Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek QUinny 4xl – mnenja

QUinny 4xl – mnenja

Ker se zanimamo za nakup vozička quinny 4xl comfort, bi predtem rada še za vaša mnenja.
Na Sončku je zanj zanimanje tako majhno, da ga je potrebno predhodno naročiti. Prodajajo pa 4xl tandem v kompletu z dvemi sedeži, v tujini pa vidim, da prakticirajo le še prodajo 4xl plus (pri nas kot tandem), vendar z enim sedežem, kasneje pa pač lahko dokupiš še drugega, če ga rabiš. NAvadnih 4xl comfortov sploh nimajo več. GA je kateri od vas zadnje čase kupil (model plus ali pa navadnega comfort)? Kje?
ZAnima me tudi kako ste z njimi zadovoljni stari in novi lastniki (prednosti, pomanjkljivosti…). Zanima me pač čimveč informacij o omenjenih modelih.
Hvala vsem in lep dan!

Misliš 4XL Freestyle, ali 4XL Comfort, mi imamo štirikolesnika Freestyla, za štirikolesnika Comfort pa prvič slišim???

Ja, seveda, ne vem, kako mi je prej uspelo tolko zmešati štrene! Govora je bilo o Freestylu 4xl – plus (ali tandem) in navadnem.

Mi ga imamo – Freestyle 4xl – in smo navdušeni. Za v avto imam Maxi Cosi Maxi Taxi in če naredim primerjavo (glede na to, da gre lupinica in košara na oba vozička), ni primerjave! Res je, da je mogoče malo krivično, da sploh primerjam – vendar 🙂 Sem vozila trikolesnika in se mi je zdel rahlo nestabilen, v prierjavi s štirikolesnikom. Obvladujemo vse terene, najpogosteje makadam in poljske poti, ker mi je sprehajanje po takih terenih dosti ljubše kot po mestu. Tudi pločnike zmaguje z velikim veseljem. Ga priporočam v nakup! V 8. mesecih nismo imeli z njim nikakršne težave, ga pa zelo obremenjujemo s tovorom ( z njim greva z malo tudi v trgovino, knjižnico, na tržnico….). Mala pomanjkljivost je, da nima posebej prirejenih igračk – smo naredili trak na ježka in ga pritrdili spredaj, nanj pa obesili igračke, dokler smo uporabljali košaro pa sem igračke nanizala na elastiko, ker jih je s kavlji, ki že obstajajo nemogoče pritrditi (ali pa nisem našla pravih).
Srečno vožnjo!

New Report

Close