pupe…sram naj vas bo!
povsod vtikate svoje firbčne žleht in nesramne nosve……
mojega frenda je njegova ujela, ko je masturbiral (zpo domače drkal..ops)…za popolnejšo sliko naj razložim, da sexata nekje 1-2 krat tedensko..krivec je itak “frigidnica”..pa valjda, saj ne more biti drugače…..
no, da nadljujem, in veste, da mu je “lažnivka” rekla: DA TO KAR ON POČNE SPLOH NI NIČ SLABEGA IN DA ITAK POČNEJO VSI MOŠKI!!!!!!???
pismo, pa saj tile babnci se je čist zrolalo….saj sem frenda hotel prepričati,naj je v rit brcne…pa me budalo neče poslušat…hihihihi
ps. hotel sem se resno pogovorit tudi z njegovo, da pravi moški to število ,kar mu ona dovoli na teden, POTREBUJE VSAK DAN!!!!!
heheheh in veste, da mi je skoraj izpraskala moje lepe očke…..kleta baba…..moj kamerad sprevrško bi rekel: da bi se ji vsaj sofort posušla!!hehehe
Jaz pa skromno pridodajam…..če bi bilo to res, da vsi moški ti prakticirajo..
JA PI*KA *ATERNA, ZAKAJ PA POTEM RABIMO PUPE!!!!!!!!!!!!?
ajde navalite, emancipiranke…..obdelajte me “oralno”…ehehheheheh
ja pa kaj ce ga je ujela…al..pa ce bi on njo..je to nekaj ja tko lepega…normalnega..bemti..sploh ce je zrduzeno u kompletu;))…in tu sploh ni vazno kolikokrat..glavno je..da pase in zadane..za vse ostalo..skoda besed…hudo bi blo..ce bi ona norela in govorila da je prasec..in ne vem kaj se vse..kot to znajo delat nekatere.,.nekateri..ki zivijo u svojem svetu…brezveznem;))