quechua šotor
Quechua je firma. Tak tip (najbrž misliš na tiste, ki se sami postavijo) pa delajo tudi drugi.
Kar se dežja oz. vode tiče je pa odvisno od kvalitete materialov in šivov oz. varjenja. Dokaj dober pokazatelj kvalitete materialov je cena – sploh če kupuješ v bolj specializiranih “outdoor” trgovinah, kjer se dobi kvalitetnejša roba.
Za kakšno poletno ploho prevedrit bo dober praktično vsak, če ga misliš pa uporabljati v višinah, v hudih nalivih, snegu in vetru – potem pa raje izberi dražjega.
Rok, hvala.
Ja, mislila sem te šotore, ki se “sami postavijo”. Prelepo izgleda, da bi bilo res v primerjavi z našim šotorom, ki ga postavljamo oz. pospravljamo kar lep čas.
Pomisleke glede dežja imam zato, ker je šotor samo iz ene plasti, nima posebej notranjih spalnih delov (kot. npr. pri iglujih), zato se bojim, da bi bila posledica dotikanja mokrega šotora močenje notranjosti šotora.
lp, janja
Jaz sem letos kupila 4.2.
Super! Smo kampirali in smo spali v 6 različnih kampih, pa nisem imela problemov s postavitvijo in pospravljanjem. Pa sem vse opravila sama z manjšo pomočjo 10 letne hčerke.
Sicer pa imajo ti šotori ravno tako notranje spalnice. Razen tistega modela, ki je mišljen bolj kot predprostor.
Ga ne zamenjam.
Tukaj www.quechua.si
LP
M
Tukaj ilove2camp.si
LP
M