Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pustil me je zaradi tetovaž.

Pustil me je zaradi tetovaž.

Spoznala sva se preko spleta, jaz 28 absolventka, on 37, zame popoln moški s kariero. Bil je pravi gentlemen, me povabil na pijačo, sva klepetala ure in ure. Naslednjič me je povabil na fancy večerjo, kjer sem se kar stopila. Res je tisti pravi moški, v pravem pomenu besede.

Za vikend sva šla na morje, me je celo vprašal, če želim biti s svoji sobi, ko je rezerviral hotel. Seveda je prišlo do intime in tudi tukaj se je res izkazal. Pol pa včeraj zjutraj zajtrk v hotelu nakar mi reče, da je čas, da se odpraviva domov. Jaz sem mislila, da bova do večera ostala, saj je nedelja. Na poti domov, med vožnjo mi je rekel, da sem mu res všeč za pogovore, da sem zelo “kul punca”. Da pa se nažalost ne bova več dobivala, ker imam tetovaže ter, da on išče punco za partnerko in se sramuje, da bil bil s nekom, ki ima tetovaže. Da v njegovi družbi to pač ni sprejemljivo.

Danes sem poklicala v službo, da sem zbolela, kar na jok mi gre, sploh ne vem kaj naj si mislim.

Edino pravilno.

Pameten-odkrit moški.

Kako se šele on sekira, ker ni prižgal luči in  ni  že prej videl tetovaž.

Samo se ena crtica v njegovem egu si postala, ampak imela si se fajn, a ne, kratko in sladko,…

Tipu tatuji niso všeč. Ne moreš ga prisiliti, da bi jih zaradi tebe vzljubil. Konec in pika.

Če ni izmišljena zgodbica… tudi sam sem proti tetovažam ,ampak zaradi dveh tetovaž , nikoli nebi ocenjeval človeka .Će si ok punca ,dobro ,da te je zgrešil.

Sam da te je nategnil. Denar ima, torej lahko vsak vikend drugo pelje. Sicer ne vem, kakšno službo ima, te tetovaže se mi zdijo samo izgovor. Ne sekiraj se, vse bo še v redu.

Hahahahsls kakšen izgovor….si mogla bit res slaba v pojstli

Tetovaže so izgovor. Meni vse skupaj deluje kot, da te je izkoristil za zabavno preživljanje časa skupaj (in seveda nekaj za namočit). Takrat ga tetovaže niso motile 😅 …

Zato dekletom in tudi moškim svetujem, da se najprej bolke spoznajo in ne skočijo prehitro med rjuhe. Tako lahko bolje ločiš zrnjo od plevela.

…aha.. čisto odvisno, meni tetovaže niso, a če je le kakšna, majhna, in, na mestu, kjer ni vseskozi “na izvoli”, potem ok. Tole, kar se je pa zadnja leta dobesedno razpaslo, je neokusno in zeeelo grdo za videt: mase ljudi potetovirane po vseh okončinah, roke, vključno podlaket z nadlaketom (čudno, da si ne porišete še dlani …)… itd… O G A B N O.

..in razumljivo, da marsikomu ni – se ni začuditi.

Dejansko jih imam na takih mestih, da jih prej ni videl. Vidne so, ko oblečem kakšno obleko z izrezanim hrbtom, ali krajše krilo, takrat se tudi ena vidi. On mi je rekel, da pač to ne sodi v njegov svet in da pač tega ne more.

tetovaže so znak slabosti, fact. Samozavesten človek si svojega telesa ne iznakazi, tako pač je. Samomutulacija je posledica nesigurnosti in krik po pozornosti. Seveda je tega vedno več, to je tudi fact. Če skoraj vsi nekaj počnejo, pa to še ne pomeni, da je to “normalno”.

Nekoč so vsi fantje morali služiti JNA, in ogrmno njih se je vrnilo s tattojem JNA. Zelo veliko njih. So pa to bili fantje, ki so pol bili del delavske raje. Pa niso bili delavska raja zaradi tattooja, tattoo so si dali, ker jim je tako ali tako bila delavska klasa usojena. S tem ni nič narobe, popolnoma nič. Samo takšni ne morejo pol sanjati o high society, ker to niso, nikoli ne bodo in tudi njihovi starši to nisi bili.

Poglejte si naprimer Dončića, cisto celo roko ima pošarjeno fant. Pa je vredu fant in uspešen in zelo veliko zasluži. Je pap potomec delasvke raje in takšen ima tudi mindset, neglede na vse kar ima.

 

 

Nimam nič proti tattuji. Razlika je v tem, da doloceni ne vedo kdaj je meja in so celi porisani. Imej mejo pri teh stvareh, ker hitro izpades čuden.

