Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rabim informacijo :-)))

Rabim informacijo :-)))

Na pohorju, za en teden, kje se da dobiti prijetno bivanje od 15-22 januarja, za dve odrasli osebi in 2 otroka. do 5 let.

Seveda tudi za smučanje :-))

MAriborčani, bi gotovo kaj vedeli povedati?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Za vse koče, ki so v lasti okoliških podjetij v mojem kraju, si pa prepozen kakšne 4 mesece. Toliko vnaprej ponavadi rezervirajo termine za zimske počitnice in dopustovanja!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Priporočam Bellevue.Areh pa odsvetujem zaradi kuhinje.

Samo hotel Bellevue ne! Si ne zasluži niti 1 zvezdice. Med prazniki sem ga uspela doživeti v živo, pa me je že na vhodu pozdrvila lesene deska, ki je ležala tam zato, ker so se vdrla tla pri vhodu in je zevala ena velika luknja!!!
In vse ostalo je tudi čisto mimo!!!

LP
in prijetno smuko

:~)

APARTMAJI MARTIN so zelo v redu, cene pa tudi niso visoke, hrana pa je zelo okusna.

ja, res je, apartmaji Martin poleg belvija na smučišču so super, hrano si lahko doplačate na koči Martin, odlično :))))
Samo po mojem je že vse polno….
Če pa vas ne moti, da ste vezani na prevoz do smučišča, pa lahko pogledaš na spletno stran hotela Tisa.

LP

Jaz se pridruzujem Apartmajem Martin.

Vsekakor apartmaji Martin.

New Report

Close