo dame.😂

Podpis.
[/quote]
Tudi moj podpis

David Garrett

kako lažete, da je važen karakter,v resnici vam pa prihaja na nakvihtanega bebca.😁😁

Robert Redford je moj večni favorit že desetletja in tudi stara se dostojanstveno. Ni lep lep, meni so všeč taki okrušeni, torej da imajo neko lepotno napako – pri njem je to koža. Drugače pa res ta prav dedec.
Pa všeč mi je bil zreli John Travolta, preden se je šel brutalno operirat v srhljivo masko.

Pierce Brosnan, Colin Firth, Gabriel Byrne, Gerard Butler, Tom Hardy. Šarmantni in sexy, ne pa kičasto lepi 🙂

Ti baba zoprna. Saj lepota ni samo faca.
Je tudi duhovna lepota, značaj, seks, ustrežljivost.

Idris Elba.

Tudi, če si izbereš eno znano osebnost, ti lahko isto rečem. Saj nisi videl vseh.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[img]https://pbs.twimg.com/profile_images/487668329293676544/cqcSM-M-_400x400.jpeg[/img]
Tele teme pa res ne more biti brez tegale – kralja Starševskega čveka.

John Malkovich – ima neko živalsko, skoraj psihopatsko energijo in pogled da se ti zmeša.
Dalje pa Val Kilmer, Sean Connery, Russel Crowe, Bradley Cooper, Elvis Presley pa še kaj bi se jih našlo.

Iker Casillas

Pravim Slovenkam je najlepši gospod Janez Janša in morda še Jezus. Nikakor pa neki tujerodni igralci in pevci med katerimi ena omenja celo Turke.

Denzel Washington in Enrique Iglesias

Vaš link

tam, ene 10, 15 let nazaj je res dobr zgledal

Brandon Lee. Že od najstniških let, ko je bil še živ. Žal prezgodaj je umrl.

hahaha, samo Janez Janša je tudi nekam temen, Jezus pa zagotovo nima slovanskih korenin…

V zadnjem času mi je najlepši Damian Merlak.

David urankar , tudi med najbolj simpaticnimi. Zdajle je na dobro jutro. No, pa se kdo.

Brazilski igralec -Daniel Andrade ( Adrian iz brazilske verzije Esmeralde).

Drugače pa mi je bil v času življenja tudi všeč Brandon Lee in tudi še žal en pokojni igralec Paul Walker.

Tudi meni je bil izredno lep prej,sedaj se mi zdi,da je tudi že šel na nekaj plastičnih operacij…

Ženske, lahko prosim razložite, zakaj je ta Momoa tak hit? Meni namreč sploh ne potegne in ne razumem, zakaj takšna histerija okoli njega.

Meni zelo ljub Jake Gylenhall. Sicer pa + za Ryana Goslinga, mmmmm;) in Colina Firtha.

Zelo šarmanten je George Clooney, pa Richard Gere je tudi bil. Paul Newman ima oči za utopiti se v njih. Leo diCaprio in Brad Pitt včasih. Colin Farrell.

Joj pa ravno ta vikend je bil film Poredne mame in tisti vdovec je bil tudi njamsi:) Jay Hernandez.

…po novem spet Brad Pitt – v zadnjih dveh filmih je “za pojest” …

Nekoč je bil River Phoenix, danes ga ni junaka ali bedaka med slavnimi, ki bi mi poganjal kri po žilah.

New Report

Close