Putin zažgal 60.000 ton žita
Hohol, 20.07.2023 ob 16:18
Kokoši anonimno, 20.07.2023 ob 15:16
matias, 20.07.2023 ob 14:42
ruski posiljevalci, 20.07.2023 ob 13:31
Kokoši anonimno, 20.07.2023 ob 13:04
Hohol, 20.07.2023 ob 12:39
Kokošji peder. Ne moreš enačiti okupatorsih Nemcev z Rusi. Imaš ti kaj logike v tej pederski glavi.
Leta 1941 je združena Evropa z Nemci na čelu, napadla Rusijo (SZ bolj točno). Zdaj imamo identično situacijo, ko kolektivni Zahod v obliki NATO-a napada Rusijo. Takoimenovana umetna tvorba Ukrajina igra vlogo proxi vojnega sredstva. Seveda do zadnjega Malorusa (takoimenovani ukrajinci).
In kje je zdaj fašizem? Prav gotovo na isti strani kot l. 41. Kje imamo izdajalce? Kdo so sploh izdajalci v Sloveniji?
Svobodna oblast in vsi tisti, ki podpirajo nazi-režim v Kijevu in jim podarjajo sredstva slovenskih davkoplečavalcev.
Zmedena Kokoš marsičesa ni sposobna razumeti. Za Kokoš je zlo vsaka država in oblast, ki so proti pedrom.
Pa ti ne razumeš, da je najbolj pederska država ravno Rusija? Največje pederčine pa so itak Rusi, ki zdaj posiljujejo Ukrajinske moške. Tisti ki so najbolj proti(homoseksualnosti) imajo največji problem s tem.
Sem brala, kako se seksualno znašajo nad ukrajinskimi ujetniki. Medtem ko Rusija geje obsoja. Se strinjam, dvojna morala brez primere.
Kurjekovo mahalo je intelektualno prekratek z nedokončano OŠ in nima pojma o psihologiji, tako da dela poenostavljene zaključke za telebane. Posilstva moških v vojnih razmerah ne pomeni, da so agresorji (prikriti) geji, ampak pomeni sadistično izživljanje z demonstracijo moči nad nemočnimi žrtvami. Enak pojav skupinskih posilstev zasledimo v zaporih, kar spet nima veze z nacionalnostjo, torej z Rusi.
A debičina avtistična nisi dojel, da TRDIŠ ISTO KOT JAZ?
Naj ti spet pojasnim kot 5 letnemu otroku, ker budalo zaostalo nisi sposobno ničesar razumeti.
Torej bistveno ni ali so Rusi “prikriti geji” kot si ti narobe razumel in poenostavil. Ampak ali Rusi posiljujejo moške!!!!
Ker zaostali zblojenec “Hohol” trdi tole: “Nobenega dokaza ni o posiljevanju. Nič. Nula. To je plod tvoje bolane fantazije. Pojdi zdravit svoje homoseksualne fantazije kam drugam.”
Razumeš bebec MATIAS, da ti pa pišeš, da posilstva moških v vojni so in nimajo vezo z nacionalnostjo!
ALI RES NE RAZUMEŠ DEBIL AVTISTIČNI, DA SI S TEM MENI POTRRDIL????
Tako da hvala MATIAS, ne glede na to koliko si zabit, si včasih vsaj koristen.
HVALA!
Ti bolnik pedrsdki. Jaz tebi ničesar nisem potrdil. Ti um izkrivljeni. Ponovno te pozivam, da verodostojne vire za tvojo bolano trditev, da ruski vojaki posiljujejo ukrajinske.
Ti teslo zarukano, težave imaš z bralnim razumevanjem. Matias je napisal, da posilstva obstajajo in nimajo zveze z nacionalnostjo. Matias nikjer ni napisal, da ruski vojaki kogarkoli posiljujejo. Tako, da ti ničesar ne potrdim.
Si ti na kakšnih mamilih ali si od rojstva tako omejen?
Zakaj se zahvaljuješ Matiasu, če je ovrgel tvojo trditev o posilstvih?