še ena zgodbica za začetek tedna.

tip ne bi iskal punce “za partnerico” na način, da se najprej zmenita za seks

pa niti slučajno ne bi iskal punce za partnerico tako, da najprej zapravi denar za hotel

 

pač še ena dobrodošla tema za pljuvanje po ženskah, ki se ne uklanjajo normi. tatuji? groza bognedaj.

 

Meni grejo tatuji na živce. Včasih so jih imeli samo bajkerji, metalci, jna “borci” in gojenci zavodov. Zdaj pa jih ima vsaka kokoš in petelin. Neizvirno. Danes si poseben, če nisi počečkan ali prevrtan s pearsingi. Ampak pustimo to.

Na živce mi gredo pa tudi tipi, ki gredo takoj na prvem zmenku z žensko v posteljo, potem pa mislijo, kako posebni in krepostni da so. Kakor on zate misli, da si manj vredna zaradi tatuja, tako si tudi ti misli o njem, da je navaden kurbir, ki je pripravljen seksat z eno random bejbo, ki jo je spoznal celo prek spleta (kako bedno, samo obupanci se morajo tako spoznavat). Zatorej, ne kuj ga v zvezde, ker je navaden nemoralnež pod krinko kvazi sofisticiranega človeka. Ti s svojim tatujem vsaj pokažeš eno iskrenost.

Player te je odpeljal na fuk vikend. To z ločenimi spalnicami pa vedno vžge hehe. Lahko si laskaš, da te ni ghostal na koncu, ker verjetno ima svoj seznam zensk v imeniku. Ti si bila pač tisti vikend na vrsti.

Odgovor na objavo uporabnika
Bivša, 17.06.2024 ob 10:21

Meni grejo tatuji na živce. Včasih so jih imeli samo bajkerji, metalci, jna “borci” in gojenci zavodov. Zdaj pa jih ima vsaka kokoš in petelin. Neizvirno. Danes si poseben, če nisi počečkan ali prevrtan s pearsingi. Ampak pustimo to.

Na živce mi gredo pa tudi tipi, ki gredo takoj na prvem zmenku z žensko v posteljo, potem pa mislijo, kako posebni in krepostni da so. Kakor on zate misli, da si manj vredna zaradi tatuja, tako si tudi ti misli o njem, da je navaden kurbir, ki je pripravljen seksat z eno random bejbo, ki jo je spoznal celo prek spleta (kako bedno, samo obupanci se morajo tako spoznavat). Zatorej, ne kuj ga v zvezde, ker je navaden nemoralnež pod krinko kvazi sofisticiranega človeka. Ti s svojim tatujem vsaj pokažeš eno iskrenost.

Brati znaš? Ali si bivša, ker si nepismena in ima tvoj zdaj tako, ki zna brati? Cvek! Preberi še enkrat preden odpreš usta povezana z vakumom

Resni ljudje, resne punce, take za ožent, nimajo tatuja. To veliko pove o človeku. En gor je točno povedal, kaj to pomeni. In res ni fajn.

 

Eh izgovor, izgovor.. tatu pa res ne more bit tak dealbraker, če drugače vse štima. Pa nisem fan tatujev. Ti si mu zapolnila tisti vikend. Sprijazni se, tip je pač kurbir, ki je že naslednji vikend peljal drugo bejbo.

Saj ste polnoletni,  tisti ki si da delat tatoo ve, da s tem pridejo prednosti in slabosti.  Saj si ga da delat zato, ker je prednosti več (misli da izpade lepši, drznejši…).

Ajd da te je en pof. in pustil zaradi tatooja jemlješ kot slabo stran,  si pa pokasirala tudi dobre stvari, ki jih imaš zaradi tega, ti že veš, zaradi česa si se potetovirala.

Bedak, jaz bi zelo spoštljivo lizal tvoje tetovaže, v kolikor si res lepa in imaš kaj v glavi.

V puhoglavko pa ne morem.

Tatuji mu niso všeč. Najbrž jih res ne mara. Poznam ogromno ljudi, ki ne marajo tatujev. Jaz tudi ne.  Saj boš našla koga, katerega tvoji tatuji ne bodo motili. Glavo pokonci.

Ma saj ne veš, je izgovor? Ko je seksal s tabo ga to ocitno ni motilo. Precej gnilo. Meni tudi tatuji niso, vendar človeka ne bi kar tako odpisala zaradi enega, dveh.  Je pa po drugi strani res, da v nekatere kroge ne pašejo. Pa bi recimo imel princ William potetovirano ženo, Charles, Camila s tatuji? Predsednica države, vlade s tatuji, direktorjeva žena s tatuji… nikakor ni primerno. Bo kar držalo kot pravi nekdo pred mano, da tatuji delujejo ceneno, kaže na rajo, delavski razred, žal

Tatuji so znak psihičnih motenj in slabe samopodobe. Ta pravi moški ne bo s tetovirano žensko.

 

New Report

Close