Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek quechua šotor

quechua šotor

Živjo,

kupujemo nov šotor, meni so zelo všeč šotori quechua, vsaj kar se postavljanja in pospravljanja tiče. Zanima me,ali imate kakšno izkušnjo s tem šotorom v primeru dežja.

Hvala in lp, janja

Imamo tak šotor. Kaj te zanima?

Quechua je firma. Tak tip (najbrž misliš na tiste, ki se sami postavijo) pa delajo tudi drugi.

Kar se dežja oz. vode tiče je pa odvisno od kvalitete materialov in šivov oz. varjenja. Dokaj dober pokazatelj kvalitete materialov je cena – sploh če kupuješ v bolj specializiranih “outdoor” trgovinah, kjer se dobi kvalitetnejša roba.

Za kakšno poletno ploho prevedrit bo dober praktično vsak, če ga misliš pa uporabljati v višinah, v hudih nalivih, snegu in vetru – potem pa raje izberi dražjega.

Rok, hvala.
Ja, mislila sem te šotore, ki se “sami postavijo”. Prelepo izgleda, da bi bilo res v primerjavi z našim šotorom, ki ga postavljamo oz. pospravljamo kar lep čas.

Pomisleke glede dežja imam zato, ker je šotor samo iz ene plasti, nima posebej notranjih spalnih delov (kot. npr. pri iglujih), zato se bojim, da bi bila posledica dotikanja mokrega šotora močenje notranjosti šotora.

lp, janja

Imam šotor quecha in ti iz prve roke povem, da se super obnese. Šotor nima samo ene plasti ampak je tako kot pri iglujih vpet notranji del.

Tudi mi razmišljamo o nakupu enega od teh šotorov.
ui9iu, katerega pa imate vi in koliko vas notri spi? Ti navadni se mi zdijo malo nizki, tisti večji 4.2 pa ne izgleda več tako enostaven za postavit.

Jaz sem letos kupila 4.2.
Super! Smo kampirali in smo spali v 6 različnih kampih, pa nisem imela problemov s postavitvijo in pospravljanjem. Pa sem vse opravila sama z manjšo pomočjo 10 letne hčerke.

Sicer pa imajo ti šotori ravno tako notranje spalnice. Razen tistega modela, ki je mišljen bolj kot predprostor.

Ga ne zamenjam.

Dajte mi povedat, kje v SLO se dajo kupit ti šotori?

Tukaj www.quechua.si

LP
M

Tukaj ilove2camp.si

LP
M

New Report

Close