Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Pustite maske. Ne znate jih nosit.

Pustite maske. Ne znate jih nosit.

Mati brez maske, otrok za njo z masko……otroku štrli nos ven iz maske.

Delavec, zlaga sadje in zelenjavo….ker je zadihan si z roko potegne masko pod brado.

Starejši penzioner ima najboljšo zaščito FFP3…..maska se mu ne prilega na obraz in nad nosom ima do maske centimeter lufta.

Še pa še pa še.

Lejte, če si maske čohate je boljše, če jim nimate in vsaj ne hodite k obrazu z roko. Drugače pa maska, če pravilno stoji, zelo ovira dihanje. Če ne ovira dihanja, potem ni pravilno gor.

Le glej, da boš pravilno roke umil/a:

https://www.youtube.com/watch?v=GvMyDRUn8eQ

https://www.youtube.com/watch?v=cDkdx3TqOkw

Če so pa modni hit.

Se strinjam. Vsakič, ko to vidim, me jezi. Proč vržena maska, ki bi še kako prav prišla zdravstvenim delavcem.

statusni simbol!

Gre se za občutek, da se stranke počutijo varne. Za njih lepše izpade prevelika maska na obrazu kot pa nič maske.

To je tak resničen in razložen zapis, zakaj meni maska otežuje dihanje in zbežim iz trgovine..
Vidim ljudi z eno masko v avtu grev trgovino, kje se s kom pocveka, ni mi bilo jasno zakaj in kje je smisel. Ne moreš imet eno masko gor več kot pol ure če ni medicinska.

Medicinske so enostavne in se lahko diha. Ko imate res laboratorijske, delavske in itd, se je treba samo navaditi. Panični ste in vas duši. Gradbenii delavci jo imajo na sebi po par ur in se delajo fizično in ni nobenega problema z dihanjem.

Se strinjam. Vsakič, ko to vidim, me jezi. Proč vržena maska, ki bi še kako prav prišla zdravstvenim delavcem.
[/quote]

Pa svojo nesi zdravnikom bodo tudi veseli. Ti raje s prstom kazes, kako si ti boljša.

maske so postale modni hit.
Tisti ki ne moremo nositi mask, narava sama sporoča, da to ni potrebno
Z masko se seta v naravi, z masko vozi in pol gre v trgovino.
Prav s takim ravnanjem širite okužbo.
Se noben postan zrak ni bil zdrav.

Pa svojo nesi zdravnikom bodo tudi veseli. Ti raje s prstom kazes, kako si ti boljša.
[/quote]

Kar je res, je res, pa lahko zaradi mene vsem kmetom v Sloveniji zorješ njive s svojim do tal užaljenim nosom.

Ni res, kaj pa, če je že okužen. Maske se ne nosi samo in le iz egoističnih razlogov.

Ni res, kaj pa, če je že okužen. Maske se ne nosi samo in le iz egoističnih razlogov.
[/quote]

Če je okužen, pa res upam, da so mu razložili kako se z masko dela. Če se maska ne prilega, in praviloma se ne, bo skozi špranje zadeva nemoteno pihala naokrog. Če pa nima lufta se pa pač težje diha. Odvisno sicer od poteka bolezni, ampak DEFINITIVNO ni v človeški zmogljivosti, da ob eni povprečni pljučnici damo masko pravilno gor in šibamo po opravkih.

Glede na to, kar jaz vidim, je najboljše če vsi, bolani in zdravi, ostajajo lepo doma. Preveč je za razlagat in res nima smisla. En mesec je trajalo, da so se navadili,d a naj se ne približujejo eden drugemu, pa še vedno se marsikdo obnaša, da se ga to ne tiče.

Če je okužen, pa res upam, da so mu razložili kako se z masko dela. Če se maska ne prilega, in praviloma se ne, bo skozi špranje zadeva nemoteno pihala naokrog. Če pa nima lufta se pa pač težje diha. Odvisno sicer od poteka bolezni, ampak DEFINITIVNO ni v človeški zmogljivosti, da ob eni povprečni pljučnici damo masko pravilno gor in šibamo po opravkih.

Glede na to, kar jaz vidim, je najboljše če vsi, bolani in zdravi, ostajajo lepo doma. Preveč je za razlagat in res nima smisla. En mesec je trajalo, da so se navadili,d a naj se ne približujejo eden drugemu, pa še vedno se marsikdo obnaša, da se ga to ne tiče.
[/quote]

Sam res, za masko pravilno nosit rabiš vsaj 4 leta faksa. Ehhhh

V Italiji so postale zakonsko obvezne na sredstvih javnega prevoza. ščitijo pred kapljično okužbo.

To jaz cel čas pravim, afnajo se nekaj brezveze, isto kot prodajalke v Mercatorju, ki si maske ves čas gor in dol vlečejo.

Sam res, za masko pravilno nosit rabiš vsaj 4 leta faksa. Ehhhh
[/quote]

Folk konča 4 leta faksa, pa svoje stroke ne razume.

New Report

Close