Kaj je DEBIL. Nikjer se ti nisem zahvaljeval, da si mi karkoli potrdil. TO SEM NAPISAL MATIASU! Kaj si ti MATIAS ti zmedenec?
Rekel si, da naj napišem vsaj en vir za svoje blodnje. Napisal sem ti dva! (1) Tako tega, da je res bila Rusija takrat najbolj LGBT prijazna država na svetu(kar je postalo ogroženo, ko je Leninu pešalo zdravje z njegovimi napačnimi svetovalci, predvsem enim, pozabil njegovo ime) in se dokončno končalo s Stalinom, ki pa je bil (2) najmanj biseksualec, če že ne peder, vsaj vemo da je njegov naj hobi bila moška golota.
VEM BUDALO, DA TI JE KAR SLABO OB TEMU, DA IMAM PRAV.
………………………………………
In MATIAS ni ovrgel moje trditve v posilstvih, saj je napisal, da se posilstva nad moškimi dogajajo nad moškimi v vojnih razmerah, tako kot v zaporih, ne glede na nacionalnost posiljevalcev. TOREJ IZ TEGA VIDIMO, DA VE DA SE V VOJNAH KOT JE TA RUSKA ALI KATERAKOLI DRUGA POSILJUJEJO MOŠKI!
Ker ti debil pa si trdil, da ni nobenih dokazov za to, in da so to le moje pederske blodnje. Medtem ko MATIAS ve, da so posilstva moških nekaj kar se dogaja v vojnah in to delajo vsi, ne glede na nacionalnost, tudi Rusi!!!
Zato se mu zahvaljujem, ti IMBECIL počen v glavo, ki ničesar ne zastopiš!!!
By the way, ukrajinsko žito je žnj kategorije, slabo, baje celo strupeno!! Slovenija je uvozila skoeaj 90 ton ukrajinskega žita, bogve, v katerih izdelkih vse žremo to svinjarijo!! Vprašajte slovenske kmete, ki so ABSOLUTNO PROTI uvozu nekakovostnega ukrajinskega žita! Ampak če EU ukaže, mi počepnemo, Slovenčki brez jajc!!!
Fuj kura, 20.07.2023 ob 17:04
V tejle temi se vidi, kako neizmerno zabit in nerazgledan je ta buzerant od Kokoši. Vse, o čemer zna vrteti svoj nagnusni gobec, so pedrovske lajne v vsaki temi!! Nehaj že, ogabni stari dedec!!!
.. ni razlike med @kokoši in @Hohol, oba isto trčena. A to sploh kdo bere no povejte..
bolano, 20.07.2023 ob 17:26
.. ni razlike med @kokoši in @Hohol, oba isto trčena. A to sploh kdo bere no povejte..
Daj zamisli se malo nad sabo, da se s fašističnim idiotom strinjaš. Idiot ki ima to učno uro zgodovine misli, da je preko interneta vso znanje sveta požrl. Kako pomembne so moje pedrovske lajne pa kaže to, da je prva stvar, ki jo je Putin naredil ob začetku posebne vojaške operacije(vojne) to, da se je dobil z patriarhom Kirilom kjer sta govorila, kako je treba Rusijo zaščititi pred LGBTQ ideologijo iz zahoda.
Rusko sovraštvo, do manjšin in tudi njihova homofobija naprimer so le že pred vojno kazali, kako civilizacijsko nizko je Rusija in kakšnih zločinov proti človeštvu bo sposobna v prihodnosti. IN ZDAJ SE TO URESNIČUJE!
bolano, 20.07.2023 ob 16:53
.. a zastrupljeno žito? verjetno od vseh ruskih vojakov, ki so izdahnili na ukrajinskih poljih, pa en psihič s preveč časa ima tuki uro zgodovine in jasno bolnik s filmčki, ki nimajo nč skupnega z žitom.
pa ta tema je kot vaba za bolano mrhovino no hehe.
Kako filmčki nimajo veze z žitom, če so na njih raketni udari po Odesi. Torej Ukrajinci zopet lažejo in ni bilo zadeto žito? 🙂