Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Push up modrčki

Push up modrčki

Živjo..Sem dokaj ploh (ne povsem), nosim seveda modrce s push upom, če ne drugega da vsaj v modrcu, oziroma v kakšni oprijeti obleki dokaj okej izgleda…Se pa sprašujem če ima to sploh kakšen smisel, saj te na koncu partner itak vidi brez in me malce skrbi kakšno presenečenje zna biti to zanj. (Stara sem nekaj čez 20) Sicer sem fanta že imela, pa ni imel nekaj pripomb glede tega, tudi sam ni ravno lepotec vseh lepotcev, tako da.. No, ženske, ki imate tudi majhne, ali rešujete problem s takimi modrčki?je (bil) potem za partnerja šok?
Lp!

Ne se sekirat glede tega. Eni fanti mamo radi suhe punce brez vlkih prsi eni majo pa radi bolj mocne z velikimi tako to je… 🙂

Jaz imam neke srednje velike prsi, mal sem se zredila, tako da zdaj hm so še mal večje 80C prej 75 B. Tiste z večjimi mi sploh niso okusne, če ti po pravici povem, punce ko so suhe in z manjšimi prsmi, so velik bolj privlačne za pogledat, te nima kaj bit strah. In pri meni, nikli nisem opazila, da bi moški noreli za prsmi, bolj jih zanima rit :))) No to mi nikol ni bilo jasno, kaj vidijo, ko se npr. nam puncam vedno zdijo prevelike 😛

Važen je prvi vtis 😀 In danes obstajajo res super modrčki,ki poskrbijo da tudi zelo majhne prsi krasno zgledajo..Tipi tudi ne razmišljajo tako globoko, v smislu, ali niso tele joške malo premajhne za tale modrček.. V glavnem, samo en dobr modrček gor pa mu boš všeč z in brez. Nima smisla zdaj bit skromna pa zato totalno nepodložene nosit. 🙂

Eni imajo radi suhe punce z velikimi.

Z mano je enako kot s tabo avtorica! Imam zelo majhne, ampak v modrčku pa še meni prav fajn zgledajo. Kaj me briga kaj kdorkoli reče, pa naj bo malo optične prevare. Pa tudi modečki s push upom so mi bolj udobni. Mož se nič ne pritožuje. Tudi bivši se nikoli niso…Kot je ena že napisala,tudi meni se zdi da jih prej zanima rit 😉

bejbe z majhnimi joški so srečne, ker si tipi zapomnijo barvo njihovih oči ☺
itak pa še nisem naletel na tako majhne, da mi ne bi zaprle ust ☺

Eni mamo radi velike ritke 🙂

Ampak tako moras ze res iskat. Suha kot zobotrebec in kosarica E, jih ni prav veliko.

Ampak tako moras ze res iskat. Suha kot zobotrebec in kosarica E, jih ni prav veliko.[/quote]
Se strinjam muca 🙂

Ampak tako moras ze res iskat. Suha kot zobotrebec in kosarica E, jih ni prav veliko.[/quote]
So so
[img]http://brasizemeasurements.com/wp-content/uploads/2014/06/Simona-Halep-Bra-Size.jpg[/img]

ženske nismo nikoli zadovoljne. Jaz bi takoj zamenjala s teboj, ker ima košarico F in bi si jih rada pomanjšala, ker trpijo ramena, vrat…

Push up ali nevem kaj ‘bra’ je ok v kakšni oprijeti obleki ali večerni toaletni te naredi sexy in elegantno polno.
ko pa greš z fantom v posteljo pa ima fant takrat toliko dela, da te razlike niti ne opazi. Seveda če ni modrc pretirano podložen za kake tri številke.

http://natego.si/si/preveza-za-pravilno-drzo-trak-za-pokoncno-drzo-st-1-i160.shtml

Če je za gofljo zamašit je dost!

http://natego.si/si/preveza-za-pravilno-drzo-trak-za-pokoncno-drzo-st-1-i160.shtml%5B/quote%5D

:))) ♥

Vabljena na strokovni (pre)ogled in test. Na koncu dobiš strokovno oceno. :-)))

Moja punca je suhica oz nekje med vmes med suhico in povprečno postavo. Ima majhne joške b košarico, in vam rečem, da so to najlepši joški. Nikoli nisem maral velikih jošk, če tudi si nobena ni sama kriva kakšne ima. 🙂 ampak sem raje, da so majhne in lepe, kot pa da so velike in se skozi obleko zelo opazijo in privabijo poglede, med tem, ko pa se sleče pa se ji joški skoraj do popka povesijo.

Resno te vprašam, kaj boš pa pušapala, če ni skoraj nič za not dat?
Jasno, ko te partner olupi raznih takih pripomočkov, da je šok zanj, je bolje da te prej vidi v naturi ne gor porinjeno do brade, ampak vedi pa, da nikoli ženska nima tako majhnih, da mu nebi mgla zapreti ust – pa čeprav le bolj z bradavicami:)

Jaz jih pa sploh ne nosim 🙂 ok tu pa tam športnega brez podloge – imam 85B. Res je da ne morem nosit belih majic ampak meni to ni moteče. Pred dobrimi 20 leti nazaj je Lisca imela en model moderčka navadnega brez podlage in kosti in tistega sem lahko nosila pa so ga nehali delat…če ga imajo zdaj kje v prodaji ne vem, me ne zanimajo več , na podložene se nikakor nisem mogla navadit – bolele so me prsi na strani…verjetno nisem imela pravega modela…pushup pa nikoli niti probala…

In ja sem mnenja, da podloženi in pushup modrčki samo zavajajo moške…saj v tem je njihov smisel….no fantje in moški že to vedo, če je tako ali ne…pa verjetno bodo prej prijetno presenečeni, če ga neboš nosila..

Ni ga čez dobro počutje 🙂

Najboljše so take joške, da lahko partner da korenjak vmes, prvelike pa res niso kul.

Meni push up naredi take sicer majhne joške, da me vsaj 2x tedensko vpraša kdo, zakaj so mi zrastli . Partner itak ve, kake imam v resnici, pa je kljub temu zadovoljen. Mi je bilo pa ogabno, ko je bila pri nas na obisku punca v modrcu variante stara mama. Povešeni pa malo za mlado punco ni ravno lepo.

Ne se sramotit.. Kaj ti pomaga da v eni oprijeti oblekci lepo zgleda če vsi sodelavci, prijatelji,in drugi ki so te videli v manj oprjetih zadevah in manj podloženih modrcih vejo kako je.. Sprijazni se da pač nisi ravno obdarjena, si pa kje drugje…To je čista goljufija za moje pojme. In ne, manjše gotovo niso privlačnejše, ne lažite njej oz. sami sebi.

Če ga nosiš samo zaradi “drugih”, je žalostno. Vendar, če si ga nosila do sedaj in si tega navajena, ga nosi še naprej. Moški niso ravno totalni loleki in kar dobro vejo, na čem je stvar. Oziroma če pomislim in si res v dilemi, če si zelo suha, potem male joške niso moteče, pač pašejo k shirani postavi, poglej si samo modne piste. Če pa nisi in kljub temu nimaš nič, si pa pomagaj, ker s tem uskladiš izgled. Ampak da boš vedela, če si res totalna dila in nosiš konkretno podložen modrc, je to vidno, od daleč, pod obleko. Le kadar si pomagaš le malo, lahko izgleda dokaj naravno.

Tako je, vidi se, kdaj je “napihnjenost” posledica modrčka, kdaj pa je tudi več oprsja. Moški niso tako neumni, vsaj večina ne.

New Report

Close