Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rabim resnega tipa

Rabim resnega tipa

Rada bi imela pri 24letih otroka ampak moj ki je star 39 let sploh ni resen saj svrsava vzuni in sploh noce imeti otrok saj tko zgleda da ne. In kaj naj storim kako naj prepričam da bi imela družino hvala in lep večer še naprej

mene vzami

a se nisi pogovorila z njim mal o tem?? mogoče pa sploh noče otroka s tabo ali pa ima kaj druzga za bregom, ne vem zakaj ne bi hotel imeti otroka, nekaj je vzrok, pa jest sm moški pa ne vem kaj je z njim in kaj mu gre po glavi zdaj

A ti bi še enega?

Jaz sem pa resen, situiran in simpatičen tip, ki bi si želel kakšne v redu 24-letnice, ki si hoče ustvariti družino.

[email protected]

A ti bi imela otroka samo zato ker je moderno, foter pa ko ga šljivi ?
Ali bi ti rada imela komplet družino oz. nekoga, ki ga boš imela rada in te bo podpiral.

Tu si zdaj na tankem ledu.

Ne delaj neumnosti.

Če ne vidiš prihodnosti, naredi kar je pač treba da jo boš imela. IMHO je starostna razlika med vama mal prehuda da bi funckioniralo met otroka skupaj.

Si vis pacem, para bellum.

Najd kšno budalo k nima prihodnosti pa je baraba, pa boš čez 10 let mela 6 otrok pa od države boš lahk živela.

Ja to so leta ko se moraš zresnit. Otroka…ja ne ga silit ker boš sama ostala ali pa delala splav.

Jaz pa bi imel družino pa žal ne najdem takega dekleta kot si ti. Če si za se lahko slišiva.

Moje mnenje je… Da se vsedeta dol in se pogovorita na štiri oči in mu daš vedeti da pač tako to negre in hočeš imeti otroka, če te bo spoštoval tebe in tvoje zahteve v redu… Če ne pa pojdi dalje in tukaj komu piši od nas. Lp.

jaz sem resen tip moja posta je [email protected] imam se eno [email protected] pisi ti ti ok jaz imam enake zelje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close