Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Rabimo pomoc!

Rabimo pomoc!

Zivjo!

Delamo seminarsko o DVD-jih, pa bi vas lepo prosila, ce napisete kje ponavadi kupujete DVD-je? Kdaj – kaksne posebne priloznosti (darila) ali kar tako? Kako se odlocate za nakup – ze prej veste tocno kaj iscete ali se odlocate v trgovini? Kako pogosto jih kupujete? Imate kaksne zelje – kaj bi lahko trgovine, ki prodajajo DVD-je se nudile oziroma ali popusti oziroma darila ( ce se kaj dobi zraven) vplivajo na nakup? Imate kaksne ideje, kje oziroma kako bi lahko DVD-je se bolje prodajali?

Ful hvala za odgovore in lep vikend vsem!

Jaz kupujem div-x, ker so cenovno neprimerljivo ugodnejši od DVD-jev. DVD-ji so bistveno predragi!

1.Kdaj – kaksne posebne priloznosti (darila) ali kar tako?
nobenmu se nikoli nisem kupila DVD-ja, se sebi zelo redko. nameravam si kupiti moj najljubsi film, ampak drugace si jih raje sposojam, saj mi dozdej noben film ni bil tako vsec, da bi si ga zelela se nekajkrat ogledati in kupiti..mogoce kaksn koncert
2.Kako se odlocate za nakup – ze prej veste tocno kaj iscete ali se odlocate v trgovini?
to kar sem kupila, sem kupila z namenom…to so dvdji s koncerti…
3.Kako pogosto jih kupujete?
ne pogosto, si jih raje sposojam
4.Imate kaksne zelje – kaj bi lahko trgovine, ki prodajajo DVD-je se nudile oziroma ali popusti oziroma darila ( ce se kaj dobi zraven) vplivajo na nakup?
Moj najljubsi prostor za nakup Dvd-jev je Dom Muller, tam imam popust. Durgace pa ce si nekaj zazelim, mi je cisto vseeno, ce je po polni ceni…drugace pa po moje to kr dost vpliva na ljudi.
5.Imate kaksne ideje, kje oziroma kako bi lahko DVD-je se bolje prodajali?
ce bi bli cenejsi, bi s ezihr bolje prodajali!!! tako mi je pa kar tezko dat od 5 do 7 000sit za en dvd!

sicer je pa tale dvd sistem s temi zvocniki in s posebno televizijo zakon:) od zacetka sva ble z mami skepticni, k ga je fotr kupil, saj je bil skos pred tv, pa se ful naglas smo mel, zdej se nama zdi pa prou fajn:)

Živio
Perla, dolgo se nismo slišali. Kar se tiče DVD: ni kaj, proti prejšnjim kasetam pa tudi div-X je to zakon. Kupiti jih je pa dejansko treba tam, kjer so cenejši. To je že v Italiji, če le razumeš jezik. Vendar pa ostaja najcenejši nakup Bosna. Tam jih dobiš po par mark in izbira je resnično ogromna. Pa še jezik vsaj za večino ni problem. Torej ( zlato kapitalistično pravilo, kot bi dejal moj prijatelj Tomaž ): ali bo treba ceno DVD-jem spustiti, ali pa jih bodo ljudje kupovali drugje. Simple, isn’t it?

New Report

Close