Najdi forum

Punta križa

Lep pozdrav!
Mene pa zanima, če je kdo od forumovcev že bil v Punta Križi. Zanima me tudi cena kakšnega campa in pa vse, kar veste ali pa ste tam doživeli. A je poleti veliko ljudi, kakšni so campi (ali je primerno za male otroke), itd….

hvala
tita

Bila enkrat pred leti… pa me je prepričalo da ne grem nikoli več. Mogoče je blo sam naklučje ampak… kej tako obupnega še nisem doživela. Šli smo tja, postavili prikolico-preživeli obupno noč (namreč komarjev je blo toliko, da smo jo kar prebedeli), zjutraj šli v trgovino, ni blo ne mleka ne kruha… šli do plaže-živa skala. Pa smo spakirali in se pobrali še isti dan kolikor hitro je šlo.
Mogoče naklučje, ampak…

Kje pa je ta Punta križa! Sliši se, kot nekje….. bogu za hrbtom!

Ne vprašaj… pot do tja ful dolgo teče po taki ozki poti, da se zelo težko srečaš z avti, kaj šele ko se morš srečat z avti z prikolicami zadaj :))

Cres, čisto na jugu.

Ja, sem bila tam, toda že kar precej časa nazaj. Meni je bilo všeč. Je pa res, da za super plaže nujno potrebuješ čoln. Če ga imaš, je Punta križa idealna.

Ja cesta je ozka, tako da sem jest septembra srečal zvečer jelene, ovce. Je pa tako, da je Punta Križa kraj kjer je že veliko starih pavšalistov, ki so si uredili mini vikende.

Pa kaj potem, če je cesta do tja slaba… poti, ki vodijo do najlepših kotičkov, večinoma niso avtoceste. Sploh je pa asfaltirana. Pa 15 km je dolga. Kamor sedaj hodim bi pa težko rekli cesta. Ampak meni to ni problem. Važno, da je.

Hvala vsem za odgovore. Sem slišala, da je tam super, zdaj pa…
Bom še premislila. Have a nice time!
tita

New Report

Close