Putin bo napadel še druge države
Marianne503, 21.11.2024 ob 19:55
Te politike, ki so nas vmešali v Putinovo vojno z Ukrajino, bi bilo treba zapreti!
Bistvo je, 21.11.2024 ob 20:11
poscana Julka, še Kijeva ni uspel osvojiti. Podgana putinasta, prase prorusko
bistvo si ti že zdavnaj izpustil.. že pred 3 leti bedak.. vojna je biznis konj če še vam to ni jasno.. če bi on hotel je ukrajina njegova v 2 dneh budale .. a mislite da res rabi čakat 3 leta na ene narkomane z voditeljem ko je na kokainu?? se vidi da vas vodi golobijak
hehehehehehe, 21.11.2024 ob 20:13
bistvo si ti že zdavnaj izpustil.. že pred 3 leti bedak.. vojna je biznis konj če še vam to ni jasno.. če bi on hotel je ukrajina njegova v 2 dneh budale .. a mislite da res rabi čakat 3 leta na ene narkomane z voditeljem ko je na kokainu?? se vidi da vas vodi golobijak
A to si ti, ki si leta 2022 blebetal, da boste Putina v enem mesecu spravili na kolena? Ukrajina je na veliko slabšem položaju, kot je bila pred vojno. Če bi se s Putinom takrat pogodila, bi bila na boljšem. In seveda ne bi bilo toliko nepotrebnih žrtev. A pohlep pokvarjenih politikov dela svoje.
hehehehehehe, 21.11.2024 ob 20:09
nebo neke škode če še eno fukne v lj da spuca to golazen od politikov..drugače pa ja posrane riti napadal bo izrecno vojaške objekte kot do sedaj.a je mogoče keri majmun videl da je bomba že letela na civiliste ?? kere budale ste vi res brez primere
Če pade ena jedrska na Aviano smo ga itak vsi najebali.
Tudi jaz imam soseda, ki gradi sovražno oporišče tudi na moji posesti. Putinova država in rojaki so napaden in zagotavljanje varnosti svojega ljudstva je njegova osnovna naloga, torej ne bo napadal nikogar, le branil bo. V borbi je napad najboljša obramba. Moje zahteve moram uradno uveljavljati a kaj ko lahko dokažem sodišču in upravni enoti in ostalim državnim organom, a ne morem nič, ker delujejo kot organizirana kriminalna družba. Putin lahko brani ozemlje in svoje rojake z vojsko, ker so najmočnejši. Mene bi zaprli, ko bi se fizično lotil urejanja.
Putin je na to opozarjal že leta 2022, če je mogoče kdo v tem času postal dementen. Rekel je, da kdorkoli se bo vmešaval v konflikt, bo deležen takšnega odziva, kot ga še nikoli v zgodovini ni bilo. In to ni blef. Namesto, da se Ukrajinci in Rusi sami zmenijo med seboj, mi provociramo Putina, da bo enkrat zagotovo uporabil jedrsko orožje. Ker država jedrskega orožja nima, da ga gleda, ampak zato, da ga v primeru hude nevarnosti uporabi. In to izzivanje z izstrelitvijo raket dolgega dosega s strani ZDA in Velike Britanije je prešlo rdečo črto. Tako, da če se zahodni hujskači ne bodo streznili, nas ne čaka nič dobrega. Tudi navadni ljudje bi morali pritisniti ali s protesti ali kako drugače na te nore politike na zahodu, ki Rusijo vedno bolj in bolj stiskajo v kot.
Kot razumem, lahko pa da, se motim, ni imel v mislih sosednjih držav, ampak bolj tiste, ki so najbolj krive za dobavo orožja Ukrajini. Ta dva meseca do zaprisege Trumpa bosta še vroča. Upam, da sta ona dva tudi kaj na vezi in se znata pogovoriti, da vse skupaj le ne bo šlo predaleč. Nekje sem prebrala napoved, da naj bi Angleži božič preživeli v zakloniščih. Za Slovenijo upam, da kljub ekscesom naših politikov, ki se slinijo okoli Zelenskega, ne bomo na tapeti. Malo me pa skrbi bližina Aviana.
Anonimno 8834, 21.11.2024 ob 20:41
Tudi jaz imam soseda, ki gradi sovražno oporišče tudi na moji posesti. Putinova država in rojaki so napaden in zagotavljanje varnosti svojega ljudstva je njegova osnovna naloga, torej ne bo napadal nikogar, le branil bo. V borbi je napad najboljša obramba. Moje zahteve moram uradno uveljavljati a kaj ko lahko dokažem sodišču in upravni enoti in ostalim državnim organom, a ne morem nič, ker delujejo kot organizirana kriminalna družba. Putin lahko brani ozemlje in svoje rojake z vojsko, ker so najmočnejši. Mene bi zaprli, ko bi se fizično lotil urejanja.
