Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem punto

punto

Lastniki punta povejte vase izkusnje o tem vozilu. Zdaj ko ga bojo malo prenovili je cena znizana za 340000 pa se obvezno zavarovanje ce castijo tko da bi bil ugodna resitev za drugi avto v druzini. Pa se to a ima kdo izkusnje z prodajalcem ASI d.o.o iz idrije.

Rabljenega (l.2002) sem kupil v torek, danes sem ga registriral. Naredil sem približno 250km s povprečno porabo 6.4l/100km. Zaenkrat je še vse v redu;) in upam da bo tako tudi ostalo:)).
Kaj več pa naj ti povejo drugi lastniki, ki imajo za sabo več kilometrov.
Veliko uspeha pri nakupu (=nakup Fiata je baje loterija)!
LP

to je najbolj trapasto kar lahko naredis, ker mu bo cena takoj padal ko dobimo septembra novega punta. je pa rec, da bo zato stari cenejsi. O ASI pa vse najboljs, poznam tudi gorenjce, ki svoje avtomobile kupujejo in servisirajo tam.

Cena bo ze padla samo cena je zdaj s popustom novi pa ne bo s popustom in bo verjetno kar precej drazji v Nemciji najcenejsi novi model punta stane skoraj 10000 euro. Sedaj pate pride osnovni punto ce odstejemo popust in zavarovanje ki ti ga placajo okloli 1630000 sit ker je glede na podobne avte zelo ugodno.

a so to tisti avti, ki so bili poškodovani od toče??

ne

Mi ga imamo kot drugi avto dobro leto in smo zelo zadovoljni. Je zelo prijeten za vožnjo in parkiranje in poraba goriva je tudi takšna kot mora bit. Pa klima boljše dela (hladi, nimaš pa občutka, da piha) kot pri marsikaterem drugem avtu.
Pozdrav!
Jasna

Pravkar vozim že tretjega punta – to že nekaj pove. Pri prvem je sicer šla sklopka (tovarniška napaka), drugače je pa vse ok.

Pozdrav vsem!

Tudi jaz vozim že drugega puntota. Res, da je to naš drugi avto, pa vendar sem z njim zadovoljna. Če bi se morala še enkrat odločiti za nakup, bi ponovno izbrala njega.

Majja

New Report

Close