Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Quelle-revija za narocanje oblek

Quelle-revija za narocanje oblek

Pozdravljeni,
na dom sem dobila Quelle revijo za narocanje oblek in razlicnih naprav in stvari.
Malo sem listala in narocila luskane pizamice in neko sportno opremo, ki se mi je zdela lusna in ugodna.
Me pa zanima kaksne izkusnje imate z taksnim blagom iz revij? Mogoce celo iz revije Quelle? Je dobro? so stevilke prave? Je kvalitetno?
Hvala lepa

Pri Quelleju kupujem že nekaj let. Sem zeloooooooooo zadovoljna!!!!!!!!!!!! ;- ))))))))

Kaksne stvari pa kupujes? Obleke?
Slisala sem, da dajo v taksnih revijah vedno stevilko vecje stvari…ker baje ljudje vec vracajo stvari ki so jim premajhne, ce so jim pa malce prevelike, pa vseeno obdrzijo. je to res?

Jaz sem na splošno zadovoljna. Tudi mami in sestra vedno kaj naročita, pa je vedno vse OK. Je pa tako: včasih se najde vmes tudi kakšna stvar, ki ni ravno najboljše kvalitete, npr. da je blago že na otip čudno. In pač pošlješ nazaj.
Številke so kar prave, vseeno pa ne bo odveč, če se za vsak slučaj še izmeriš. Nekaj me pa zelo moti pri Quelle (tudi Neckermann ima to napako): vse hlače imajo enako dolžino hlačnic, ne glede na številko. Malo bodi pozorna in dobro si izmeri noge. Meni so vse hlače prekratke. Velika sem 170 cm, torej povprečna. Ne vem, izgleda da so tiste manekenke tako majhne ali pa imajo tako kratke noge.
Razen čez hlače pa nimam pripomb.

zelo zadovoljna!!!
zadnjič sem nekaj nazaj poslala,ker ni bilo prav,pa stroške poštnine krijejo oni pa tudi vse denar sem dobila nazaj v roku par dni.(Quelle)
Cunje pa so tudi dokaj dobre kvalitete!!!

Jaz kupujem predvsem oblačila, čevlje in tudi za gospodinjstvo. Oblačila in čevlji so mi bili vedno prav in kvaliteta je super. Prej se zmeri po tistih razpredelnicah, ki so na zadnjih straneh. Velika sem 163 tako, da nisem imala problemov z dolžino hlač, sicer pa imaš tudi extra dolge, ki so za višje. Pa tudi extra kratke za manjše ženske. Za vsako se najde kaj.
Enkrat sem kupila tudi preko kataloga Neckermann in sem bila zelo razočarana. Zaradi materiala (pulover).

Prisegam na Quelle.

Jaz pa sem že naročala pri Neckermannu in sem bila razorčarana. Imajo čudne številke. Nederček mi je bil premajhen, hlačke prevelike. Material hlačk je bil izredno slab. Narčila sem tudi sobno kolo, katerega računalnik kaže narobe. Za dostavo izdelkov pa sem morala čakati več kot en mesec. Mi je pa všeč, ker se spomnijo na rojstni dan z darilnim bonom za 1000 SIT.
Manja

Kupujem pri Neckermannu in sem zelo zadovoljna!

Tudi sama sem pri Neckermannu in Quelle že naročala in sem večinoma vse poslala nazaj, ker mi stvari niso bile všeč.

Večinoma kupujem samo pri MODI PLUS.Niti ene stvari še nisem poslala nazaj. Imajo ful nizke cene in zelo mi je všeč to, ker je za vse velikosti enaka cena. Naročam pa samo oblačila in sem ful zadovoljna 🙂 V bistvu sploh ne hodim več po trgovinah, ker vse najdem pri Modi plus :o)

A še katera od vas kupuje pri Modi plus ?

Jaz tudi kupujem pri Modi plus, ker so ugodni in kvalitetni. Kvaliteten je še Quelle, medtem, ko se mi zdi, da Neckermann ni preveč. Imam pa tudi problem z hlačami, ker so prekratke čeprav sem visoka 165 cm.

a mogoče ve kera, če ma quelle tut trgovino al lahko naročiš samo preko kataloga?

Pri nas je ni. Pred leti (12 ) je bila v Avstriji, mogoče pa je še.

A je Moda plus tudi na internetu?

Kupila sem jopo za 10000 SIT. Dobila sem jo tako, kot bi mi jo podaril Karitas. Spodnjice pa za dve moji riti, pa če sem čisto poštene, nimam pretirano majhne. Neckermann se mi zdi boljši.

New Report

Close