Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Qlandia Kamnik

Qlandia Kamnik

Ali kdo od vas ve, kdaj se odpre in katere trgovine bodo v njej?
Hvala in lp

ne

Zakaj moraš dat nesramen odgovor? Če ne veš, ti ni treba pisat.

Na njihovi sicer zblojeni internetni strani piše, da kmalu. Točnega datuma ni, zato ti bolj natančno tudi jz ne znam povedat. Trgovine bodo verjetno iste kot drugod – praktično nobene pametne: Spar, Deichman, Big Bang, Hervis, kaj več pa ne vem. Meni osebno nobena od teh trgovin ni všeč. Pa v Kamniku blazno primanjkuje štacun – razen hrane moraš po vse v LJ ali Kranj. In s tole qlandio ne bomo dosti pridobili, žal.

Ajaj, hvala. Kakega Muellerja, H&M-a, C&A-ja se ne bi branili. Vsaj jaz ne.

itak, še več nemških štacun, to rabimo, zdaj pa hitro denarnico pripravi.

Ja res, človek nima kje kupovat …

Se mi tale Qlandija sliši ko neka “obljubljena dežela” … Ko Disneyland za (nekatere) tastare 🙂

Turkiz, tudi jaz se ne bi branila katere od teh. Še sploh Mullerja. Bo pa DM, pa ne vem zakaj, ker ga v Kamniku že imamo. Kr neki. No, vsaj v drugih Qulandiah je DM. Brez veze res!

Naj bi se odprlo do poletja, tako sem nekje prebrala. Sem tudi iskala, katere trgovine bodo, pa nikjer ne piše. Edino za eno optiko sem izvedela, ampak zato, ker je ta sama objavila, da se bodo tam nahajali. Drugače pa tudi jaz navijam za Muller, H&M in C&A ker se ravno zaradi tega vozim v LJ.

Po nekaterih informacijah, ki jih imam, naj bi odprli maja. Mueller menda bo, za H&M in C&A mi ni znano, kako bo.

Za Muller sem tut jst slišala, da naj bi bil. H&M-a pa sploh ni treba, če bo tako slabo založen kot tisti v Kranju.

Po dokaj zanesljivih podatkih qulandija v kamniku ne bo odprta se kar nekaj casa, ker ne najdejo najemnikov za lokale. Tudi jaz mislim da si niso izbrali pravi termin za otvoritev,ker smo v casu recesije in prekleto dobro premisli pod kaksnimi pogoji bo odprl trgovino v trgovskem centru. V taksnih centrih imas zelo,zelo visoko najemnino,lokala ne mores odkupit,skupni stroski so zelo visoki, skupno oglasevanje (letaki, radio…) moras obvezno placat ,tako da na koncu ko potegnes suma sumarum,je boljse da si lokal ali kakrsno koli dejavnost ze imas najames kje drugje. Meni so za lokal cca 40 kvadratov ponujali za 3000€ !!!!, sem se jim lepo zahvalil , saj niswm nor , pa ce bi bil ta lokal v city parku bi se mogoce premislil. Pa se to: v city parku te v ponedeljek poklicejo iz uprave, da jim sporocis znesek prometa cez vikend, ker moras placati se nekaj odstotkov provizije, ker se oni zelo trudijo da pripeljejo stranke v city park. Kruta realnost

Po dokaj zanesljivih podatkih qulandija v kamniku ne bo odprta

tudi zato, ker še NIMA UPORABNEGA DOVOLJENJA.

V Kranjski Qlandiji so v C&A rekli, da se selijo v Kamnik. Upam, da se bodo res.

Ker imam vpogled v nekatere bančne zadeve vam lahko povem, da imajo pri tem projektu nekateri silne apetite…

Qlandia bo odprta konec maja 2011, baje 18.5.,
trgovine, ki bod za sigurno tam (glede na zaposlitvene oglase in informacije iz trgovin):
Interspar (itak)
Restavracija Spar
New Yorker
Optika Brigita
Deichmann
Takko
Pikapolonica

Za C&A so imeli zaposlitev za Kamnik objavljeno že pred ca 3 leti, tako da lahko da bo tudi C&A, ni pa sigurno.

Za H&M ni bilo nobenega oglasa za delovno mesto v Kamniku in se bojim, da ga ne bo,
ker jim mogoče ni v interesu imeti tako majhne prodajalne (kot je že ena omenila, bi bila verjetno majhna izbira)

Za Hervis ni nobene informacije ampak upamo da bo.

Pa ne vem zakaj ste nekateri tako nastrojeni proti novim trgovinam, v Kamniku dejansko nimamo trgovine, kamor bi si šel kupit oblačila – ostane ti le v avto in proti Ljubljani. Edini hipermarket pa je Mercator, ki roko na srce je eden najdražjih trgovin.
Spar v Kamniku pa ima tako trapasto lokacijo, da dobiš parking le če si srečko in se ga večinoma izogibam, čeprav imajo veliko bolj ugodne cene od Mercatorja in kvalitetnejšo robo od Tuša.

Jaz pozdravljam nov center, če drugega ne, bo kar nekaj ljudi dobilo nove zaposlitve.

Pozdravčki iz periferije!

Jst sam upam da bo Adidas pa je to to 🙂

Zdravo,

naj vam povem, da se lahko veselite nove qlandie v Kamniku, saj imam sama srečo, da grem že sedaj lahko kdaj skozi in naj vam povem, da vse skupaj prav lepo nastaja.

Katere trgovine točno bodo v centru vam še ne smem izdati, ste pa na pravi poti glede ugibanja. Saj če malo pogledate zaposlitvene oglase kmalu lahko vse veste.

No v pričakovanju 19.5.!
Pa lp

Mene pa zanima kje najdem zaposlitvene oglase? Hvala za pomoč!

Pa dej nam vsaj malo izdaj katere trgovine bodo? ali bo tudi restavracija?

Otvoritev je 19.5. dopoldne, restavracije ne bo, sicer pa menda zelo podobne trgovine kot Kranju (tudi Mueller bo, ampak ne takoj ob otvoritvi), Spar, DM, C&A, New Yorker, Deichman, Slowatch, Optika Aleksandra, Mana, Prva liga, Jello, Voegele, knjigarna, cvetličarna, frizer, elektronika, trgovina z živalmi, ključar…

Po neuradnih podatkih so začel filat police 28, odpru naj bi se 15. maja… ampak to ni čisto natančno.
notri bo muller, Dm, new yorker, domnevam da tudi H&M, notri bo tudi modna trgovinca Omara, inter špar ( ni omembe vredno) … 🙂 Tok vem, ker se fant uvaja za tja in so jim mal okvirno povedal.

Kar se tiče restavracije bi bila zelo dobrodosla, slisim pa razne infomacije glede tega bo ali ne bo?

Retavracija bo, ker so v Spar iskali kuharje za Kamnik.
Otvoritev pa je že objavljena, 19.5. ob 10h za vse dvomljivce…. 🙂

19.maja je otvoritev za vse,ker dan prej je za VIP.Muller bo tudi vendar kakšen mesec kasneje….

Samo bo bila qlandia dvonadstropna?

New Report

Close