Rabim feministično pomoc
Pozdravljeni,
Ker morajo otroci v šoli narediti seminar na temo moški in ženske želi zajeti tudi spole. Glede na to da mamo v zadnjih letih nevem več koliko različnih spolov bi potreboval info katere vse pa kakšne so razlike. Aja, kak je pa z živalmi? Tudi one se imajo načeloma pravico odločit kaj bodo, kako to poteka pri njih? Kako jih razlocis?
ja seveda se odločajo. Če se lahko odloči ali bo prišel do tebe ali ne oz. ali si mu dober gospodar ali ne, se lahko tudi za spol odloči. Kako pa lahko to naredi? Je že spisan kakšen zakonski akt ali kar koli? Ker moj pes mi pravi, da čuti, da je ženska in da bi rad da je uradno vse. Sedaj pa ne vem kje in kako naj to uredim… Bi pa res nujno potreboval, ker moj pes je že zaradi tega malo padel v depresijo in zelo malo zadnje čase zaradi tega sploh z repom miga…
Ej brihte….se vam ne zdi da nekaj hudo veliko energije kurite za to, da ženske prepričujete da živijo slabše kot so 100 let nazaj? Če bi jim bilo res tako slabo, ne bi rabili reklamirat in prepričevat, se vam ne zdi? Troti monovski. Zabito, socialno neprilagojeno, dno družbe. Mogoče bi blo fajn če bi vašim materam reklamirali naj ne naskakujejo bratov/bratrancev. Glej kaj se zgodi če se naskakujete tam po dolenjski k zajci med sabo.
Sej to, pol dobiš take patriote ven. Ja sam se vseeno ni nobeden odgovoril bistva. Se vedno ne vem koliko spolov imam, mene so se učili da sta 2, sedaj je pa to ta tehnologija spremenila neki pa ne vem nič več… Zdajle sem se spomnil se tega, kak je pa v primeru, da sem moški, si dam zize naredit, imam potem naziv transpolna oseba?
Fifi801, 13.11.2024 ob 20:53
Sej to, pol dobiš take patriote ven. Ja sam se vseeno ni nobeden odgovoril bistva. Se vedno ne vem koliko spolov imam, mene so se učili da sta 2, sedaj je pa to ta tehnologija spremenila neki pa ne vem nič več… Zdajle sem se spomnil se tega, kak je pa v primeru, da sem moški, si dam zize naredit, imam potem naziv transpolna oseba?
Fifi, koliko spolov imaš ti? Daj ne budali, pejd spat, ker itak ne razumeš, za kaj gre. Kaj ima to veze s patrioti?
Nas so v času zlobnega patriarhata učili da obstajata 2 spola.
Uradno v letu 2024: za zaposlitev v Demokratski stranki 9, v medicini 72, po podatkih NGOjev in LGBT+ skupnosti 187. Pričakuje se, da bo število spolov v letu 2025 preseglo številko 200.
https://www.medicinenet.com/what_are_the_72_other_genders/article.htm
https://www.disabled-world.com/disability/sexuality/lgbt/genders.php
slovnični spoli v slovenščini so trije: ženski, moški, srednji. fenotipska sta v ožjem smislu dva, v širšem smislu trije (medspolniki/dvospolniki). Genetskih spolov je več. XY, XX, XXY, XXYY, XYY in še. Tudi ne skladajo se vedno s fenotipom, imaš XX moške s penisi in modi od rojstva, XY z vagino itd. ali z obojnim.
Družbenih spolov je nešteto, to je pa namišljeno, tako kot je namišljeno to, da morajo ženske imet dolge lase in nosit roza, potem se pač moški z željo po roza oblačili in lasmi indetificirajo za ženske in postanejo trans, da ugajajo družbi.
V ZDA se vrača normalnost, 13.11.2024 ob 23:27
Od 20.1.2025 bosta v ZDA spet le 2 spola.
Na svetu bo le še v nori EU 250 spolov, povsod drugje po svetu pa 2.
Tako je!
Trump je napovedal, da bo očistil državo lgbt agende.
Enako bomo vsaj poskušali tudi v Sloveniji, če se želimo otresti teh neumnosti.
In prihraniti denar z ukinitvijo NVO-jev, ki to gonijo.
Smolar: Je treba delat, ne ga pa srat.
Ritopiki in pičkolizke, lotite se *e enkrat – dela!
Da se vam ne bo zgodilo, kot se je v Nemčiji 1939, ko so šli “taki” PRVI SKOZI DIMNIK…
star dec, 14.11.2024 ob 11:29
Tako je!
Trump je napovedal, da bo očistil državo lgbt agende.
Enako bomo vsaj poskušali tudi v Sloveniji, če se želimo otresti teh neumnosti.
In prihraniti denar z ukinitvijo NVO-jev, ki to gonijo.
Smolar: Je treba delat, ne ga pa srat.
Ritopiki in pičkolizke, lotite se *e enkrat – dela!
Da se vam ne bo zgodilo, kot se je v Nemčiji 1939, ko so šli “taki” PRVI SKOZI DIMNIK…
Bo ja….je že začel….obtoženega prekupčevanja z otroci/zlorabe otrok nastavil za glavnega tožilca. Law&Order pa to 🙂
spoli, 14.11.2024 ob 08:32
slovnični spoli v slovenščini so trije: ženski, moški, srednji. fenotipska sta v ožjem smislu dva, v širšem smislu trije (medspolniki/dvospolniki). Genetskih spolov je več. XY, XX, XXY, XXYY, XYY in še. Tudi ne skladajo se vedno s fenotipom, imaš XX moške s penisi in modi od rojstva, XY z vagino itd. ali z obojnim.
Družbenih spolov je nešteto, to je pa namišljeno, tako kot je namišljeno to, da morajo ženske imet dolge lase in nosit roza, potem se pač moški z željo po roza oblačili in lasmi indetificirajo za ženske in postanejo trans, da ugajajo družbi.
Genetskih spolov ni več, ti feministka, ti.
Posamezniki s Turnerjevim, AIS, Triple X sindromom,…so večinoma neplodni. Če so plodni, pa proizvajajo eno od dveh obstoječih gamet (moško ali žensko). Ne tvorijo nove, edinstvene tretje gamete.
Zato obstajata samo dva biološka spola, z dvema za življenje sposobnima gametama.
Žal mi je, če resnica žali tvoja nežna levo usmerjena feministična čustva. Ampak to je dejstvo, resnica, zakonitost. Drugače ne more biti.
#theawakenedwomanpress