Push up modrčki
So so
[img]http://brasizemeasurements.com/wp-content/uploads/2014/06/Simona-Halep-Bra-Size.jpg[/img][/quote]
No, ta ne spada v kategorijo suha kot zobotrebc, ce smo posteni je ze kar dobro zaspehana.[/quote]
Zašpehana? Zanimivo nekatere ženske ocenjujete druge ženske. Zavist je čudna reč. :)) Ta ženska ni zašpehana in tudi ni suhica, ima pa res nenavadno veliko oprsje za takšen tip postave.
Meni se to ne zdi zavajanje. Joški so v glavnem kozmetični dodatek, da lepo zgleda. Preveliki joški so grdi, tudi povesijo se zelo hitro, kar je seveda neestetsko. Manjši joški se veliko kasneje povesijo, pri najmanjših pa se nima kaj povesiti.
Ploharca, ti samo poskrbi, da tvoje mandarince ostanejo čvrste in lepe in če boš v obleki videti bolje s podloženim modrčkom, ti kar.
No, ta ne spada v kategorijo suha kot zobotrebc, ce smo posteni je ze kar dobro zaspehana.[/quote]
Zašpehana? Zanimivo nekatere ženske ocenjujete druge ženske. Zavist je čudna reč. :)) Ta ženska ni zašpehana in tudi ni suhica, ima pa res nenavadno veliko oprsje za takšen tip postave.[/quote]
Velike ritke, velike prsi to mi je najbolj vsec.
A potem se tudi maskare ne sme nosit, ker je to zavajanje in bo dec v sok padu ko bo videl, da bejba nima zares takih trepalnic? Pa puder tudi odpade, britje, barvanje las…? Jaz imam a-b kosarico pa se tem nisem nikoli obremenjevala. Nosim pushup, ker tako pac fajn zgledam, ne zaradi drugih. Bom kmalu 40, pa niso se nic povesene in moz jih obozuje.
Zašpehana? Zanimivo nekatere ženske ocenjujete druge ženske. Zavist je čudna reč. :)) Ta ženska ni zašpehana in tudi ni suhica, ima pa res nenavadno veliko oprsje za takšen tip postave.[/quote]
Zakaj menis, da sem ji zavistna? Samo povedala sem, da je zaspehana in ne sodo med suhice. Brez prave svetllobe, slika ne bi bila taka, speh ima na trebuhu, poglej tam kjer ima trakce od kopalk in tudi stegna ima precej mocna. Jaz opisujem njeno postavo, ne mojo, mogoce pa imam jaz 150 kg in imam precej hujso postavo, si pomislila na to?
Jaz tudi nimam nič in nosim push modrce. HM, Skinny. Brez njih sem doma, v druzbi pa ne, ker če nimas josk, imas slabšo postavo, zato zunaj vedno nosim podložen modrc. Navadnega pač ne, ker bi se a bil prazen. Najhuje mi je it v kopalke, ker tam pa težko skriješ da nimaš nič. Imam 40 let, mož se ni nikoli pritoževal, da imam premalo, pravi, da so jagodke slajše od melon. In nazadnje, če te ima tip rad samo ker imaš dobre joske-hvala lepa za takega!