rabac?
Kako je s hotelom- postrežba/ponudba ne vem, sem pa tam že več let letovala- sicer v apartmaju- in mi je Rabac zelo všeč. Vem , kje je ta hotel in plaža je zelo blizu, ob obali kamenčki, v vodi mivka, tudi senca se najde( recimo da je iz senčke 20-30 m do vode)- čeprav je dobro imeti s sabo senčnik če želite biti res tik ob vodi. Imajo tobogan za otroke, pa seveda ostale rekvizite za v vodo…V bistvu ima hotel plažo skupaj s kampom…Mi sicer na to plažo nismo hodili, saj smo imeli iz apartmaja bližje na drug konec Rabca- kjer so bolj skale, tudi bolj piha- vendar pa je voda ( ker pač tam ni mivke na dnu) v tistem delu bolj čista. Lani so prejeli neke zvezdice za čisto vodo- letos pa žal- tako kot povsot- morje cveti, da je kar zoprno- vsaj v času od 20.6 do 25.6 je- ko sem bila tam. Mogoče vas bo letos motilo, ker se okoli hotelov na veliko dela ( bagerji urejujejo okolico, bazene so takrat že imeli na novo narejene- mogoče bodo sedaj že celo obratovali), tudi hoteli so prenovljeni ( vsaj na zunaj)- če imaš rad čist avto- nesi s sabo ponjavo ( avti, ki so parkirani na hotelskih parkirnih prostorih so zaradi del zunaj umazani ). Je pa super za sprehode zvečer- ob obali vodi zelo dolga pot, tudi vlak(ec) vozi z enega dela Rabca na drug del, ladje vozijo na nočne izlete- skratka prijetno mestece…
Lep dopust!!