Punco blond z fit postavo
čaki malo, 23.03.2025 ob 18:25
Midve, 23.03.2025 ob 17:52
čaki malo, 23.03.2025 ob 17:16
Midve, 23.03.2025 ob 17:09
čaki malo, 23.03.2025 ob 16:52
Kaj pa darilce za presenečenje in mogoče za posladek. Se ne boste nič zmenili
A ne kapiraš, da se na vso moč norčujem iz fukfehtarjev?
Kaj bi ti sanjači nekaj s fit blondino, lepo vas prosim, no!
Vsako prosto minuto si ga psihič žlajfa in se poleg rajca s traparijami na monu. Nima on za svinčnik, da si burek nariše, ne pa fit blondinko.
Pubeci morate vedet, da nimate dosega do takih punc. Razen, če plačate toliko, kot zgoraj omenjeno. Sanjska jebačica vas stane celo vašo plačo, pa vam sprazni jajca v treh minutah. Profesionalke so to. Ne bojo se one z vami valjale tri ure za drobiž. Imajo čez pol ure naslednjo stranko, če so dobre.
Vi z vašim pravopisom pa od daleč jasno kažete, keri reveži ste. Za vas ni blondink s fit postavo. Lahko pa seveda sanjate, to je pa zastonj.
Na monu so same stare babe ali pa kaka psihiatrična pacientka.
Nehajte tu iskat, ni pravi naslov!
kaj je s tabo. Darilce in presenečenje. SI malo škrta, če ti kdo nudi presenečenje. Pa ti ne bi bila vesela
Si ti zabit al kaj?
Kaj si ti zdaj mislil z darilcem, bedak? A škatlo keksov, pa misliš, da bo ena kar letela k tebi?
Ni tu presenečenj, tu je gate dol, tiča spucat z osvežilnim robčkom, kondom gor in trikrat zamahnit z njim, potem pa se bo vsedla na tebe, pa prst ti bo v rit porinila, ti se boš pa spajtlal ko kanarček in to je to. Niti švicnila nebo.
Dokler si boš ti hlače preko kolen vlekel, bo ona že iz parkinga odpeljala s tvojo plačo v žepu. Le glej, da boš imel za dnevni počitek plačat.
Darilce… čuj ga, bedaka naivnega.
kako se ti more uničiti lepo presenečenje. O teh stvareh sanjaš samo ti in še ženska po vrhu.
Darilca in presenečanja je vsaka prava ženska vesela. Ah ne veš.
Glej, sanjaš nekaj. Kaj si si predstavljal s tem darilcem? Da se bo kera reva potem čutila dolžna in ti bo joške pokazala? Da bi pa kar eni neznanki nekaj podaril in nič pričakoval v zameno? Na prvem srečanju?
Bodi no resen.
Ok, norda, ko se srečata drugič. Prvič jo boš pa zanimal ti, ne pa darilce. In sploh z obljubo darilca ne boš nobene namamil.
Boš že moral ti s svojim nastopom in predstavitvijo biti prepričljiv. Na tem raje delaj.
Midve
pozdravljeni. iščem, dve, ki bi pred menoj počasi roralili ali tekli, v zelo malih kratkih hlačkah, bikini thong poleti, majčko, in superge. rabim za motivacijo. toliko let že treniram, fse športe. imam na morju stanovanje. rabim večkrat. pogosto. in to mislim resno. kuža, mi je sicer super družba, imam družbo drugače. ampak to je zame, da jaz res uživam v toplem lepem vremenu, in da si lahko učke spišijem na popolnem telesu dveh atletinj. tako osnvno nekako zazačetek za spoznat se. če vaju kaj takega zanima, bom zelo vesel. mogoče pa bi vju tudi kdaj uporabil, za kaj poslovnega. čisto tko, človeško, da bi tudi svoje telo, to popolno postavco, uporabili tudi za kaj tak na splošno dobregaza družbo. da bi recimo trenirale otroke in starješe. ker jaz cenim, če je človek uredu, normalen. kako zasluži mene ne moti. meni je važno da še kaj dobrega naredi za koga druzga, ki sam ne zna, ne zmore, nima denarja.
hvala
Anonimno 3469, 23.03.2025 ob 19:26
Midve
pozdravljeni. iščem, dve, ki bi pred menoj počasi roralili ali tekli, v zelo malih kratkih hlačkah, bikini thong poleti, majčko, in superge. rabim za motivacijo. toliko let že treniram, fse športe. imam na morju stanovanje. rabim večkrat. pogosto. in to mislim resno. kuža, mi je sicer super družba, imam družbo drugače. ampak to je zame, da jaz res uživam v toplem lepem vremenu, in da si lahko učke spišijem na popolnem telesu dveh atletinj. tako osnvno nekako zazačetek za spoznat se. če vaju kaj takega zanima, bom zelo vesel. mogoče pa bi vju tudi kdaj uporabil, za kaj poslovnega. čisto tko, človeško, da bi tudi svoje telo, to popolno postavco, uporabili tudi za kaj tak na splošno dobregaza družbo. da bi recimo trenirale otroke in starješe. ker jaz cenim, če je človek uredu, normalen. kako zasluži mene ne moti. meni je važno da še kaj dobrega naredi za koga druzga, ki sam ne zna, ne zmore, nima denarja.
hvala
Nisi bral cele teme, kajne?
Zafrkavam se tule. Šolam onega fukfehtarja, ki vsak dan išče neko športnico. Če nisi to kar ti.
Ne obstajava Midve. Samo jaz. Pa moški sem
Je pa lepo videt, da znaš kako stvar tudi kulturno napisat.
Saj pa treniraš ti, a ne? Judo pa to. Zjutraj jih pa na Obali polno hodi tečt, pridruži se jim.
mere 56-94-60, 52kg,
Čujta vidve multisulti.com ali karkoli že, torej imata čez joške 56 cm, 94 cm čez trebuh ali vamp in 60 cm čez boke, tako se namreč telesne mere navajajo. Hm, huda anomalija, pa kar 1500 EUR bi računale. Dam 1,5 EUR, samo za vajin ogled in niti centa več. V kateri izložbi ali cirkusu se vaju da videti, javita,