Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rabim:

Rabim:

No ja,Čehinje bi ble ponosne….
😉

jebeš ti Čehinje……… no, sej vem, da jih ne, ker ti žena ne pusti…….. ampak jih pa bi, ane? ;)))))))

Jest bi vse…..sam,da ima podobno tistemu,kar imaš ti med no***i!
😉

ti si en navaden fukadriljo!
;))))))))))))))))))

A,da ja?
Škoda,da sam nisem še opazu tega…:-(

joj, kejšna užaljenost :(((((((((

če pa si se izrazu, da bi vsako………. :((((((((((

od kdaj so ti pa pupe všeč???…hmmmm

leta letijo - iščem stevardeso.....

pravkar so mi ratale

od kdaj pa tebi niso?

IN BI TUDI JO!Krof smotan!
😉

Hely, saj veš da smo vsi taki, še jaz bi vse..

ja kaj pa ljubezen????????????

Ljubezen je sredstvo s katero zvabiš bejbo med rjuhe
;-)))

hahahahaha
hahahaha
med rjuhe jo zvabiš s čim drugim, ane?
če tisto seveda maš:-)))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Si mislila pojstlo,kajne?
😉

Saj veš da smo taki, da se prec zakurmo, pa naj bo to ljubezen, al pa sam sex…

Jaz mam, Štefka, te nič ne zanima?

Enga imam viška – samo eno mičkeno pomanjkljivost ima…. namreč, za leto 2005 ima razpored še samo za mesec januar. Če pa pravilno razmišljam, kaj več tako ne rabiš, ni tako? Mislim, potem pa bo počasi porodniška, takrat pa tak ne boš imela cajta na koledar gledati ;-).

ooooooooo lubikaaaaa mojaaaaaaaa

hehe, veš, bom jaz štela še kar nekaj dlje kot samo v januarju…. smrk, smrk………. teku daaaaaaa, pošlji mi vsaj polletnega, če že druzga nimaš ;)))))))

pa čauči tjazad

po moje ti ta ne bi bil interesanten – nima namreč kakega tičkota narisanega. Morda bi ga pa sama dorisala, a?! :-))

tičko gor ali dol……. jih imam prej in pole zadost, pa da bi jih še na koledarju gledala…….

lahk so gor tud motivi muck…………. al pa kužkov……… al pa zajčkov……. magari rožic……….

Pa ne, da ti gre že na otročje?!
Prav, le kam bo šel ta forum? Sp je začel filozofirati, ti bi imela zajčke, pa mucke, pa kužke…..?!

recimo, da bi me zanimalo:-)
kaj bova?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Zavisi od tvojga razpoloženja, jaz sem za vse!

ja lubika, pa ne da tebi tičkotov primanjkuje……….. alora, ne sklepaj, da jih tudi meni……….. ;)))))))))))))))))

pravzaprav sem se odločla, da sprejmem le kejšen koledar slovenskih gora! bo vredi?

no, to je bil zelo pameten odgovor.
če si res za vse, potem te bi v tem trenutku porabila za brisanje prahu z mojih knjig.
Le-teh je okoli 4800.

New Report

Close