QUINNY ZAPP
mi imamo q comforta (že od začetka), pozneje smo kupili pp p3, da ni bilo treba comforta vedno v avto zlagat, pa mi je bilo že pri prvi uporabi kar malo žal (vse je tako majavo in tista škripajoča plastika, pa sedež ni nikoli blizu 90 stopinjam v sedečem položaju, pa če spi, noge vedno dol visijo)…se ne more primerjat s q…potem smo kupili še zappa in je zakon…slabost samo ta, da otrok ne more v njem spat, torej za to potrebuješ še 1 voziček…pp p3 je zdaj pri starih starših, ker tam tudi večkrat spi zunaj, comfort je doma za “daljše ture”, zapp pa za po mestu ipd., kjer že vnaprej vemo, da mali ne bo zaspal
v glavnem, če se odločaš za 2. voziček, vsekakor zapp…drugih marel ne poznam in če so vse takšne kot pp p3 (ki bi naj bil neka “high” klasa med njimi), potem ti ne znam pomagat, ker sem sama pričakovala (pre)več 🙂 – potemtakem bi dala raje manj za drugo firmo marele 🙂
Ne morem verjet. Pri nas je pa ravno obratno .Q je podn od podna, je premajhen, prevelik za zlaganje, škripa in trese…. x napak, v drugo smo kupili P3 pliko in smo zelooooo zadovoljni. Če malo škripa, ga je pač potrebno namazat, ali pa pogledat v navodilo kaj v takem primeru svetujejo.
Torej jaz ti vseeno svetujem P3.
P.S. Da pa noge dol visijo, to je pa pri 2- 3 letnikih čisto pri vseh modelih.
Voziček je dober, ker je lahek in kadar je otrok buden. Če slučajno zaspi, je res bogi, ker ga ne moreš dati v ležeč položaj. Mi ga uporabljamo za na potovanja in za vsak primer ga imamo vedno v prtljažniku, če je treba kam na hitro skočiti npr. trgovino. Za daljše sprehode se mi ne zdi primeren, ker kolesa res zelo ropotajo.
Jaz bi rajši še malo pogledala, če bi kupovala danes!