Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pur.zrezek v smetanovi omaki z gobami

pur.zrezek v smetanovi omaki z gobami

Skoraj vedno, ko delam puranje zrezke v smetanovi omaki z gobami, se mi zgodi, da mi en zrezek in nekaj omake ostane. Povejte mi prosim, ali lahko vse skupaj še isti dan še enkrat pregrejem ali ni več užitno zaradi smetane (uporabljam smetano za kuhanje) in gob? Kako vi postopate s takimi stvarmi?

Vesela bom vaših odgovorov in lepo izkoristite današnji sonček.

Sem šla preverjat stare poste in sem videla, da se gob ne sme pogrevati. Kaj pa če bi zrezke naredila samo v smetanovi omaki. Se ta lahko pogreva?

Sicer pa vidim, da ste res izkoristili današnji sonček, saj je na forumu pravi mrk.

Ma kaj jaz vem glede pogrevanja gob. Mogoče se jih res ne sme, vendar sem jih osebno že večkrat pogrevala (tako na pici kot v omaki) in mi nikoli ni bilo nič. Kar se tiče smetane, pa ne bi smel bit problem, tako da za ziher pusti omako brez gob in gobe dodaj samo na krožniku pa bo.

Jaz vedno pogrevam gobe, gobovo juho, krompir, pa mi še nikoli ni nič škodilo. A mislite, da v gostilnah pa vsakemu posebej kuhajo? Seveda da pogrevajo, mi je povedala kuharica.

Za umetno gojene gobe velja, da se jih lahko pogreva, tistih iz gozda pa naj se ne bi.

New Report

Close