Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rabac kamp olivia

rabac kamp olivia

Živijo, ali je kdo že obiskal ta kamp in kako se vam je zdelo?
Lp

Kaj te zanima, mi smo bili lansko leto?

Pozdravljeni, zanima me kako se vam je zdelo; ali je čist urejen kamp,kako so sanitarije? Je kaj sence na plaži,mi gremo z dvema majhnimi otrokoma šest in osem let,in ali je bazen plačljive in koliko je na dan kopanje v bazenu za otroke,
Hvala in lp

Za sanitarije ne vem, ker smo bili v mobilni hiši. Kamp je bil čist, zelo čist, urejen, men se je zdelo urejeno. Sence na plaži ni, vsaj na tej kjer je kamp in hoteli.

Bazen pa tudi ne vem če je plačljiv, ker nismo bili niti enkrat, nam je plaža čist zadoščala. Všeč mi je bilo to, da je kamp majhen. Plaža nam je bila tudi všeč, voda in pa tudi atrakcije za otroke. Hodili smo na minigolf. Všeč nam je bila pot do mesteca, sprehodi in pa restavracije. Podmornica ki vozi da si ogledaš morsko dno. Mi smo se počutili čist fino. Kamp je ok, ker je ravnina in lepa travica.

Bili lani.
Imeli smo mobilno hiško, polpenzion-hrana v hotelu in uporabo bazena -ta je najbrž plačljiv, er so nam dali neko zapestnico kot vstopnico za bazen.sanitarije od kampa smo uporabljali, ko smo bili na plaži, meni so se zdele čiste, še papir je bil vedno.

Zame velik minus je bil, da ni nobene sence na plaži. Je en majhen del s senco, ampak tam so ležalniki, ki jih je treba plačati. Mogoče je par dreves ob plažah ven iz kampa, vendar je velika verjetnost, da bodo zasedene, ker je sence res res malo.

Drugače je ful lepo-lepo morje.

Zanima me kaksna je mobilna hiska s polpenzionom (kako zgleda ali ima sencnik pred oz.paviljon in kje stoji)

New Report

Close