Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Pygmalion

Pygmalion

A kdo ve, če obstaja slovenska verzija tega Pygmaliona, pa kako se ji reče, ker je na Cobissu ne najdem!

Hvala!

Obstaja. Izšla je v zbirki Nobelovci leta 1978. Naslov knjige je sicer Kandida, vendar le zato, ker je to pač prvo delo v knjigi. Če v iskalno okence odtipkaš Pigmalion (pazi: i namesto y), boš knjigo našla in videla tudi, da jo imajo v precej knjižnicah.
Veliko sreče!
Maja

Obstaja tudi odlicna gledaliska predstava, glavno vlogo ima Tanja Ribic in je res odlicna.
Ce moras prebrat knjigo zaradi anglescine, oziroma visjega nivojo pri anglescini na maturi, prosim preberi se anglesko verzijo!

Hvala za odgovore, jo že mam. Je pa za sestro, jaz sem maturo že kar nekaj časa nazaj naredila!

Hvala še enkrat!

Pozdravljena! V knjigi Formule ljubezni je posebno poglavje o Pigmalionu… Naroči jo in ne bo ti žal. Kot darilo (morda kot Biblija) bo ponosno stala v vaši osebni knjižnici. Veliko psihoterapijskih študij in resnic, nad katerimi boš presenečena. Izvedela boš, v katerem grmu tiči zajec.Naročiš jo lahko pri meni. Lepo se imej.

Daj prosim NEHAJ!

Tebe in tvojih formul ljubezni sem pa že počasi sita. Vedno, ko prebiram forum, naletim na kakšen tvoj post…kar je preveč, je pa preveč. Jaz mam doma več knjig, kot jih boš ti kdajkoli imela, in če tako propagiraš te Formule ljubezni, potem lahko vidimo, da prav veliko knjig v življenju nisi prebrala, ker če bi jih, bi vedela, da je bilo o podobnih rečeh že mnogo napisanega, sicer mogoče raztresenega po različnih knjigah, ampak kdo pa pravi, da nam morajo vedno vse na pladnju servirati…

New Report

Close