Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pustil bi rasti lase

pustil bi rasti lase

evo, kaj je namislil moj dragi: rad bi si pustil rasti lase, da bo imel tako ala Prešeren čupo, se pravi da si bo lahko en mali čopek naredil.
do tu je vse ok.

problem št.1: ima zelo zelo goste lase, ki mu zdaj, ko so malo daljši, štrlijo navzgor (in bo kmalu zgledal kot Johnny bravo:), ne mara pa želejev, ki dajejo moker videz. Kateri gel/kremo ali kaj, kar daje suh videz in kroti lase, naj mu kupim?

problem št.2: vedno sem ga strigla jaz, z mašinco zelo na kratko. Kaj naj zdaj v tem vmesnem obdobju z lasmi na straneh (ob ušesih) in na zatilju, kako naj to strižem, da bo izgledal vsaj malo urejen, ker ima tako službo, da ima kdaj tudi stike z javnostjo/mediji, pa ne more izgledat čisto zanemarjen.

Hvala za vaše predloge.

---------- le vent nous portera...

Mogoče naj si na začetku “raščenja” las omisli frizerja!!??
Ko bo pa kaj zrastlo, mu pa ti delaj fazono.

Ja, da bo zgledal revež kot da ima kastrolo na glavi.:)))
Ma to se pri moških ne obnese. Kako bo pa revež živel v vmesni fazi, če ne prenese želejev in podobnih maž?! Pa še moški ne more nosit špange, sej se mu bo zmešalo no!?!

pusti ga….naj se sam znajde!

Sploh ni panike, samo naj redno hodi h kakemu res dobremu frizerju (na vsake 2 meseca), da mu bo urejal frizuro in pristrigel, kar bo nujno.

Povej mu, da je čas čopkov že mimo. Ne bo nič bejbam všeč. :))

Tudi meni niso všeč moški z dolgimi.

a bejž no…………men pa. Samo ne z lasmi. :))

Pa res no. Kateri moški sploh še sanja danes o ČOPKU nooo????:))))
Čopek bi rad imel!?! Ja pa še uhanček bo potem dobil al kaj?:))))
Pa ljudje no, kupite kakšno modno revijo al kaj jaz vem, da vas malo modno razsvetli no. Al pa pot pod noge pa malo do Ljubljane, da vidite kaj se zdaj nosi:))))))
(nisem se mogla zadržat no:)))))))))

acjom, MENI bo všeč, sebi tudi, že to je dovolj. je že imel čopek, pa mu ga je Dalila odstrigla:)

saj pravim, da noče mokrega želeja, ampak nekaj za suh videz. a obstaja?

in katerega frizerja priporočate v strogem centru lj, da bo lahko iz službe spotoma šel tja?

Ne no, niste iz Lj, reci da niste iz Lj!!!:))))

lahko pride k meni ………:)))))))

tud mene zanima od kje so???in on ze ve zakaj hoce dolge lase!!bravo!

ne, nismo iz Lj. smo nekje med bledom in lj:))))) a je zdaj ok?

hahahahaha

Mič je ob npr. ob Kongresnem trgu. Je drag, ampak za take “težje” primere ga vsekakor toplo priporočam, ker obvlada. Pa še svetovati mu bo znal glede pen, želejev ipd. Saj problematično bo samo prve pol leta, potem ne bo več panike.

Frizure krojile so svet,
in na žalost danes ga spet.
Kar mnogo pomladi od zdaj,
ko preko poljske ceste sem šel.
Spomnim se, bil je maj,
na polju pa vrli Štajerci.
Krompir so okopavali.

Lejte ga, kake duge lase ma!
Je to pje al je deklina?
Lejte ga, bitlesa!

Čuj ti, bitles zmešani,
nimaš v glavi pameti,
Kristus čupavi!

Daj te lase dol,
mešni gvant daj gor!
Pa obleči lepši sviter,
pol pa šus na liter!

Kmalu potem ostrigel sem se,
si kupil obleko in hodil sem v službo
in služil si peneze.
Lani spet preko polja sem šel,
s kratko frizuro
in mirno naturo.

Lejte ga, deda polizanega!
Je to pje al je deklina?
Lejte ga, šminkera!

Čuj ti, šuhar špičasti,
nimaš v glavi pameti,
šminker blesavi!

Fukni bek dišave,
si pusti lase prave!
Pa nehaj lizat med,
postani pravi ded!

Tudi jaz imam zelo goste lase, ko jih umijem kar kipnejo kot digo kvasac. Potem si na prste dam malo čistega deviškega olivnega olja (ampak res malo) in vtrem v lase, Meni pomaga, da jih ukrotim. Pa ne zgledajo mastni ali mokri, le malo bolj zglajeni so in ne štrlijo.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

New Report

Close