Rabim pomoč, izgovor, da ni treba njutri ba šiht
Nimam tehtnega razloga, razen tega, da me je pošiljal na dopust že od začetka decembra in sem kot “nalašč” takrat zbolel. Ker je še vedno december in nisem več na bolniški, smatram, da njegov ukaz še vedno velja.[/quote]
Ni nujno… ce ima namen, ti lahko “lepo” pove, da se po zakljuceni bolniski nisi vrnil v sluzbo in da zdaj ni zacetek decemba :([/quote]
Pravilno si povedala.
Jst ne bi tko, če ne bi imel na pismeno da delodajalec želi, da sem na dopustu. To je mimgrede pizdarija, so ene par sodelavcev na to foro ven pometali. Delodajalec je dolžen poslovanje voditi transparentno, delavec pa to zahtevati.[/quote]
Brklc, dobro si napisal in zavedam se tega.
Pravkar sem dobil sms od šefa kateri se glasi, citiram :Vili žal nihče v sgi ne koristi dopusta zaradi povečanega obsega dela in smo vsi prisotni brez izjem. Hvala za razumevanje in lahko noč.
Glede na napisano jutri grem v službo. Če je temu res tako, potem že tako mora biti. Malce nenavadno se mi zdi, ker več kot dvajset let smo med božičem in novim letom bili doma. Razumem da se cajti spreminjajo in da se dinamičnost trga dela spreminja. Se bom moral spremenit tudi jaz? :)))
Nimam tehtnega razloga, razen tega, da me je pošiljal na dopust že od začetka decembra in sem kot “nalašč” takrat zbolel. Ker je še vedno december in nisem več na bolniški, smatram, da njegov ukaz še vedno velja.[/quote]
Ni nujno… ce ima namen, ti lahko “lepo” pove, da se po zakljuceni bolniski nisi vrnil v sluzbo in da zdaj ni zacetek decemba :([/quote]
Tako je nam en delavec naredil, pa smo po nasvetu računovodje raje pisali fraj dneve in dopust, saj kot je rekla, je zelo težko odpustit delavca. Naj bi bili zelo zaščiteni. Prosim, razsvetli me Barca
Zakaj pa ne, saj si napisal, da ne preneseš tistih, ki ne živijo od svojega dela, vilid pa očitno hvata krivine…[/quote]
Tud to ne bo držalo. Jst se ukvarjam s svojimi problemi, tudi da bi take čimmanj vzdrževal, pa da je še zakonito.
In men ne deluje da bi vilid krivine hvatal.[/quote]
Kaj ne bo držalo, da nisi izjavil, ne preneseš tistih, ki ne živijo od svojega dela? Tudi če ti trenutno ne deluje kot hvatanje krivin, boš pa čez tri dni ugotovil nove “okoliščine” in spoznal “svojo dolžnost”, tako kot si pri Rednamay, pa boš spet lahko pravičniško udrihal po “prostakih” in podobnih jajcih iz tvojega besednjaka. Da se ti ukvarjaš samo s svojimi problemi? Haha!
Tud to ne bo držalo. Jst se ukvarjam s svojimi problemi, tudi da bi take čimmanj vzdrževal, pa da je še zakonito.
In men ne deluje da bi vilid krivine hvatal.[/quote]
Kaj ne bo držalo, da nisi izjavil, ne preneseš tistih, ki ne živijo od svojega dela? Tudi če ti trenutno ne deluje kot hvatanje krivin, boš pa čez tri dni ugotovil nove “okoliščine” in spoznal “svojo dolžnost”, tako kot si pri Rednamay, pa boš spet lahko pravičniško udrihal po “prostakih” in podobnih jajcih iz tvojega besednjaka. Da se ti ukvarjaš samo s svojimi problemi? Haha![/quote]
Vidim da si boljš. Ti privoščim.
Ni mus:))))
Jst se nisem, sem raj odpoved napisal.[/quote]
Seveda bom ostal takšen kot sem, a glede napisanega, da za jutri ni izjem bom spoštoval šefovo odločitev.
Še enkrat, ne gre mi v glavo, več kot dvajset let smo bili doma od božiča pa vse do novega leta, zdaj pa tako. Sem pogledal skozi okno, se jasni, jaz doma na bregu, to bo drsalnica jutri zjutraj. Še dobro da imam 1×16 (4×4) tak da ne bo problemov. Zapadlo ga je 20cm. Boljše bi bilo da niso plužili, ker bo prava drsalnica.
Ni mus:))))
Jst se nisem, sem raj odpoved napisal.[/quote]
Seveda bom ostal takšen kot sem, a glede napisanega, da za jutri ni izjem bom spoštoval šefovo odločitev.
Še enkrat, ne gre mi v glavo, več kot dvajset let smo bili doma od božiča pa vse do novega leta, zdaj pa tako. Sem pogledal skozi okno, se jasni, jaz doma na bregu, to bo drsalnica jutri zjutraj. Še dobro da imam 1×16 (4×4) tak da ne bo problemov. Zapadlo ga je 20cm. Boljše bi bilo da niso plužili, ker bo prava drsalnica.[/quote]
Vili, ne sekiraj se… Jst sm se cca 10 let vozil po eni najsmrtonosnejših cest v državi, 55-75 km v eno stran. Pozimi ob 4. zjutraj ni bilo nič nenavadnega prebijat metrske+ zamete. Na enem robu hriba, se mešajo zračne plasti, in tam zna v enem dnevu zamesti 1+ snega. Nin ni bilo nenavadnega voziti z glavo čez vratno šajbo, saj brisalci preprosto niso vzdržali, videl pa nisi nič, le po količkih si se loh ravnal. Poleti in jesen, medvedi, jeleni, košute,… Tak da… Le pogumno, delo krepa človeka!
Enkrat je blo tko, no mal tud zarad pijače, da sem v pol leta dal več za popravilo kakor za cel avto ki sem ga kupil. Ga preprosto nisem pral, ampak štrihal…
Slabo vidiš, nisem Rednamay. Očitno si ostal brez odgovorov in je to vse, kar zmoreš.[/quote]
Res je ja, ob takih imam erektilno disfunkcijo in jezik mi ne teče…[/quote]
Če si me lahko zamenjal za Redno, imaš očitno strahovito pomanjkljiv dar opažanja, pronicljivost na nuli. No, jezik se ti pa nikoli ne ustavi, vedno teče in teče. Ne vem pa, zakaj omenjaš erektilno disfunkcijo, si gay? Ker jaz nisem gay.
Nekaterim bi rekel, da imajo enostavno le motnjo.
Ne vem pa, če je res, ker avtor res prezrpredmetno nekaj želi, drugi se pa na koncu celo o strokovnosti pogovarjate in naj bi bil to nazor ok delovanja ljudi, ki sodelujete zgolj na forumu?
Potem vas pa odraslost, odgovornost, marsikaj opusti. A je treba tega? Ker vas zeza, karkoli že pač.
Potem pa bereš, da naj bi bili otroci odgovorni.
No, borite se, menda bo tudi pladenj.