Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rabim 1000 €

Rabim 1000 €

Tkole. Potrebovala bi 1000 €, ker pa sem imala v maju eno izvršbo za 26, 41 €, mi na banki ne odobrijo kredita, ker sem zavedena v Sisbonu !!

Kje razen banke bi lahko še vprašala?

http://www.bonafin.si/

Jaz sem vzela že dvakrat in poplačala,

Hvala za informacijo. Samo zanima me, če je bilo vse ok, torej tako, kot si se dogovorila.

Ja.Saj to je ena manjša firma.Dobila sem pogodbo .Jaz sem bila v Lj.in moram reči, da so bili vedno čisto fer.Obresti so take kot so.Saj če vzameš limit pri NLB tudi ni poceni.Prineseš pač plačilne liste in preverijo.Meni so prvič dve leti nazaj odobrili čez par ur.Drugič letos pa takoj, ker so me imeli že v računalniku.Sem pa že tudi prejšnji mesec poplačala.

Hvala !! Nisem iz Lj, bom poskusila kar preko spleta in navadne pošte!

…tukaj se obupano sprašuje kje dobiti teh nekaj eurov, nekaj tem višje pa neka kvazioseba razlaga, da naj bi vsak imel prišparano vsaj 150K za odhod v penzijo !???

Izvršba… jaz taki osebi ne bi posodil. 150 tisočakov je premalo za penzijo, če že načenjaš temo.

Taka je žal realnost. Naj ti povem, da oba z možem delava po 2 službi, jaz zgolj obe honorarno a redno, pa živiva v najemu in do zdaj je nekak šlo. Ta mesec je pa zaklet…prišparava pa 0, pa nisva razsipna, na dopustu nisva bila že 6 let!! Včasih bi se zjokala…bolj garaš, manj maš!!

Te razumem. Vendar povej mi, kako misliš denar vrniti, če ti ne ostane nič?! Če banka ne da denarja, potem so stvari dovolj zgovorne.

Nič skrbet. Vrnila bom, vsekakor.

To vsi rečejo.

To vsi rečejo.
[/quote]

… bruhanje taki ljudje, vse kar lahko rečem… pap povej še koliko od vsega zasluženo na pošten način !???

Te razumem. Vendar povej mi, kako misliš denar vrniti, če ti ne ostane nič?! Če banka ne da denarja, potem so stvari dovolj zgovorne.
[/quote]

Sprašuješ kot da si njena mama , ona pa je stara pet let.Kaj še nisi slišala za obdobje suhih in debelih krav? Tako je včasih tudi v denarnici.
Je pri tebi vedno enako debela?

To vsi rečejo.
[/quote]

… bruhanje taki ljudje, vse kar lahko rečem… pap povej še koliko od vsega zasluženo na pošten način !???
[/quote]

Daj ne moraliziraj.

Pri Bonafin je čisto OK, samo dobro razmisli, če ti bo šlo tole v 6 mesecih skozi, imajo točno napisano:
http://www.bonafin.si/tabela-posojil.html

Tole je pa zelo drago. Nekdo, ki je kreditno sposoben dobi denar bistveno ceneje. Si takole sposodiš, pa se vrtiš v začaranem krogu. Je težko. Kdor ima polno rit težko razume.

Seveda je, zato pa pravim, naj dobro premisli.
Je lahko rešitev, če slučajno zašteka, ampak le, če je to res mesec ali dva krize in si ziher, da bo potem bistveno bolje. Sicer pa nikakor…

Bi rekla, da boljše, da ne. Razen,če res čakaš zanesljiv priliv. Zelo drago je. Sama sem parkrat posodila prijateljici, ko je bila v stiski. Jasno, da brez obresti. Sedaj se je zvlekla ven iz dolgov. Je bila v stiski pa ji starši, ki so dobro situirani niso posodili. Vrnila mi je pa vedno.

Vaš link

Uf… tole je pa res drago. Zelo zelo drago.

Jurja limita bo banka dala ceneje.

Ne bo ga dobila zaradi tiste izvršbe očitno, prav tako kredita ne. Lahko seveda vpraša. Je pa odvisno od tega, kakšni so sploh njeni prihodki.
Avtorica, taka posojila so zelo draga. Tako da če ni res strašno nujno in če ne pričakuješ v naslednjega pol leta večjega priliva, da tole pokriješ, ti najem posojila odsvetujem.

In še to:

V težavah si navsezadnje zaradi manj kot 30 eur. Dobro razmisli, kje boš v 6-ih mesecih dobila več kot 1.200 eur.

In ne napleti si v glavi, da boš kakšen mesec pač malo zamudila. Ti bodo tekle obresti, ki so visoke, če si si pogledala na zgornjem linku + boš ob najemu posojila podpisala tudi to, da če nakazila iz tvoje strani ne bo, se ti takoj usedejo na plačo (ne upaj na to, da bo pač neka izvršba nekje v daljni prihodnosti). Da ne boš še v večjem sranju na koncu.

Jaz ti posodim in pred tem mi povej zakaj potrebuješ ta denar?

Samo povem, potem je odločitev na avtorici :
Jaz sem prvič plačevala samo obresti vsak mesec.Na trajnik.Potem nisem plačala glavnice, pa sem jih poklicala po telefonu.So rekli, ni problema in so mi vsak mesec trgali po trajniku v obrokih, kar sem bila dolžna.Je bil pa to pač zame en takratni izhod v sili.Je sicer dražji, bil pa je.Ker se pač nisem želela od sorodnikov sposojat.Ni mi bilo do tega, da se dajem njim v zobe.

New Report

Close