Rabim pomoč, izgovor, da ni treba njutri ba šiht
mogoče:
– pokličeš pol ure pred šihtom da avto ne vžge
– si padu po stopnicah in te boli noga/križ/roka- lahko greš tudi k dr, če boli ne more videt
– si zdrsnu na ledu- tudi dr ne more videt a boli ali ne
– vlaku počla guma ( hehe )
– žena doživela živčni zlom/padla po stopnicah, si ob njej v bolnici
– sin/hčerka naredu neumnost
– sosed grozi da bo hišo zažgau, moraš bit v hiši da ne uresniči groženj
Je ogromno izgovorov, samo povej koga imaš v bližini da se izgovoriš na njega
Seveda je smešno, ker samo po sebi samoumevno.
Zdej pa še en predlog prosim? plis[/quote]
Zakaj?
Če si lahko bolj odkirt, zakaj bi imel odobreno, kar tako.[/quote]
Nimam tehtnega razloga, razen tega, da me je pošiljal na dopust že od začetka decembra in sem kot “nalašč” takrat zbolel. Ker je še vedno december in nisem več na bolniški, smatram, da njegov ukaz še vedno velja.
,
To pa nau držal… Če ona živi na tuj račun je njen problem, na kogar račun živi pa njihov. Kar je pa počela, pa gre za dobro ime, in to ni cinkanje, temveč dolžnost.[/quote]
Haha, no potem boš pa “opravil dolžnost” še pri vilidu, kajne, bomo malo leporečili in potem to v hipu ne bo več cinkarjenje… :-))))
Oj Barca, saj veš, da me šefi na šihtu ne marajo, zato mi sedaj šef niti ne odgovori. Če jutri ne pridem na šiht kljub poslanem sms, me čaka kazen (hujša kršitev delovne obveznosti). Seveda, če si to želijo, bodo imeli. Potem pa………………….
,
To pa nau držal… Če ona živi na tuj račun je njen problem, na kogar račun živi pa njihov. Kar je pa počela, pa gre za dobro ime, in to ni cinkanje, temveč dolžnost.[/quote]
Haha, no potem boš pa “opravil dolžnost” še pri vilidu, kajne, bomo malo leporečili in potem to v hipu ne bo več cinkarjenje… :-))))[/quote]
Do sedaj, če se nisem strinjal z dejanji nekoga, sem mu še vedno povedal kaj bom naredil, če ne bo nehal.
Močno pa dvomim, da se mi bo to z vilidom zgodl. To se mi je zgodilo enkrat samkrat kar sem na monu, pa še takrat je đomba fazana scat pelal.
Haha, no potem boš pa “opravil dolžnost” še pri vilidu, kajne, bomo malo leporečili in potem to v hipu ne bo več cinkarjenje… :-))))[/quote]
Do sedaj, če se nisem strinjal z dejanji nekoga, sem mu še vedno povedal kaj bom naredil, če ne bo nehal.
Močno pa dvomim, da se mi bo to z vilidom zgodl. To se mi je zgodilo enkrat samkrat kar sem na monu, pa še takrat je đomba fazana scat pelal.[/quote]
Ejga brklc, poslal sem sms, a odgovora nisem dobil. Jutri bo rekel, da ni gledal, oziroma slišal telefona. (njegove finte) Odločil sem se, da ostanem doma in pika.
Zadevo bom rešil na način kot ga vedno znam rešit. Če pa želijo imeti vojno, jo bodo pač imeli.
OBVESTI, GA, DA DAJEŠ ODPOVED, SAJ JE VEČJI UŽITEK VSAKODNEVNO NATEGOVATI LJUDI NA MONU[/quote]
Ejga stari, kva dogaja, sm te pogrešu
Zakaj?
Nimam tehtnega razloga, razen tega, da me je pošiljal na dopust že od začetka decembra in sem kot “nalašč” takrat zbolel. Ker je še vedno december in nisem več na bolniški, smatram, da njegov ukaz še vedno velja.[/quote]
Ti iščeš resno težave?
Podri no. Resno.
Zakaj?
Nimam tehtnega razloga, razen tega, da me je pošiljal na dopust že od začetka decembra in sem kot “nalašč” takrat zbolel. Ker je še vedno december in nisem več na bolniški, smatram, da njegov ukaz še vedno velja.[/quote]
Ni nujno… ce ima namen, ti lahko “lepo” pove, da se po zakljuceni bolniski nisi vrnil v sluzbo in da zdaj ni zacetek decemba
Se tebi ne da delat ali si bolan?
Če imaš takšen prejemek je to zakaj? Ker delaš samo 4 ure, ali si toliko na bolniški? Ker minimalec je več kot to.
Nisem prizadeta vilid, me pa čudi koliko energije si pripravljen vložiti v to, da ne greš delat.[/quote]
V skladu z Zakonom o minimalni plači (ZMinP, Uradni list RS, št. 13/2010) in objavljenim Zneskom minimalne plače znaša minimalna plača za delo s polnim delovnim časom, opravljeno od 1. januarja 2014 dalje 789,15 evrov (bruto).
Tako kot sem se dolga leta trudil in rad hodil v službo delat, toliko manj volje imam sedaj. To ni več podobno službi, zakaj? Zato ker imamo nesposoben menenđment in posledice čutimo najšipkejši pri delu in kot pri človeškem odnosu.