No, pač si popolnoma podlegel ruski propagandi. To, da so Rusi bili prvotni napadalec neodvisne Ukrajine, gladko pozabljaš, kot so te naučili. Seveda Rusi nikoli ne napadejo, oni vedno nekoga branijo (čeprav dokazano od večih organizacij niso imeli v Donbasu kaj braniti), tako kot je Hitler z vojsko prišel “branit” Nemce na Poljskem. Saj Hitler tudi ni nikogar napadal, jejhata no, samo branil je svoje ljudi.
Kaj se gremo v EVropi, 21.11.2024 ob 20:48
Putin je na to opozarjal že leta 2022, če je mogoče kdo v tem času postal dementen. Rekel je, da kdorkoli se bo vmešaval v konflikt, bo deležen takšnega odziva, kot ga še nikoli v zgodovini ni bilo. In to ni blef. Namesto, da se Ukrajinci in Rusi sami zmenijo med seboj, mi provociramo Putina, da bo enkrat zagotovo uporabil jedrsko orožje. Ker država jedrskega orožja nima, da ga gleda, ampak zato, da ga v primeru hude nevarnosti uporabi. In to izzivanje z izstrelitvijo raket dolgega dosega s strani ZDA in Velike Britanije je prešlo rdečo črto. Tako, da če se zahodni hujskači ne bodo streznili, nas ne čaka nič dobrega. Tudi navadni ljudje bi morali pritisniti ali s protesti ali kako drugače na te nore politike na zahodu, ki Rusijo vedno bolj in bolj stiskajo v kot.
Ja, šur. Seveda, kot recimo razredni buli, ki maltretira enega sošolca, vsem pove, da se jim slabo piše, če se bodo vmešavali v to. In ko par drugih sošolcev nasprotuje in pomaga temu šibkemu sošolcu, na katerega se buli spravlja z vsemi topovi, bo buli znorel in z razlogom premikastil vse, ki so mu pomagali. In zdaj so po vaše krivi ti, ki so unemu revežu pomagali. Vse jasno!
Pravičnost gor al dol, ko bodo letele rakete, verjetno nihče ne bo razmišljal, saj je vseeno, če moje otroke in mene ubije, samo da smo na pravi strani. Močno dvomim, da bo v zadnjih sekundah kdo vzklikal slava Ukrajini. Evropejci bi morali z množičnimi protesti in še čem drugim prisiliti politično sodrgo, da naj nehajo klicati smrt. Hočemo mir!
Miiiir, 21.11.2024 ob 21:16
Pravičnost gor al dol, ko bodo letele rakete, verjetno nihče ne bo razmišljal, saj je vseeno, če moje otroke in mene ubije, samo da smo na pravi strani. Močno dvomim, da bo v zadnjih sekundah kdo vzklikal slava Ukrajini. Evropejci bi morali z množičnimi protesti in še čem drugim prisiliti politično sodrgo, da naj nehajo klicati smrt. Hočemo mir!
Putin hoče vojno, pa če ti vpiješ živela mongolija.
WD40, 21.11.2024 ob 21:21
Putin hoče vojno, pa če ti vpiješ živela mongolija.
Nič Putin noče vojne, je povedal. Če pa kdo misli, da bo Rusijo napadal z raketami dolgega dosega, pa bo uporabil jedrsko orožje in ima popolnoma prav. Naj se neha drezati v osje gnezdo, pa bomo vsi prebivalci Evrope živeli v miru.
– kdo je zavrnil sporazum, ki je bil v Turčiji leta 2022 že na mizi ? Boris.
– kdo se ni držal sporazuma Minsk 1 in Minsk 2 ? Ukrajina
– kdo ni držal obljub, da se Nato ne bo širil na vzhod vse do meje Rusije ? ZDA in zahod
In potem Putin hoče vojno ? Res si bedak, ki ti zgodovina in sedanje stanje niso čisto nič jasna.
Kaj se gremo v EVropi, 21.11.2024 ob 21:31
Nič Putin noče vojne, je povedal. Če pa kdo misli, da bo Rusijo napadal z raketami dolgega dosega, pa bo uporabil jedrsko orožje in ima popolnoma prav. Naj se neha drezati v osje gnezdo, pa bomo vsi prebivalci Evrope živeli v miru.
– kdo je zavrnil sporazum, ki je bil v Turčiji leta 2022 že na mizi ? Boris.
– kdo se ni držal sporazuma Minsk 1 in Minsk 2 ? Ukrajina
– kdo ni držal obljub, da se Nato ne bo širil na vzhod vse do meje Rusije ? ZDA in zahod
In potem Putin hoče vojno ? Res si bedak, ki ti zgodovina in sedanje stanje niso čisto nič jasna.
