Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PVC zavesa za tuš

PVC zavesa za tuš

Na tušu imam PVC zaveso.

Zanima me kako je vzdržujete? Jo prerete v pralne stroju ali enostavno, ko postane grda zavržete in kupite novo?

Točno tak,ko postane grda jo zavržem.

meni so ogabne!

Toatal nehigienska, za to je nimamo! Se zaklenemo v kopalnico in to je to.

Mi jo imamo, ker se nam drugače v kopalnici, ki je zelo majhna, ne izide. Imamo pa tekstilno impregnirano, ki je pralna na 30. Kupili smo jo v Merkurju, je dražja, ca. 50 eur, ampak se splača. Enostavno jo snameš (skupaj z zankami), daš v stroj in obesiš in je kot nova. Kadar koli.

zaklenete se?? Pred kom? A ni namen kopalniške zavese, da voda ne šprica iz kadi? :))

Grda ponavadi postane na spodnjem delu… ko se to zgodi, jo pošpricam z enim Lidlovim sprejem – ki je sicer za kopalnice, za čiščenje fug in plesni, pustim 15 minut, in je zavesa spet čista 🙂 je pa res, da potem kopalnica še cel dan “smrdi” po kloru

Tudi mi smo jo kupili v Merkurju in to pred 3. leti. Na vsake toliko jo vržem v pralni stroj in je kot nova. Je višji cenovni razred, kar se pozna. Imamo polkrožno držalo, da se nam zavesa ne lepi na rit :))).

Predno smo jo kupili nisem bila ravno navdušena nad tušzavesami, zdaj pa me nihče več ne prepriča o drugi alternativi.

New Report

Close