Najdi forum

Rab – Banjol?

Pozdravljeni!

Imamo majhnega otoka (1,5 let), radi bi prodnato plažo, kakšno senco na plaži in sprehajalno pot. Ali bi bil Banjol pravi kraj za nas? Baje je Banjol z mestom Rab povezan s potko ob obali… bo držalo? Pa da ima tri zalive (Padova I, II, II) z lepimi plažami in senco?

V Lopar ne bi šli, se mi zdi da je tamali še premajhen za na mivko, pa še sence ni nobene.

Prosim za čim več informacij in hvala za odgovore!

LP, N.

Je, res je Banjol z Rabom povezan s potko. Sam ta potka je zeeellllloooo dolga, pa še neosvetljena večji del poti. Meni osebno je zelo neprijetno hoditi po tej poti.
Tudi zalive ima. Najbolj idealen kraj za vas boš našla drugo leto. Midva ko sva bila prvo leto sva bila strašno nezadovoljna, ker sva šla preko slovenske agencije in sva dobila v Barbatu in to prav na začetku, app je bil sicer ok, sam sva morala hodit čez stanovanjsko hišo teh kateri so oddajali app. Do plaže pa sva imela sicer res 30 m, ampak sva morala hoditi okrog, ker ni bilo dostopa direkt do morja. Hotela pa sem ti povedati to, da ko si prvič tako nekje se lahko zgodi, da ti ni všeč. Midva sva potem tisto leto raziskala Rab in sem nato drugo leto poklicala in rezervirala prav tam kjer nama je najbolj ustrezalo. Sicer pa je Rab letos tako poln, da je kar groza.

Pozdravljena. Mi smo bili lani na Rabu v avtokampu Padova III. Imam dve punčki (letos 6 in 3) in letujemo z brako prikolico. Sprva smo nameravali v avtokam San Marino, pa ko smo prišli tja, sva se z možem samo spogledala in nama je bilo jasno, da mi pa tam res ne bomo. Plaža je res sama mivka, ampak to razbeljena mivka brez kakršnekoli sence. Avtokamp Padova III pa je krasen. Sencka v kampu, brako smo postavili tik ob morju, plaža z drobčkenim peskom, tudi senco dobiš, voda na začetku dovolj nizka za naše malčke, skratka jaz sem bila zelo zadovoljna in tudi mali dve. Mesto Rab je v sosednjem zalivu, tako da mi se tri tedne sploh nismo vozili z avtom, ker imamo čolniček in smo se v mesto zvečer peljali kar s čolnom. So pa vsi kampi na Rabu precej zapolnjeni. Mi gremo letos spet v Padovo III. Pa se mogoče srečamo, a ne?

Hvala za odgovore!
Malo sem brskala po internetu in našla nekaj apartmajev. Zdaj pa čakam na potrditev, upam, da imajo še prosto (konec avgusta).

LP, N.

New Report

Close