Rusija se ni držala niti enega sporazuma. Preberi si še enkrat papirje, ki jih omenjaš. Pa še par drugih.
no ja, 21.11.2024 ob 20:57
Ja, šur. Seveda, kot recimo razredni buli, ki maltretira enega sošolca, vsem pove, da se jim slabo piše, če se bodo vmešavali v to. In ko par drugih sošolcev nasprotuje in pomaga temu šibkemu sošolcu, na katerega se buli spravlja z vsemi topovi, bo buli znorel in z razlogom premikastil vse, ki so mu pomagali. In zdaj so po vaše krivi ti, ki so unemu revežu pomagali. Vse jasno!
Primerjati sošolce v šoli in situacijo v Ukrajini lahko naredi res en nepismen bedak, idiot, ki se na politiko in zgodovino ne spozna oz. nima pojma o njej. Boljše, da si tiho, kot da se sramotiš s takšnimi kretenizmi.
WD40, 21.11.2024 ob 21:33
Rusija se ni držala niti enega sporazuma. Preberi si še enkrat papirje, ki jih omenjaš. Pa še par drugih.
Katerega sporazuma se ni držala in naštej česa se ni držala Rusija ?
Samo idiot lahko reče, da se ni držala širjenja Nata na vzhod. Zahod se je širil na vzhod, ne Rusija, če ti še geografija ni jasna očitno. Očitno nisi niti prebral, kar je napisano in daješ debilne, neumne zaključke.
Ojoj760, 21.11.2024 ob 21:37
Samo idiot lahko reče, da se ni držala širjenja Nata na vzhod. Zahod se je širil na vzhod, ne Rusija, če ti še geografija ni jasna očitno. Očitno nisi niti prebral, kar je napisano in daješ debilne, neumne zaključke.
Hahaha, pust ga,vidš, da se mu je čist sfuzlal.
Ojoj760, 21.11.2024 ob 21:34
Primerjati sošolce v šoli in situacijo v Ukrajini lahko naredi res en nepismen bedak, idiot, ki se na politiko in zgodovino ne spozna oz. nima pojma o njej. Boljše, da si tiho, kot da se sramotiš s takšnimi kretenizmi.
Oh, ali res? Točno tako je, kot sem napisal. Močna rusija je z lažmi, da gre pomagat Rusom v Ukrajini (kjer jih dokazano ni nihče ogrožal), šla napast neodvisno državo, ki jo je celo sama priznala. Da ne govorimo o vnaprejšnji prisilni pasaportizaciji državljanov, tisoči ukradenih Ukrajniskih otrok in prisilno privedenih v tabore v Rusiji, kjer so jih militarizirali in prepovedali govoriti ukrajinsko, o tem je napisanega ogromno neodvisnega čtiva, se ne mislim ponavljat. Potem je zagrozil, da tej neodvisni državi ne sme nihče pomagat, drugače bo joj. Ker so ji drugi pomagali, je znorel, da bo vojna. Če ti ne vidiš vzporednic, to ne pomeni, da jih ni. Putin zavaja in laže, za seboj ima ogromno mašinerijo, ki v eter meče vedno nove fake novice, ki jih proruski mediji širijo po vseh družbenih omrežjih.
Že samo dejstvo, da gre za despota, trinoga, ki vse, ki mu upajo nasprotovati, vrže v dosmrtno ječo ali ubije, bi moral biti dovoljšen razlog, da se ga ima za nevarnost št. ena na svetu. In da niso tisti, ki mu kontrirajo, težava.
A si vedelo, da je bila Ukrajina po razglasitvi samostojnosti država s 3. največjo zalogo jedrskega orožja na svetu. In da jo je 1994 predala Rusiji v zameno za garancijo ozemeljske celovitosti in varnosti? Da je narod 2014 množično protestiral, ker je od Putina nastavljen Januković prekinil pridružitveni sporazum z Evropo. Da je bilo ogromno protestnikov ubitih, potem so pa Rusi vkorakali z orožjem v Ukrajino z nekim bedastim izgovorom kako prihajajo nekoga branit. Nihče na svetu ni odkril, da bi se dogajal kak genocid nad Rusi, o katerem je Putin lagal. Saj čez nekaj let je celo priznal, da ni bilo nič tam. Putin je mojster laži, prirejanja in manipulacije. Idioti pa nasedate.
Če vse ostalo pozabimo, pa verjemi, da je tega ogromno, se za začetek ni držala Budapeškega memoranduma, ki je določal, da bo v zameno za garancijo ozemeljske celovitosti in varnosti Ukrajina Rusiji izročila vse jedrsko orožje, ki ga je bilo ogromno. Rusija je orožje dobila in podpisala sporazum s figo v žepu. Ob prvi priliki je napadla Ukrajino.