Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PVC okna Simer ali Nagode Postojna

PVC okna Simer ali Nagode Postojna

Čao!

Imate kaj izkušenj z zgoraj omenjenima izdelovalca oken????

hvala za info!

LP

ne,mi imamo Mik Ce-odlični,saj jih imamo 2 leti.

Prvih ne poznam, za Nagode iz Postojne slišala dobra mnenja oz. pohvale. (sama jih nimam, tako da konkretnih izkušenj ne morem dat)

lp

Tudi jaz prvega ne poznam, Nagodeta pa kar pohvalijo – sem že precej pohval slišala, glede na to, da sem iz Postojne. Mi smo sicer pri njih kupili samo eno miceno okence za kopalnico, ampak so nam šli zelo na roko in pohiteli kljub temu, da so takrat imeli veliko naročil, ker je bila pomlad in se je ravno končal pohištveni sejem. Saj vem, ni jim težko naredit eno majhno okno, ampak prav zato, ker je šlo za majhno naročilo, bi lahko mirno rekli: “Ne moremo v tako kratkem času” – pa niso!

Moja starša sta jih menjala, milsim da dve leti nazaj. Delali so jima iz firme Nagode. So bili zelo prijazni, hitro so naredili, vse pospravili za seboj. En dan so menjali okna, naslednji dan pa počistili in “zapucali” kjer je bilo potrebno. Delali so takrat, ko so se zmenili, nič niso zavlačevali in onadva sta bila zelo zadovoljna.

SIMER – zelo zadovoljni z okni in garaznimi vrati. Tudi, ko se nismo znali odpreti vrat, ce ni elektrike – prisli iz Celja v Domzale, bili zelo prijazni, pokazali in odsli brez dodatnih stroskov.

(MIK – prevec govorijo. (cvekali, cvekali, cvekali… dokler nismo obupali nad njihovim cvekanjem, tako, da kvalitete niti nismo imeli prilike preizkusiti).

neja-

Simerjevih oken ne poznam, tako da jih ne morem komentirat, imamo pa Nagodetova in sem brez pripomb, tudi moja starša imata njihova okna na celi hiši in sta zadovoljna. Držijo se termina, ki je dogovorjen, pridejo zamenjano, počistijo.

Lep večer
W

Nagode okna in vrata -zadovojjen! Vgradili so11 oken ,3 vrata ,svetlobno steno,zimski vrt.To je bilo izvedeno v štiri fazah.Vsakič je potekalo točno po dogovoru, terminsko točno ter kvalitetno. Priporočam!!

New Report

Close