Rabim kakšno izvirno idejo!
Pisala sem že na forum o idejah, pa nekako ne dobim dobenega odgovora. Fant ima rojstni dan, imam že kupljeno darilo, cd pekač in tipkovnico! Moj problem ni v izbiri daril ampak pri ideji kaj naredit da bo presenečenje.
Rada bi mu še nekaj poklonila ali naredila, da se bo smejal, da mu bo ta dan ostal v spominu. Vsako leto sem se česa domislila letos pa nima idej! Pomagajte mi!
Saj veste ko nekaj daš za darilo ki ni v zvezi z darilom ki ga imaš.
Hvala za ideje – upam da bom dobila vsaj eno!
Podariš mu lončnico,med liste pa “skriješ” pisemce kje naj najde “ta pravo ” darilo.Si ga predstavljaš kako bo pogledal….lončnica????
Morda je to to,morda pa ne:))))
Dobra ideja – to z lončnico!
Ali pa kupiš miniaturni PC stolp – igračko ( gor napišeš npr. PENTIUM VII) in nanj “priključiš” tipkovnico.
No še ena se mi je “utrnila”.V veliko (res veliko) škatlo prilepi na dno listek z napisom Zmanjkalo denarja za darilo,te pa močno ljubim,nabaši z zmečkanim časopisnim papirjem in …..naj išče:)))))
ko te bo močno cmoknil mu daš pa tapravo darilo.
Ja take stvari! Ful dobro, saj sem vedla da morem na ženski čvek! Nevem katera mi je bolj všeč al ona z denarjem al ona z lončnico!
Ona z denarjem bi skoraj držala ker res nisem vedla al bom scoprala dovol dinarčkov al ne!
No sicer si je zaželel da bi mu spekla tri različne rolade in bo to tudi dobil! Ampak res full dobro!
Hvala vam…. ŠE LAHKO DASTE KAKŠNO IDEJO!
Pozdravljene
Jaz bom letos podarila dva dni smučanja študentu. Napisala sem pismo, duhovito (kako zelo je bil priden…..), ga opremila s slikicami, sprintala in nalepila v nov zvezek A4 s trdimi platnicami – pa naj ga najde notri. Prvi pogled bo najbrž res čuden, bo pa presenečenje potem toliko lepše.
Oče si želi monitor. Svoj prispevek bom dala takole: škatlico od kreme, notri pa zrolani pokonci postavljeni bankovci po 1000 sit. Ko se malo razprejo so kot rožica, ko odpreš. Na škatlico bom nalepila slikico monitorja, izrezanega iz kake revije, in vse skupaj zavila. Pa bo.
No nekaj takega.
Pa ve ste super! Se vidi da sem čist preobremenjena z šolo, službo… Mi zmankuje idej ampak kr nekaj dobrih ste mi dale! Upam da še dobim kakšno in potem mogoče malo povežem!
Kaj pa če bi dala res eno veliko škatlo, pa bi mogoče res napisala na listek ljubim te in polek eno hitro srečko in potem verjetno tak nebo dobitka al pa bo za zamenjat, in pol mu pa dam pravo darilo! Sam kam naj ga skrijem – tisto pravo darilo ker grem k njemu ne??
Pustiš ga v avtu!?
Prineseš ga v vrečki zavitega v pulover?!
Imaš dovolj veliko torbico ali nahrbtnik?!
Lani sem za božička mojemu pikecu podarila 3 smučarske karte, ki sem jih nalepila na različne konce (tja, kjer je blo največ slik) revije playboy. Letos pa sem mu za rojstni dan kupila mobitel in slivo (sadiko, ker zelo uživa v najinem malem sadovnjaku, letos so se pa trije dreveščki posušili, verjetno zarad suše). Na deblo sem zavezala velko rdečo mašno, na veje obesila suhe slive, mobitel sem zavila v najmanjši paketek, kar je bilo možno in ga obesla na najbolj oddaljeno vejo. Napisala pa sem mu še voščilo v verzih, ga prav tako obesla na vejo … in … presenečenje in veselje je blo popolno!
Pelikanka,
imam en krasen verz, mogoče ga boš lahko kam uštulila:
To wake up in the morning
and always see the sun
no matter what the weather
you’re glad the day’s begun
For there’s a certain someone
Who makes the grey skies blue
and in my case that someone…
… I’m glad to say is you!!!
A ni cukr,no?
Brina
predlagam striptizeto
Ja striptizeto to bo dobil na fantovščini če bo kdaj prišlo tako daleč.
Meni se je tudi sedaj porodila ena full glupa ideja, vendar naj kar povem, da bo šokantna (vsaj mislim da za njega).
Kaj pravite nato:
V baumaxu sem videla take lepe kravice in pujseke iz keramike vendar to so one metlice za WC pucat.
In dala bi mu – to pa spodaj tam ko je taki mali prostor (pri metlici) malo papirja spodaj pa kuverto v kateri bi pisalo:
Srček full te imam rada, ker žal ne serjem keša ti podarjam tole hitro srečko in upam da ti prinese velike dinare!
No in pol sledi šokkk mislim da dotalni (upam da ne bo zameril) no in pol še kr drug šok tisto pravo darilo, ki si ga tako močno želi!
Kak se vam zdi????
Ideja je, pa še izvirna :-))))
Forum je zaprt za komentiranje.