Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PVC okna – katera?

PVC okna – katera?

Katera PVC okna priporočate? Ponudnikov je ogromno, tako da ne vem za katerega bi se odločili… Vaše izkušnje bodo zelo dobrodošle.

AJM so še vedno “zakon”.

Kaj te pravzaprav zanima?
– izvajalci
– izvedba

PVC okna so kakršna so, ter izbira je odv. od tvoje odločitve kakšno hrupno zaščito boš zbrala zase (decibeli).

LP

P.S.: mi imamo okna od PVC Nagode. Zelo smo zadovoljni. Vse je potekalo kakor smo se dogovorili (način plačila, dobavni rok in izvedba).

:))) od teh imamo pa vhodna vrata.

LP

Moj mama tudi. Res se mi zdijo še najbolj kvalitetni in zanesljivi. Sem videla pred kratkim pri tašči; naredili hitro in lepo in vse počistili za seboj. Vsaka jim čast.

finstral

Pojdi na forum gradimo, tam veliko pišemo tudi o pvc oknih in tudi zelo na dolgo in široko. Samo par dni nazaj poglej po tistem forumu, pa ti bo veliko več jasno in lažja odločitev, če ne pa kar tam še kaj vprašaj. Dobiš sigurno odgovor.

Ponudnikov je veliko. Vsi imajo spletne strani. Pridobi ponudbe, potem pa primerjaj. Pazi na cene odvoza, montaže, demontaže… Ko smo mi zbirali ponudbe so bile cene za iste storitve in isto kvaliteto oken (po specifikacijah) med 12.000 in 15.000 EUR. Dobili smo jih deset.

Mi imamo od AJM 3 slojna in 6 komorna, poleg imamo še vgrajene komarnike in žaluzije. Smo zelo zadovoljni.
LP, Nataša

ARCONT – vse pohvale

Naroči jih le pri tistih, ki omogočajo plačilo oz. vsaj del plačila po montaži. NIKAKOR ne pristani na 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plačila pred montažo.
Slabe izkušnje imam z Interalto.
Dvojni kolegi imajo zelo dobre s Termoglasom iz Boštanja, eni s PVC Nagode.

Aluminij komen

midva sva dala v hišo Simer okna in vrata,sicer so pa alumijasta, pa tut tašča ma Simer,ful zadovoljna, ma pa pvc okna in vrata

lp jupijupi

AJM, nam so po celi hiši menjali v enem dnevu, pa imamo veliko oken in še zelo so velika.
Eden je samo sesal za drugimi res, kvalitetno.
Vhodna vrata so tudi super.

********************************************* We all know that cats rule the world!

A ni to čisto normalno, da plačaš nek avans, ko je stvar zmontirana, podpisan prevzem se pa plača še ostanek?

Enako kot Teyla. Lani dali Interalto, ki se nam je sprevrgla v pravo nočno moro. Tudi slišati več nočemo za njih.

In ja, odloči se za tistega pri katerem lahko npr. 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plačaš 8 dni po montaži. To ti bo omogočil samo tisti, ki je prepričan v kvaliteto tako izdelave kot tudi montaže.

Pri Interalti ti ne bo nikdar uspelo, da plačaš 1€ po montaži, ker vedo, da potem nikdar tistega denarja ne bi videli.

Zato – toplo odsvetujem Interalto.

AJM

mi imamo Interalto in smo zadovoljni

lp,
m

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

New Report

Close